⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 488
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Ренета ме изумява все повече след всеки епизод.
Какво целеше с тия откровения за изневерите?
Да се отърве от Асен, за да се метне на новото попълнение ли?

# 736
Елвира според мен има прекрасна фигура, но нещо в лицето ѝ ли, в излъчването ли, не ми допада. По-скоро излъчване ще да е. Не мога да го обясня, още в Ергенина не ми хареса. Но е привлекателна, а и нивото в къщата не е особено високо и без това, та има вариант да се разместят двойките.

Наско Културиста в лицето ми напомня на духчето Доби от Хари Потър, не знам защо. Аз въобще не намирам привлекателна такава мъжка физика (женски културизъм също не ме кефи). Той май е доста дребен, може с малката Елена да си паснат.
Точно това казвах на мъжа ми за духчето Доби Grin

# 737
Ана-Мария е пуснала подкаст с Радо и Марсел. Доста измъчен, дълъг и безинтересен. Радо изглежда пич, трудно свързва 2-3 изречения, но звучи като голям добряк и според мен трябваше да се опита да е повече под светлините, за да остане повече, щеше да е любимец на зрителите. Марсел си е както винаги себе си, Ана-Мария се опита да го провокира, постоянно говореше, че е вербално агресивен и се опитваше да го накара и той да си го признае. Според мен и той е добряк, просто е по експресивен, директен и емоционален както той си каза, първобитен е и си личи, че е сельо, той не го и крие де. Казаха че това, което е излъчено е доста изрязано, има много моменти, които са пропуснали и конфликта с Радослава е бил чисто на шега и двамата се били смяли, даже тя нарочно след като той е млъкнал е започнала да го хапе само и само, за да го дразни нарочно. Радо е искал също да опита с нея. Марсел каза, че е непробиваема и била най красивото момиче, което е целувал, естествена била. Нареди си Чефо, стандартно. Като цяло в ергена симпатизирах на водещата, но откъм подкаст е много слаба.

# 738
Току що свърших с епизода. И на мен ми хареса изказването на Ванеса за Евгения, злобничко беше!
Радослава си е дива селянка , добре я е преценил Чехо , щяха да са топ мач с Марсел , един за друг са си. Някой каза ,че Марсел е казал, че цялото нещо със скандала е базик и според мен е така! Тя си е женския Марсел.
Чудя се как може да сложат снимката на днешния епизод в Ютуб с Елвира отпред , само като я видях, разбрах ,че уъркшопа е за среща и се сетих че там ще дойде Елвира и някак ми уби изненадата....
 Мишооо , ако четеш,  не го прави това повече , убиваш цялата изненада , епизода беше предвидим така!
Елвира си има налудничав поглед , като стрелян заек , но се радвам ,че влезе , в Ергена не видях нищо от нея , тук ще я опознаем повече, що за персонаж е, изглежда ми добричка , въпреки че я изгониха заради клюки от другото предаване. И си мисля ,че изгонването и , беше атака от другите  жени срещу нея .  Чефо не е ли много по нисък от Елвира? Тя ми се вижда висока мацка!
Ренета , какво цели с това признание? Асен май ще бяга от нея , скоро!
Ниската вибрация на безработния , ме разсмя ! Мишо днес каза в подкаст ,че когато Божин е бил в ниска вибрация , не искал да говори с редакторите на синхрон  и го чакали да поспи час , два , за да си влезе във високата енергия/вибрация.  Той за това сигурно и не работи, защото на работа , като влезе в ниски вибрации , няма да го пуснат да дремне , за да презареди .
 Joy
Някой гледа ли живото предаване с Патрашкова, струва ли си?

На мен подкаста с Мишо ми хареса, оставям линк към него .
https://youtu.be/RdTkmwwSi6o?si=--wEZGbNwoHHathY

# 739
  • България
Епизод 11:
Харесвам Елвира, мила, нежна и трудолюбива е. Ще разбута кошера. С нея ще се пробват Чефо, Асен евентуално, Марио, ако Ванеса го зареже, Николай Масурски ще я оглежда и Евгения ще му вдигне пак скандал.

Много грозна реакция от Ванеса за страданието на Евгения, това е една егоистична, злобна и глупава жена. Преди я мислих за повече от Марио, но вече твърдя, че тя не го заслужава.

Културиста не ми харесва визуално, но може би ще е приятен, има шанс да се нареди на второ място след Асен в моята класация. Продава някакви бисквитки, които са с глутен и захар. Странно за фитнесджия. Бонус е, че имал хоби рисуване.

Дано има раздвижване на пластовете. Елена може да се пренасочи към Асен или да отпадне. Лесбийката си постигна целта и гони Асен с провокативните си въпроси.

# 740
Изгледах FellasCast,
разбрах, че за игрите никой не следи, нямат хора в екипа, разбрах, че първо са били 5 дни разделени, като Ванеса е била с момчетата преди да излязат за участие, поне аз така разбрах, и то затова такава реакция се получи като влезе Ванеса и те я отсвириха. Мишо каза, че им сложили накрая една дупка, каквото и да значи това, че да имат поне допир-контакт?? Изобщо преди снимки е имало големи изолации на участниците.
Сутрин са ги разпитвали за вчерашния ден и събирали материали синхрони.
Джулката я определи като жена, която иска да бъде водена.
Ивелина като много хитра и интелигентна, която иска да бъде Кралицата. Нико модела дошъл  от Испания заради жена, нищо не излезло и той нещастен влиза в предаването.
Мишо каза, че жените били без операции??Наистина ли го мисли?
Елена била винаги 'на контра', но за нея с много тих глас говореше Мишо...

Ето и новата прическа на Радо.
Скрит текст:

# 741
Казаха че това, което е излъчено е доста изрязано, има много моменти, които са пропуснали и конфликта с Радослава е бил чисто на шега и двамата се били смяли, даже тя нарочно след като той е млъкнал е започнала да го хапе само и само, за да го дразни нарочно. Радо е искал също да опита с нея. Марсел каза, че е непробиваема и била най красивото момиче, което е целувал, естествена била.

Явно това е било съвсем нормална целувка за Марсел, сигурно всичките си момичета ги целува така като нея - насила, без нейното съгласие?! Егаси наглеца да го каже това ....

# 742
  • България
Радо е с още по-покъртителна прическа след предаването

# 743
Отива му прическата, това е правено от фризьор, според мен. Линиите са още по-интересни и брадата е хубаво направена.

Анна Мария подкаст дразни Марсел и обстановката се нажежава, утре ще го догледам

# 744
Еми, пак си му е като жълъд прическата...Или по-скоро като шлем Grinning Радо шлемА

# 745
  • София
Елвира според мен има прекрасна фигура, но нещо в лицето ѝ ли, в излъчването ли, не ми допада. По-скоро излъчване ще да е. Не мога да го обясня, още в Ергенина не ми хареса.
ох, не я познах, тя много малко се задъжва в "Ергенът". Аман, няма ли обикновени  неизвестни хора?
В последния сезон ли участваше, чудех се че ми е позната... Иначе се занимава и с инвестиции...ще да е умствен капацитет, може с Чефо да си паснат 😁🥸

# 746

Общи условия

Активация на акаунт