⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 493
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Английския трябва още малко да се усъвършенства и опрости , ако може само с една буква или звук да опише цялата палитра на взаимоотношенията , които и така вече са опростени. Така ще може да си мучим , квичим и издаваме звуци модерно и интелигентно.
Чефо не млъква този човек просто не спира да бълва. Седна на романтична вечеря , и почна с нападките , обвиненията и критиките. Като в обвинението , че Ради се е развикала , едва ли не и намекна , че е некултурна ниска топка , и негово величество не комуникира с такива. Доста по -обидно от целия скандал , който и сътвори Марсел. Но всеки има глава и е длъжен да преценява .
Божин бил читав , ЖДБ ..тестове ще провежда.

Абсолютно съм съгласна!
Като жена бих предпочела да общувам с Марсел пред Чефо. Дано живота никога не ме постави пред такава дилема де.😂 Или хайде да не съм толкова крайна - на едно ниво са ми по противност.
Чефо е адски пасивно агресивен, най-вече към жени.
На Радослава от километри и личи, че е човек, който би отвърнал на провокациите на Марсел по точно такъв начин. Хем искаш направена мацка с вирнат нос и надменно поведение, хем очакваш да се държи като скромно момиченце. Да се беше ориентирал тогава към Джулия например, тя е очевидно доста по-балансирана и възпитана. 😒 Но такива мъже като него търсят именно по-елементарни половинки, за да може постоянно да се опитват да се налагат и да изпъкват с “интелекта” си над тях.

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 23:04 от magdalenatar

# 676
  • Stockholm
Абе ще го търсите Марселката, ама е късно! Joy
Някой питаше дали Марсел щеше да е харесван, ако беше богат... естествено, че да! С какво Бат Марто Ергена е по различен от Марсел, освен парите?
С риск да получа някоя диагноза отново, да ме пратите на м... или в Берковица Joy но за мен Марсел беше истински! Труден характер, но е повече мъж от всички останали, взети заедно! Още от самото начало продукцията го обяви за лош герой, не като при Бат Марто да играе за него! Не му дадоха шанс и остана неразбран!
Искат се топки да заявиш, че си беден и си вадиш хляба с тия две ръце, а не да се правиш на е*** пича с парите на мама и тати.
Омръзна ми да гледам как се толерират фалшиви герои, плужеци, мамини синчета и неосъзнати п****
Ергените щото много мъжки се представиха всичките, ами Йордан?
ПродуцентитИ съсипахтЕ я тая държава Hands V
Проблемът при Марселиньо е единствено алкохолът. Всичките проблеми ги забърква подпийнАл и това, за съжаление се случва още от сутринта. Не че е някакъв интелект и без алкохол, но със сигурност не би се държал така. Жалко за него. Смея се още, като си спомня какви танци ни демонстрира:joy: Ако чете тук, всичко ще му тръгне, ако спре пиенето. Напълно да го спре. Ако не може да се справи сам, да потърси помощ.

# 677
Трудни са ми за гледане нещо тези подкасти с Маги. Според мен лично като водеща на самото предаване се справя добре, но в разговорите така - не много.
Точно така, Радо няколко пъти я помоли тя да го пита, а той да и отговори.
Не знам до колко се вмешват и подсказват на Маги, но за да се научиш да слушаш и интервюирания, и слушалката се изисква и висок интелект, или повече опит. Екипът е длъжен да помага и да и подсказва, може да възникне някакъв въпрос, който водещия трябва да коментира и да изрази гл. точка на предаването, може да настане трудна ситуация: да не разбереш какво е казал интервюирания, ако интервюиращия няма нужните познания, случаи много.
Ако пък Маги имаше дар-слово, репортерски хъс, бърза мисъл сама да води подкаста, да импровизира, щяха да я оставят сама.

# 678
Между другото, освен да махне брекетите Маги правила ли си е друго след Ергенът според вас, или просто гримът и прическата правят чудеса. Много по-хубава е от тогава, там беше откровено грозна. Сега е доста приятна визуално и между другото доста добре си води, особено подкастите, които гледаме сега, явно е посвикнала. За този с Радо, който и да беше на нейно място, щеше да е измъчено. Пичът просто е куха лейка и сравнява всичко с турски сериали или чалга.

# 679
  • Варна
Маги беше болезнено слаба, до анорексия в Ергенът. Сега се е поналяла и изглежда наистина по- добре.

# 680
За мен има поне бондинг на зъбите, ако не са и фасети. Преди зъбите и не бяха снежнобели. Предполагам, че брекетите е носила заради захапка. И носът е пооправен хирургически май, сега изглежда по-естествен.

# 681
Много е скучен подкаст с Радо, чух само чалга, работа, работа, чалга, как горката Маги го издържа... Между другото така и не разбрах какво работи😅

# 682
За мен има поне бондинг на зъбите, ако не са и фасети. Преди зъбите и не бяха снежнобели. Предполагам, че брекетите е носила заради захапка. И носът е пооправен хирургически май, сега изглежда по-естествен.

Зъбите се избелват, не е нужно да се слагат фасети, а бондингът се прави спрямо цвета на зъбите, затова преди бондинг се прави избелване. Може да има, но може и да няма бондинг Маги, зависи дали е имала нужда някъде да се доизгради. Иначе сякаш има нови скули, така, де, тя нямаше, вероятно и контурът е пипан, носът си е същият според мен, може да изглежда по-малък, заради попълнените скули.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 15:43 от Койче..

# 683
Продуцентът Мишо гостува и говори повече за предаването в подкаста в канала на Fellascast.

# 684
  • София
Тъкмо слушам подкаста с Мишо. Каза, че Ренета е излъгала продукцията, че е лекар. Написала е “лекар” в анкетната карта за кандидатстване и на кастингите след това е казала, че е лекар. Каза, че не им искат доказателства кой с каква професия е, тяхна отговорност било само да знаят дали са били съдени.

# 685
И аз го гледам , интересно е .
Стигам до извода ,че  Мишо трябваше да си  води подкаста с отпадналите. Щеше да има повече факти

# 686
Тамън четох статия по случая, някакъв доктор се възмущава, че тя си измисляла, че е доктор.

# 687
На мен Мишо ми се вижда по-пораснал в мисленето и поведението си спрямо предния сезон, което е нормално, де.

# 688
Ох, мале, гледам това живо предаване - как му беше името на този герой, китаристчето от миналия сезон, съвсем изключих...

Говорят за безработният Божин

# 689

Общи условия

Активация на акаунт