⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 40 994
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Лелее, нос на Пинокио! Наистина ли хора дават пари за такъв вид!?

# 181
Радослава е много красива, но като ѝ отворих инстаграма - няма да я разпозная в морето от други, изглеждащи на 90% като нея. Красиви жени, но - еднакви.

Играта снощи беше отвратителна - представям си да съм аз там и да хванат да ме ближат по ръката и да ми дишат в ушите. Иу.
Марсел е простак, но всъщност мисля, че неговото е несигурност и някъде там със сигурност има жена, която да го укроти, но с цената на доста нерви. Но съм виждала как мъж се променя с правилното влияние, не един при това.
Не знам как става това - хем жените сме емоционални и бла бла, а мъжете - зареже ги някоя и после години нямат оправяне.

# 182
После ще се връщам да чета от вчера много сте изписали. Гледам снощния епизод Ивелина как се попипва по гушата в джакузито, целувка ли си проси? Joy
Играта и на мен ми дойде странна, определено не би ми била приятна и виждам ,че и на момичетата не им беше. На коя ще и е приятно да я опипат толкова мъже... ?!?

Олеее редактирам , че съм последна , таз целувка между Евгения и Ники , много кринджава беше Joy

# 183
  • София
Детето вкъщи снощи каза, че Радослава приличала на това меме Trollface

# 184
Ухуу, Марсел на кой ли казва ,,какво не ми харесваш на мене , а го хареса в него? ,,  това дали е към Ренета Joy или към новата.... Събудиха любопитството ми.

# 185
Ухуу, Марсел на кой ли казва ,,какво не ми харесваш на мене , а го хареса в него? ,,  това дали е към Ренета Joy или към новата.... Събудиха любопитството ми.
Мисля, че не го каза Марсол.

# 186
Марсел е направо за съжаление. Абсолютно неспособен за каквито и да било отношения, а се прави на мачо пред останалите мъже, че Ренета му отряза квитанциите. -"Тая за каква се мисли, тук е пълно с жени!?"

И като е пълно, коя ще обърне внимание на грубиянщината и натрапчивия ти диалект, бе Марселка!?

# 187
Ще е забавно Ренета да е допуснала Асен по-близо и Марсел да е изревнувал. Но всъщност мисля, че е към Радослава, той нея май си я хареса, за разлика от докторката.

# 188
При Ренета беше тригърнат от професията ѝ, която тя каза.
Дълбоко в себе си съзнава какъв е неудачник и се възрадва да забие висока топка.
А Радослава е секси, там подсъзнателното взе връх и го задейства по негов маниер.

# 189
С този диалект , май той беше .

Мисля, че не го каза Марсол.

# 190
Още потръпвам с отвращение от снощната игра. Особено гнусна гледка ми беше Чефо, като някой канибал ги душеше с блеснали очи и аха да ги заръфа за вратлетата. 

Ивелина в джакузито беше жалка гледка и ми е един от най - кринджавите моменти как се пипаше и галеше по шията и деколтето, за да съблазнява Николай, а той дори не я погледна с интерес, а като пън дърдореше за каквото му падне, само и само да запази дистанция.

# 191
Ренета му каза, че искала вечерта на обединението да си поговори и с другите мъже, което е нормално да направи от елементарна любезност, а той я заби с „Искаш да видиш какво има на пазара ли?“
Абсолютен рогач. После разказът му пред другите беше доста преиначен. Жените са му виновни, че той не знае как да общува. Изобщо не ми е жал за него. Ако имаше някаква способност да мисли, щеше да се усети, че нещата не стават по неговия начин.

# 192
Ха-ха, наистина мъжете са диви, а жените – красиви.
Зависи кои Trollface

# 193
Спрете алкохола на този селяк... То само драми около него
Тази Ивелина ми е много противно наистина се мисли за кралица на къщата
Евгения и ники си пасват, мисля че търсят просто свалка

# 194
  • София
Евгения трябва да се ориентира към Радо- един за друг са си във всяко едно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт