Подготовка за КСК в МУ-София

• 402
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!Дъщеря ми тази година ще бъде се подготвя за КСК в МУ-София  в Образователни технологии. Може ли за споделите мнението Ви за школата,учителите добри ли са?

# 1
Здравейте!Дъщеря ми тази година ще бъде се подготвя за КСК в МУ-София  в Образователни технологии. Може ли за споделите мнението Ви за школата,учителите добри ли са?
Да си се подготвя сама. Всякакви такива школи са излишно даване на пари.

# 2

Абсурд,хора не слушайте “подобни” съвети.Материала е огромен и изключително труден (за хора ,които не са в паралелка “природни науки”) и моля информирайте се с преподаватели.За фармация е възможно в определен процент.Не знам дали сте гледали бала тази година ,но медицина момиче -39,39 е най-ниския!!! Като това представлява не по-ниска оценка от 5,60 на изпитите по биология и химия.

# 3

Абсурд,хора не слушайте “подобни” съвети.Материала е огромен и изключително труден (за хора ,които не са в паралелка “природни науки”) и моля информирайте се с преподаватели.За фармация е възможно в определен процент.Не знам дали сте гледали бала тази година ,но медицина момиче -39,39 е най-ниския!!! Като това представлява не по-ниска оценка от 5,60 на изпитите по биология и химия.
В школите не се обръща индивидуално внимание, добри са за повтаряне на материал, но моите наблюдения са че и нивото на децата е различно и тогава губят време върху материал, който трябва да са усвоили още в училище и се губи и нужното темпо.
Лично се убедих, че най-доброто нещо са частните уроци и по двата предмета. Не слушайте глупости, че по биология няма нужда. Да, подготовката е самотоятелна, но не забравяйте че са деца и имат нужда да бъдат препитвани по формата, докато изгладят всички пропуски, детайли, по-добро излагане на текста в отворените въпроси. Всяко дете си има особености. Някои са много телеграфни, други пък зубрят и в отворения въпрос се вижда, че пишат неща, които не разбират. Тогава директно им отнемат повече точки. Тези тънкости вие като родител няма как да проследите.
Разбира се изключвам винаги един процент блестящи деца, които дори нямат бужда от уроци, но това е изключение от правилото.

Общи условия

Активация на акаунт