💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 14 331
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Привет, дружки!

Терзи, благодаря, подсети ме за сладурите Мехмет и Инджи Kissing Heart

Много ми се иска и със Сонгюл да играе отново, страхотна химия имаха и те, любима двойка са ми и до днес.
Още не съм гледала ОР 2, ще го направя до края на месеца някой ден. Предполагам, че Киво в сериала ще има доста екранно време, Сарухан стана любим образ на зрителите.
Пепи, благодаря ти Kissing Heart, интересни неща си донесла! Завиждам им на тези, които са имали възможността да прочетат книгата. Дано вече дадат някакво инфо за Невероятно, толкова пъти ни пързаляха през годините, че не смея да се зарадвам за нов проект, ако не го чуя от устата на Киво ... ОГМ писаха, ама все пак очаквам всичко, толкова съм обръгнала вече Stuck Out Tongue Winking Eye И аз Серенай напълно си я представям в този образ, и на Бурджу мисля, че ще и лепне, само дето и двете не са кестеняви и далеч не са мургави, а Бурджу е и синеока Thinking Ама явно не е толкова важно това, той и Халит Ергенч няма нищо общо с описаната визия на Кенан в книгата на Гюлсерен.
Айре Heart Eyes честит ти нов аватар, джанъм! Явно много ти липсват КБТ! Kissing Heart
И на мен ...

Особено малкия ни локум, не сме го виждали повече от месец, кой знае колко е пораснал за това време, децата растат като гъбки Hearts

Мислех, че каста за сериала вече е готов, а те продължават да включват нови актьори Thinking Кубилай май участваше в Чукур, значи малко съм го гледала, но, нямам идея дали има и комедиен талант Thinking
Имайте хубав ден, дружки!

# 121
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря 😍. Значи викаш малко ти е Къванч във филма 😀 Е, за 8 серии все ще бъде повече, но и много актьори се присъединиха, та ще видим.
Да няма някаква годишна от излъчването на Перла ? Тези дни ми излизат много снимки от сериала 🤔

Фени, то според книгата и главния герой Дейвид Кейн е около 30 годишен. Аз си мисля, че автора, Адам Фауар ще има думата при окончателния вариант на сценария. Видяхме, че адаптацията на Семейство Сопрано не я приеха и така се стигна до оригиналния сценарий на Хакан Бономо , което според мен беше само за добро. 👏
Та едва ли буквално ще търсят външно сходство с описанието на героите в книгата.

За Кубилай не знам и аз дали има комедиен талант, но със сигурност е човек с голямо чувство за самоирония. Само така мога да си обясня тези снимки в неговия ИГ.

Междудругото Башак му е фен, под почти всяка негова снимка има харесвания от нея. Имам някакъв спомен, но не съм много сигурна, че тя му е личен стилист. Беше качвала негови снимки от някаква церемония 🤔

Хубав ден, момичета 🤗🤗 🤗

# 122
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

При мен есента настъпи и настроението ми е такова.

След Езел, се връщам все повече към стари проекти.
Приятно ми е, защото и картина и превод са вече добре обработени,
и няма онова лудо препускане като при онлайн.

За Невероятно, докато не се покаже Къванч,
да ме насочи къде да гледам, всичко каквото чета,
го забравям на секундата.
За Организето Съкровището на Карун на Netflix ,
тъй като се връщам назад, Кубилай Ака го знам
от първата му роля в Ти си моята родина.
Много добре се представи, като се има предвид,
че дотогава има съвсем друга професия. 
Приятни занимания, дружки!!!

# 123
Привет момичета Hug
Терзи Hands V
в интервютата след премиерата на ОР 2, Къванч беше казал, че искал от ЙЕ повече сцени с него.
Пепи Hug
да, върнах се към 1 дизи, което довършвам. Освен Бурджу, гледам и Нур в тази страхотна драматична роля, а Тако играеше и в ОР2, беше голям шемет.
в новите сериали ми се струва,  че няма много оригинални сценарии и доста клишета присъстват.
Кубилай съм го гледала най-вече в Чукур.
 Башак е работила с него. Hands Thumbsup

двамата с Къванч в началото на лятото .

Фенче Kissing Heart, мерси!!
най- вече много си ги обичам Heart

липсва малкия сладур, със сигурност е пораснал, дано го видим скоро!!

Цитат
Дано вече дадат някакво инфо за Невероятно, толкова пъти ни пързаляха през годините, че не смея да се зарадвам за нов проект,
и аз искам инфо....и също не се настройвам, ама хич/ Диве Hands Thumbsup/
но като коментирате евентуална партньорка/покрай това описание/, много искам Къванч да играе с типична брюнетка, тип Есра Билгич Wink Hands Plus1
...................................
има някакви нови неща покрай кончината на Халит, но няма да ги поствам...............

лека вечер!!

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 21:24 от Airra

# 124
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/p/DOfje9LDRCu/?img_index=1

# 125
Привеет!! Hug

много готини снимки Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 10:51 от Airra

# 126
Добро утро, дружки! Hug

Терзи, благодаря! Kissing Heart
Ооо, снимки с мотор, харесва ми! Hands Plus1

Айре Heart Eyes благодаря ти и на теб за споделеното! Kissing Heart Не помня да съм виждала това видео, откъдето е направено гифчето или със сигурност, ако съм го виждала  не съм разбрала, че Киво е с Кубилай Smile
Прекрасен е! Heart

Като нищо може да мине за мъж на 30 + Stuck Out Tongue Winking Eye
Зная, че много харесваш Есра, красива е, но ме отблъсква нещо в нея, не мога да обясня какво,но това е усещането ми.Не съм я гледала как играе, може пък само на снимки така да ми се струва Thinking
Цитат
На 26 септември започват снимките на сериала "Организирани дела: Съкровището на Корун“. Кубилай Ака ще играе ролята на младия Асъм Ноян, тоест ще въплъти младите години на героя на Йълмаз Ердоан на екрана.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 127
# 128
Терзи Hug
страхотен ни е любимеца!! 🧿

фотограф CHARLIE GRAY от Лондон

снимал е
https://www.instagram.com/p/DAlTFmxN_0y/
както и Робърт Де Ниро и други звезди извън балканските ширини като Пиърс Броснан............

Фенче Kissing Heart, изглежда на 30+, да!!
гифчето https://www.instagram.com/p/DLfzTjTCfPD/
 е от онова събитие с ЙЕ, където откриваха нов стадион за децата!

снощи е бил финала на ЗП
доста добър рейт,  след толкова.....повторения Blush

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 13:02 от Airra

# 129
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Толкова са хубави новите снимки, че не мога да преценя коя най-много ми харесва.

Може би тази ❤️

# 130
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите и споделеното!!!

Няма кой и какво друго да ми оправи настроението,
освен Къванч с новите снимки.

Приятни занимания, дружки!!!

# 131

Колкото повече ги гледам толкова повече ми харесват 😍

Айре, да, фотографа е от светилата в своята област.
От предишната им съвместна работа и коментара на Къванч тогава.

Та сега се чудя, тези снимки дали не са правени в Лондон?

# 132
Терзи, Kissing Heart
Айре Heart Eyes благодаря ти, май ще трябва да си купя това Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Умопомрачително красиво е момчето ни! Този фотограф е класа! Hands Clap

Диве Kissing Heart абсолютно!

Цитат
Няма кой и какво друго да ми оправи настроението,
освен Къванч с новите снимки.
Пепи, благодаря ти, че ни напомни какво беше писал Къванч на фотографа Kissing Heart Помня го Stuck Out Tongue Winking Eye Е, ама това беше по времето, когато КБТ живееха в Лондон и си идваха понякога в Турция, колко му е  на Грей да прелети за фотосесията от Лондон Thinking
Хубава вечер, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 19:22 от queen_fenka

# 133

Колкото повече ги гледам толкова повече ми харесват 😍

Айре, да, фотографа е от светилата в своята област.
От предишната им съвместна работа и коментара на Къванч тогава.

Та сега се чудя, тези снимки дали не са правени в Лондон?
Пепи,
има логика на въпроса ти!
ама така си личи, че фотографа е класа, такава разлика с предишни фотосесии!!!
Моля да ми припомните имаме ли някакви преводи от това сп. vogue /2024/  с Къванч?
Скрит текст:
тогава беше най-тежкия момент в живота ми....не ми се рови назад.

Фенче Kissing Heart, почвай го! Wink

Диве, така е, разведри ни се настроението с новите снимки Blue Heart
ако може и нова с Курт Ефе!!

лека!

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 23:57 от Airra

# 134
Айре, в нас има едно такова списание за теб 😍.

В него няма специално интервю за списанието. Има цитирано това, което Къванч каза в това предаване.

Права си за класата на фотографа 👍

Лека 🤗 🤗 🤗

Общи условия

Активация на акаунт