⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 501
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Или пък думата половинка, ако трябва да е съществително. Не “имам match”, а “имам половинка.”

Някои чуждици аз ги приемам, но други са ми абсолютно непоносими, като изразът “да си в нечии обувки” категорично води класацията. Имаме си съвсем точен, добре звучащ израз на български “да си на нечие място” или “в нечия ситуация” и буквалният превод от английски просто звучи грешно.

# 556
Английския трябва още малко да се усъвършенства и опрости , ако може само с една буква или звук да опише цялата палитра на взаимоотношенията , които и така вече са опростени. Така ще може да си мучим , квичим и издаваме звуци модерно и интелигентно.
Чефо не млъква този човек просто не спира да бълва. Седна на романтична вечеря , и почна с нападките , обвиненията и критиките. Като в обвинението , че Ради се е развикала , едва ли не и намекна , че е некултурна ниска топка , и негово величество не комуникира с такива. Доста по -обидно от целия скандал , който и сътвори Марсел. Но всеки има глава и е длъжен да преценява .
Божин бил читав , ЖДБ ..тестове ще провежда.

# 557
Марсел да не би да играе и на машинки? Хвали се с успехи в професионален план ( за сметка на любовта), живее в малък в провинциален град, а нямал два лева в джоба. Нещо не се връзва.

# 558
Марсел такъв, Марсел онакъв, но още го обсъждаме Laughing Агресивен, темпераментен, проблематичен, алкохолизиран, но все пак мъж.
Кажете ми, кой от оставащите мъже бихте си избрали, ако бяхте вътре?
Как е възможно това да е някакъв избор?

# 559
Да си изберем мъж за какво 😅 Не за брак предполагам. Чисто физически намирам единствено Ники Манекена привлекателен, другите категорично не стават.

# 560
Чефо си е въобразил, че с много дрънкане ще замете гафовете си и ще им придаде друго значение.
Ами, беглец по тъча си е отвсякъде, Марсел поне му изрецитира цялата визитка. Дора Габе в мазен вид.
С такова, където седнеш, където станеш, само ще те поучава с укорителен  тон.
Радослава, въпреки че си има трески за дялане, продължава да ми харесва.  Красива е по свой аристократичен начин, има финес в излъчването,  толкова изящно седеше на коня, лицето ѝ е с много нежни черти, просто женствеността струи от нея.
Което естествено се бие с диалекта ѝ,  с глупавите  ѝ татуировки и други дреболии, но съм склонна да ги подмина, защото има характер в комплект с положителните ѝ страни. Не се огъна пред Марсел, не се връзва на Чефовото дуднене, не се вкопчва в никого със стратегическа цел.

Ники Манекена не е показал никаква лоша страна дотук от себе си.

Марсел такъв, Марсел онакъв, но още го обсъждаме Laughing Агресивен, темпераментен, проблематичен, алкохолизиран, но все пак мъж.
Кажете ми, кой от оставащите мъже бихте си избрали, ако бяхте вътре?
Как е възможно това да е някакъв избор?

Те и серийните убийци са обект на дълги разговори и даже филмови сюжети, но това не им придава добавена стойност.
Марсел, в това си представяне, служи единствено като отрицателен пример за мъж в отношения с жена.
Дано нещо пречупи ракурса му и го обърне навътре, вместо да търси винаги вината извън себе си и обвинява другите за неуспехите си.
И глупостта да държи сметка на всяка: Защо не ме харесваш, капачки ти събирам и тн.
Незряла работа, какъв мъж!?

# 561
По-скучна любовна среща от епизода с конете не съм виждала, веднъж не стана дума за тях, само за конете. Чефо го бива за актьорче, справи се отлично с мониспектакъла  "Моят кон." На масата,  вместо любов, скандали кой как реагирал на Марсел, Рада била агресивна за неговите представи и край на отношенията. Ама никой не я защити агресивната, трима бяха редом с нея.

Божин
Да си спал с Джулия и да питаш психоложката Ивелина дали Джулия  е истинска?

Евгения
Евгения пита Марсел какво мисли за нейния матч? За нея приятелите са по-силни, на тях може да се вярва, приятелството остава, а партньорските отношения, явно са по-нетрайни в нейната глава.

Марсел
Не разбрах добре историята с ключа, като че Марсел е задържал някой ключ в джоба си неволно, и Ники затова останал последен, трябвал му е точно този ключ? Ако сте гледали внимателно, кажете така ли беше?
Стратегиата е велика- задържайки 1 ключ в джоба осигуряваш един сигурен последен, а тук е нужно именно да не си последен, не е важно дали си пръв и  дали ще ходиш на среща с мацка.
Марцел се извини на Ники. Вариантите са два. 1 Марцел да го е направил нарочно стратегически, но е очаквал друг, по-неприятен да остане последен, не Ники, и затова му се извинява, 2 Марсел го е направил без да мисли, неволно сложил ключа в джоба, и в резултат, Ники Модела изгърмял. За мен второто. Марсел може да е всякакъв, но има и добри качества. Ники Тениса пък го нарече 'моят брат'. Интересно мъжете го приемаха, без Марио, и може би без Асен и Чехо.

Марио: Как се чувстваш след като спахме на 1 легло?
Ванеса "Да-а-а, наспах се".
Марио се държи като тиха вода, с никой не сподели кой харесва или не. Ама и като се има предвид ревнивката,,, няма как. Марио не смее да се 'разгърне' - нито Америка виждам, нито театъра.

Ива е спонсорирана от продукцията. Ако бяха изкарали Ники модела, Ивелина няма с кой да си партнира в следващите серии..няма да се хване с Марсел или Радо?. Сама каза, че си тръгва с Ники.
Елена сама каза, че не е намерила любовта, затова ще даде гривна на някои, които имат любов (Ники/Ивелина) - за мен е подставено лице, иначе ще избере Радо, за да има някаква надежда за оставане след мъжкия вот, а не да разчита на Коалицията "Ренета и Сие". Елена въобще няма никакви любимци мъже и не и пука, нито кога ще излезе, нито кого ще нарани.

# 562
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Точно никакъв избор няма вътре - хвани единия, удари другия е цялото положение. Отчайваща работа!
Абсолютно никого не бих избрала, но Марсел би бил първият неизбран. Много липси, много простотия, много червени флагове и агресия.
Пък и много начетени щяхме да се съберем, защото и аз съм с претенции, че съм прочела един вагон книги. Joy
А го коментираме, защото подобна простотия не може да се види всеки ден и прави ужасно лошо впечатление. Аз лично го гледах и слушах и не можех да повярвам на очите и ушите си.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 17:04 от Reinа

# 563
  • Варна
Да си изберем мъж за какво 😅 Не за брак предполагам. Чисто физически намирам единствено Ники Манекена привлекателен, другите категорично не стават.
Ти го намираш /то и аз де/, ама той е като бучка лед.. искрен интерес към никоя жена няма.

# 564
Изказването му, че него и другите ги деляли "вагони книги", защо редактора не го попита какво е чел последно... Брошурата на Кауфланд дали има водка на промоция...

# 565
Чепо е един гол охлюв. Плужек демек.

В кенефа ли се беше скрил когато Марсел буйстваше? Не толерирал агресията...па се покри кат мишок...
Иначе гоУем мъж на жена да каканиже. Що не каканиза на Марсел...м...

# 566

Марсел
Не разбрах добре историята с ключа, като че Марсел е задържал някой ключ в джоба си неволно, и Ники затова останал последен, трябвал му е точно този ключ? Ако сте гледали внимателно, кажете така ли беше?
Стратегиата е велика- задържайки 1 ключ в джоба осигуряваш един сигурен последен, а тук е нужно именно да не си последен, не е важно дали си пръв и  дали ще ходиш на среща с мацка.
Марцел се извини на Ники. Вариантите са два. 1 Марцел да го е направил нарочно стратегически, но е очаквал друг, по-неприятен да остане последен, не Ники, и затова му се извинява, 2 Марсел го е направил без да мисли, неволно сложил ключа в джоба, и в резултат, Ники Модела изгърмял. За мен второто. Марсел може да е всякакъв, но има и добри качества. Ники Тениса пък го нарече 'моят брат'. Интересно мъжете го приемаха, без Марио, и може би без Асен и Чехо.

Държи го в ръката си, после гледа гузно с наведена глава, когато става ясно, че Ники остава последен. Прегледах този момент от играта, защото и на мен ми направи впечатление снощи, че се извинява. Според мен излиза, че е било умишлено, няма как в някакъв момент да не се е усетил, че държи нещо в ръката си, дори и първоначално да е било неволно, но по една или друга причина не се е коригирал. Има много да израства, ама няма желание, както сам призна.

# 567
Чепо е един гол охлюв. Плужек демек.

В кенефа ли се беше скрил когато Марсел буйстваше? Не толерирал агресията...па се покри кат мишок...
Иначе гоУем мъж на жена да каканиже. Що не каканиза на Марсел...м...

Щото безплатно щеше да му обърне носа в друга посока.

# 568
Джули наистина ли е спала с Божин ?!!

# 569
Подкаст с Марсел:

Общи условия

Активация на акаунт