⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 534
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Край морета северни и южни
А коментарите в Ютюб не са значими, защото предаването масово се гледа и коментира от деца и възхваляващи Марсел.
Да, но тези деца и тинейджъри не са ли публиката, в която каналът на Чефо се цели все пак? Те са най-склонни да купуват неща, рекламирани от някой инфлуенсър като него. Възможен е отлив на гледащи и следящи Чефо. Ще е временно като всичко, но все пак той толкова трепери за неговата репутация, че едва ли ще му стане приятно като прочете коментарите.

# 631
  • България
Каналът на Чефо в момента е с подкасти на различни хора - от Алена и Габи от Ергенът 2 до професор Пимпирев и Максим Бехар. Преди правеше видеа с политическа насоченост. Това хич не е насочено към деца. Децата търсете при Павел и Ицака.
Аудиторията от канала му едва ли гледа Диви и красиви.

А където Радка твърди, че се е оплакала на Чефо - не съм видяла излъчен материал, ако има, кажете. И предвид възможностите за изказ на Радка се съмнявам, че е предала правилно информацията. Има продуцент, Чефо и участниците не са пъдари.

# 632
Ако трябва да се измисли българска дума със същото значение "match" е нещо като "пасванка", тоест пасваш си с някого. Има си български израз, но е фраза "пасваме си с нея/него".
Това с match-овете дойде от първи сезон, а там тръгна от предаването Perfect Match, които по концепция е сходно: влизат равен брой мъже и жени и трябва да се съберат по двойки (match-ове). Там обаче не губи никой гривна в битка, а им вкарват двама нови човека и така бройките стават неравни и двама остават без партньор.

Още в сезон 1 не ми хареса концепцията на предаването и това, че отпадането се решава с игри. Ако Елена играеше за победа или като цяло знаеше къде се намира, щеше да отстрани Николай и да задържи Радо, защото така проваля една от двойките и си гарантира следващо оставане (ако Радо не изгуби гривна).

За мен щеше да е идеален вариант да заимстват от Къртицата и куизовете, така двойките наистина щеше да трябва да се опознават перфектно.

# 633
Пуснат е подкаста с Радо.

# 634
  • Край морета северни и южни
Ами ако аудиторията на Чефо не са деца пак не е добре за него участието му, защото видях, че част от негативните коментари за него са от жени на 20-40 години.

"Аудиторията от канала му едва ли гледа Диви и красиви" - те и да не гледат колко му е да им се покаже в тубата предложените клипчета от предаването и да кликнат и да видят изявите му в шоуто.

# 635
Аудиторията от канала му едва ли гледа Диви и красиви.

Аз гледам и двете 😂

От една страна имам много свободно време, от друга риалититата са ми интересни като социален експеримент.

Добавям, че участието му в ДиК въобще не може да ми повлияе върху това дали да продължа да гледам подкаста му, гостите са разнообразни, можеш да чуеш различни позиции, да се замислиш и дори да научиш нещо.

Интересен феномен се наблюдава хора да коментират съдържание, с което не са запознати....

# 636
Аз не мисля, че като си против насилието и простотията трябва задължително да застанеш между двама простаци, които се карат. Има и други начини. Поне навън. А вътре да въдворяват ред е работа на продуцентите. Това по повод какво направил или не направил Чефо.

А от това, което видях, по-скоро Марсел отряза Ренета, а не обратното. Но аз подозирам, че той и не я харесваше толкова много. Нямаше го това уау като с Рачето.

# 637
Не е точно така, Ренета се справи къде къде по-добре с Марсел и просто се изсмя, когато видя, че то е загубена кауза.
Ренета нямаше за какво да се справя с Марсел. Тя му заяви , че иска повече пространство, а той директно я заряза , докато за Радостин се "бореше",по неговият си шантав начин . Въпреки , че в неговата глава , всичко това изглежда , като мъжкарски опит да предизвика и спечели жена , за една нормална жена звучи като обида и заплаха , за това и реагира. И докато обществото ни не престане , да съди жертвите на някаква агресия , то индивидите които си позволяват да я прилагат , ще стават все повече

# 638
С един и същи мъж, две жени се справиха по различен начин.

# 639
Кой пък я съди Радостина? Просто е тъпа и още чакам да чуя цяло изречение от нея, изключвам когато е пияна.

# 640
Пияна , с къса пола , тъпа , грозна , никой не следва да е обект на нападки . Още по -малко да му се държи сметка как е реагирал .

# 641
Изгледах подкаста с Чалга гурутУ и той детронира Божко в моите очи Flushed
Поздравления за Маги, че го провокира да блесне с цялата си простотия.
АлУ, продуцентитИ, двойни стандарти, а?

# 642
Ренета можеше да направи диалог с Марсел, а не да ходи и да го обвинява, че я задушавал, при положение, че той изобщо не и обръщаше внимание.  И да се хили накрая. Или се прави на много хард или наистина не и пука с кой ще е. За мен тя е глупаво момиче, що се отнася до житейски ситуации, това само показва, че каквото и образование да има човек, то не е гаранция за интелект, влиза в интриги, злослови, клюкарства, прави пъклени планове за другите, не подбира, лесно прескача от един мъж на друг. Докато Радослава разбира положението и много ефективно излиза от всяка ситуация. Радослава не иска нищо от никой нито се вплита в интриги с другите момичета, нито нещо ги настройва. Не говори празни приказки. Усетила е че Чефо е мазен и лигав, но избра него пред Марсел, защото Марсел я остави пред свършен факт с целувката и не и даде избор. В крайна сметка хората не се променят, ако веднъж са те прецакали, предстои отново, явно и тя е наясно с това, въпреки че е малка. Има разбиране за ситуациите, не знам какво образование има или няма, но е природно интелигентна. Това, че си изпусна нервите след замерването с капачки, за мен не е агресия. Агресията за мен е нападението, страната активатор, когато ходиш да се буташ не желан и да тормозиш другите с думите или действията си. А тя не е инициирала такова нещо. Що се отнася до “бе” - обръщението не е обида, всеки малко или много го използва в е ежедневието си. А това, кой от кой край на България е и какъв му е диалектът, не мисля, че трябва да е поле за осъждане. Стефан е агресор, пасивно-агресивен, защото той инициира нападки срещу нея. Но не знам как нямаше капчица срам, като постоянно дудне за агресията, винаги съм знаела, че такива, които много държат на морала, накрая се оказват най-големите подлеци, псевдоморалисти.

# 643
Направи ли ви иначе впечатление, че вече двама мъже се изказаха как Ванеса беше облечена на срещата и че беше прекалила с роклята и всичко на показ.. Дали самата Ванеса беше избрала тая безумна рокля и странно, че това не произведе очакваният ефект върху мъжете...Това е.точка за мъжете, все пак.

# 644
Ама, не разбирам как, че Марсел е селянин, прави Радостина умна. Косара номер 2, но на Косата поне ѝ течеше по-бързо мисълта. И Марсел, и Радостина са ми абсолютна мъка за слушане.

*диалектът има значение, как да няма, в който и град да отидеш ще видиш, че все хора от един тип и ниво са с най-тежък диалект.

Общи условия

Активация на акаунт