⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 644
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Ми да почна освен там да ги гледам за проба. Може от там да взема да разбера нещо. Аз ги гледам на запис обаче от Еон и нищо не им разбирам. А веднъж и по време на епизода, но пак беше същата работа катастрофа.

# 226
В ютуб на слушалки гледам и все пак и субтитри се налага на места да пускам.

# 227
Щеше да е интересен социален експеримент да вкарат Асен и едва след две седмици да разкрият, че е ром. Момчето изобщо не прилича на такъв, няма държание, нито говор на такъв и щеше веднага да се види доколко тесногръди могат да са хората. За мен "циганин" е въпрос на манталитет не на произход и ако не се държи някой като такъв - за мен не е, но тия патки са... В смисъл какво, ти си говори с него 10 минути и не разбра, че е циганин, ама като ти каза и си ау не, семейството ми. Сякаш е бил в затвора...

# 228
Е как да не изглежда?
 На мен си ми прилича отвсякъде

# 229
Е как да не изглежда?
 На мен си ми прилича отвсякъде
Буквално Радо на мен повече ми прилича на циганин чисто визуално. И Божка.

# 230
И аз отново се включвам със своя разбор на изгледаното до момента (че от първата седмица насетне като че ли замлъкнах).

Започвам с Божин — споменах в предишен свой коментар, че ми изглежда като човек, който няма абсолютно никакви реални интереси и хобита. Човек, както се казва, без „индивидуалност”. Това ми мнение се затвърди — не стига, че няма някаква своя същност, но се е вкопчил в „притеснението” си като удавник за сламка. Тази „тревожност”, изглежда, е не само единствената му тема на разговор с околните, но и фундаментът на цялата му личност. Друго сякаш няма. Искрено се надявам да е просто поради монтаж, но имайки предвид цялостното му поведение, дълбоко се съмнявам. Неговата „избраница” все още не мога да я преценя добре; доста „скрита и покрита” излиза. За момента усещането ми е, че просто иска да си изкара почивката някъде, пък ако се „мачне” и с „последния”, който така или иначе няма почти никакъв шанс с друга в дългосрочен план, перфектно. Тъкмо повече ефирно време и ваканция. Божин би бил много наивен, ако си мисли, че има шанс там. Дори и да излезе нещо временно, в момента, в който Джулката го види какъв е извън формата (меко казано неориентиран), ще избяга като дявол от тамян.

Марсел и Ренета — също още една от потвърдените ми прогнози, въпреки че си мислех, че „отрязването” ще бъде в по-лек вариант, а не толкова „огнено”. Представях си, че Ренета просто ще се отдалечи, докато той смело нарежда чаша след чаша, подпрял се ефектно на някой диван. И преди говорих тук за Марсел — идеализацията, на която е способен, но и бруталното обезценяване, което ще последва неминуемо. Колкото по-силно един човек идеализира другиго, толкова по-тежко го обезценява впоследствие. Марсел е реално един неориентиран мъж, търсещ обожание (едно връщане назад към обект, който го е разочаровал, с цел „преправяне” на ситуацията). Конфликтите обаче го разтърсват сериозно (дали жената да е Мадона, дали блудница). Иска да има и двете (Ренета не отговаря на тези критерии), а пък и той самият така „разцепва”, че няма шанс скоро да интегрира в себе си, че една и съща жена може да бъде и Мадона, и блудница. Справя се с живота чрез зависимости, целувката с новата дама беше „черешката на тортата”. Тук се видя ясно в коя категория я постави (не е никак „мадонско”, само това ще кажа). Ако някога изобщо с нея стане „събиране”, ще има да гледаме сеир — ще я смачка, че е красива, желана и има опции (че е „блудница”).

За едно нещо Марсел обаче беше прав — Ренета иска да има много опции. На повърхностно ниво Марсел я „разнищи”, но в дълбочина при нея си личи несигурност. Не е хич с такова самочувствие, с каквото твърди, че е. Несигурна е в стойността си, има нужда от чужда висока оценка, има нужда и да е избрана от „специален”, но да е избрана и от още няколко едновременно. Несигурността ѝ обаче ще се пренася и върху околните, тъй като няма да е изобщо сигурна в чуждата сигурност относно нея като избор. Пълен парадокс, който е равен на нулево развитие на взаимоотношенията.

# 231
  • София
Те познават мъжете от 2-3 дена, предаване или не, не може сериозно да мислите, че ако някоя не поддава да се прегръща, целува, опипва с някой от тея случайни жалкари, то това автоматично означава, че е обратна?!

Вие кой от тея бихте тръгнали да целувате на втория ден?!

Статистически погледнато, явно бихме дръпнали Божинката 😄

# 232
  • България
Звукът е огромен проблем. Ще подредя участниците по това колко процента разбирам от казаното:
1. Чефо - единственият, който говори нарочно отчетливо и ясно, със звънлив глас, всичко се чува идеално
2. Ивелина, Ренета, Елена, Ванеса - на тях им разбирам в 90% от случаите, Ренета има дразнещ глас, но се преживява
3. Асен, Евгения, Ники, Радо - хора с по-тих и глух глас, на които се разбира в 80% от случаите
4. Тук спадат по-голямата част от участниците: Николай, Марсел - чува се само едно боботене
5. Марио - чува се единствено фъфлене, няма никаква дикция, нищо не е научил, а уж е актьор. Там никога нищо не се разбира.

# 233
  • София
Някакъв скандал ли е имало и не са го показали. Снощи Асен каза на Ренета, като видях скандала...после не чух какво каза.

# 234
Пуснах първият епизод, който ми изкочи в Ютюб, гледах 4-5 минути и май наистина там се чува по-добре. Ще се опитам да ги гледам там вече. От началото няма пак да гледам всичко, но новите епизоди там ще ги гледам.
Аз си мислих, че няма да имат гледания в Ютюб след като го излъчват по телевизията, но и там имат някои епизоди хиляди гледания. Аз заради рекламите в Ютюб не ги гледам там.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 00:41 от Morkovelka99

# 235
Някакъв скандал ли е имало и не са го показали. Снощи Асен каза на Ренета, като видях скандала...после не чух какво каза.
Май говорише за това ,че Ренета каза на Марсел ,че я обсебва и иска пространство, а той веднага прилючваме..

# 236
Дните си вървят, а ние не сме чули никакви разговори между мъжете и жените. За какво толкова са си говорили Джулия и Божин, дадоха ги за 2 минути в първоначалното опознаване, когато той й довърши изречението. Той се опитва да се хареса на всички като им задава въпроси, но успехът му идва от там, че слуша с разбиране и ги кара да се разгръщат. Иначе ми изглежда безхарактерен и нагаждач. 
Николай тениса от малкото показано досега с жените изглежда душичка, поведението му ми се видя искрено. Евгения като че ли има вид все едно би се събрала с всеки, толкова държи да участва в романтика. Не ми хареса защо продължиха да се чепкат с Джулия. Щом се преорентира към Николай защо трябваше да я напада още, стори ми се, че Джулия опита да изгладят нещата, но Евгения си знаеше нейното.
За Марсел всичко сте казали, добавям само че жените си имат сериозна самооценка и не биха се пробвали с него, то си личи, че странят от него.
За Радо си мисля, че се получи така при него, защото всъщност е и придирчив към външния вид на жената и реално се е насочил само към тези, които външно му допадат, но те пък получиха внимание от други мъже и той остана без дама. Надявам се да не отпадне в петък, защото нищо не ни е показано от него.
Николай модела твърде много внимава какво ще каже, как ще излезе, от толкова скованост на асексуален прилича, странно е за мъж в компанията на хубава жена да се държи толкова студено. Аз даже не виждам и притеснение, което е по-притеснително Grinning

# 237
Кой ден гонят някой?

# 238
Кой ден гонят някой?

Утре.

От промото става ясно, че няма да отпадат на битката днес, Маги казва "на церемонията", както е логично да бъде. Жените са с една по-малко от мъжете, така че един мъж ще остане без гривна, тази вечер явно ще се борят за имунитет.

# 239
Да, Марсел е много агресивен. Аз не виждах някоя от жените да си падне по някой мъж, те пък още от първите дни почнаха да се целуват с тях 😄. Обаче наистина при Марсел не виждам коя от тях може да му върже наистина. И за този тип мъже също се намират жени в реалния живот, но тук мисля, че жените ще се разграничават от него. Предполагам, че много скоро ще отпадне от предаването освен, ако не направи някаква коалиция с някоя, като в първи сезон само за да стигнат до финал.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 00:44 от Morkovelka99

Общи условия

Активация на акаунт