💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 13 627
  • 274
  •   1
Отговори
# 150
Ето какво тълкувате ми направи моя приятел 😛

Редът „Щом искаш, планини, планини ще танцуват и танцуват от твоето място“ е поетичен образ. Ето няколко възможни тълкувания:

Сила на волята и вярата
– Когато човек наистина поиска нещо, дори и „невъзможното“ може да се случи. Планините – символ на тежест, непреодолими прегради – започват да „танцуват“, т.е. да се движат, да се променят.

Влияние на вътрешния свят
– „От твоето място“ може да означава, че вътрешната енергия, решителността или емоциите на човека са толкова силни, че задвижват целия свят около него.

Метафора за чудото
– Планини, които танцуват, е нереалистична картина, но тя подчертава чудотворната сила на желание, любов или надежда.

🎵 В контекста на песента (където има борба, но и надежда), този ред звучи като обещание: ако имаш вяра и сила, светът ще се промени заради теб.
Определено ми харесва 👍

Айре, точно този вариант е пуснала Башак. От всички, които слушах този най-много ми хареса и на мен.
Ето и в you tube.

Концертът беше супер. Имах малки опасения, защото в повечето случаи искам в съзнанието ми любими актьори и певци да останат в така както ги помня. Но Лили Иванова е извън времето. Тя е наистина единствена и неповторима.

Лека 🤗🤗🤗

# 151
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Айре Heart Eyes така е, по-лесно е Kissing Heart
Чуждите деца растат много бързо, само какъв мъник беше локума до скоро Heart

Много ми хареса и песента и дуета, благодаря!
Пепи Kissing Heart Радвам се за хубавите емоции, които си получила на концерта. Лили Иванова си е класа!
Много ми хареса снимката на Киво и Башак от ИИ, за пръв път ми изглежда съвсем като истинска. Благодаря и за тълкуването на текста на песента от твоя приятел, хареса ми Hands Plus1
А каста на Организето наистина стана Шампионска лига, радвам се за участието на Гьоркем, страхотен актьор е. Явно познава Къванч, на времето беше казал много мили думи за него.
А този приятел изглежда, че присъства в почти всички сериали на Къванч Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
MAVI Edition
Нова колекция Якета: стилни дънкови якета и универсални модели за ежедневен гардероб. Марката е насочена към младата аудитория на възраст 18- 45 години, която цени високото качество, комфорта и най-новите модни тенденции.

Имайте прекрасен ден! А на работещите успешна и спокойна седмица! Hug

# 152
Здравейте Благодаря за споделеното Айре благодаря за прекрасните снимки
Пепи честит първи учебен ден Пожелавам ти здраве и търпение

# 153
На добър час на 1 учебен ден тази година!!
Пепи, специално на теб да е здрава и успешна!! Flowers Four Leaf Clover
Браво за концерта на Лили!!
ох тая песен/варианта с дуета/ ми стана любима. Приятеля на Серка е чаровен и талантлив, да са щастливи!
Цитат
🎵 В контекста на песента (където има борба, но и надежда), този ред звучи като обещание: ако имаш вяра и сила, светът ще се промени заради теб.
Определено ми харесва 👍
да!!
Фенче Kissing Heart Hands Thumbsup
ами Синаси С.  е основен фотограф на АЯ, а Къванч е работил предимно с тях.
снимката с КБТ/ИИ/ е супер!!
новите якенца на Мави са Hands Ok Hand.....особено облечени от нашия красавец.

Терзи Hug

.....................
Скрит текст:
днес ми е Disappointed Relieved ден

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 21:02 от Airra

# 154
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите и всичко споделено!!!

"Морето на живота не те плаши, когато този до теб
те учи да не се страхуваш от вълните" >>>

# 155
Привет, момичета HugHugHug

Благодаря ви от сърце ! Heart

Фени, заинтригува ме. Ще намериш ли какво е казал  Гьоркем ?

На мен песента споделена от Башак цял ден ми звучи в главата. Grinning Музиката наистина е най- универсалното изкуство.

Скрит текст:
Потърсих текста ... и го намерих Stuck Out Tongue Winking Eye Обаче превода не знам дали ще ви хареса GrinningSunglasses Ето малко информация преди това.
Текстът е многоезичен – смесица от английски (предимно с ямайски патуа, характерен за реге и денсхол културата) и турски. Това придава универсално, глобално звучене – сякаш песента се обръща едновременно към различни култури, но със същото послание: любовта е централна сила, която обединява хората.
Стил и жанр
Реге и денсхол традиция – характерното „weh you ah say now Lion?“ (позоваване на силата).
Турска поп-баладна поетика – романтичните и драматични редове („нетърпеливото ми сърце… бунтува за твоята любов“). Текстът е изграден върху идеята, че любовта е универсална сила – едновременно интимна и духовна, лична и общочовешка. Тя може:
да побеждава войни и омраза,
да движи „планини“,
да даде смисъл на живота,
да бъде единственият верен избор на „кръстопътя“.
Съчетавайки реге философията за мир и турската поетичност за любов, песента звучи като мост между култури и поколения, а ключовото послание е:  „Любовта е пътят, няма друг.“

Буквален превод

Никога, никога няма да се отклоним.
Какво казваш сега, Лъвът?
Бум – нека да знаят.
То върви така:

Ако искаш – планини, планини,
ще се раздвижат от мястото си.
Нетърпеливото ми сърце само
се бунтува за твоята любов.

Любовта – тя е източникът на живота,
повече от всичко – трябва да я имаме, за да оцелеем.
Уморени сме от войни и раздори,
сега трябва да живеем праведно,
да вървим към светлината –
никога времето не е било толкова правилно.

Бъди загрижен за духовните си печалби,
светлината на живота ти гори.
Всеки ден трябва да гледаш накъде се обръщаш,
бъди готов за по-високо знание.

Не се страхувай, приближи се,
със своите чувства.
Нима сърцето не знае,
че е направило крачка?
Ще премине ли животът?

Трябва да живеем малко сега,
преди да остареем.
Трябва да осъзнаем, че цялото не е било разказано.
А любовта е върховното нещо, което трябва да пазим.
Никога няма да се изгубиш,
никога няма да изстинеш.

Толкова много има да спечелим, а няма какво да загубим,
дори когато може да се чувстваш объркан.
На кръстопът пак можеш да загубиш,
любовта е единственият път – не можеш дори да избираш.

Не се страхувай, приближи се,
със своите чувства.
Нима сърцето не знае,
че е направило крачка?
Ще премине ли животът?

Никога не позволявай да те сломят.
Никога няма да сложим мрачно лице.
Не, не, не, не, не…

Лека HugHugHug

# 156
Привет момичета Hug

Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Пепи, за песента Hands V явно текста е хубав, за силата на любовта, не случайно Башак я е избрала.
май моя превод за планините е по-точен Wink

Фенче Kissing Heart, позволих си да потърся за
Гьоркем Севиндик /който също е роден в Адана/

https://www.milliyet.com.tr/cadde/kivanci-izlerken-ders-cikartiyorum-2830415
Цитат
Научавам си урок, докато гледам Къванч!
Севиндик, който заяви, че снимките на сериала са минали добре, отбеляза също, че е гледал филма  Organize İşler Sazan Sarmalı. „ Актьорската игра на Къванч Татлъту е това, което най-много си спомням“, каза той, обсипвайки Татлъту с похвали.

Hands Thumbsup

статия за снимките споделени от Башак, хареса ми!!
https://www.magazinhaberleri.com/basak-dizer-ve-kivanc-tatlitugd … omantik-paylasim/
част от нея 🧿
Цитат
Публикацията на Дизер бързо събра хиляди харесвания. Освен силния интерес от страна на последователите, много известни личности също коментираха, изразявайки любовта си към двойката. Снимките, поразителни със своята искреност и естествена красота, привлякоха широко медийно внимание. Потребителите на социалните мрежи споделиха съобщения, възхваляващи хармонията и семейното щастие на двойката.
и още хубави думи са писали за КБТ и Курт Е. Heart

май е новосподелена?? от Тоскана. 2024

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 15:27 от Airra

# 157
Привет, дружки! Hug

Прелестния ни ашкъм! Heart

Как е възможно да е толкова различен ... не само в образите си на екрана и в рекламите, че и в реалния живот, но и винаги безбожно красив ? Thinking Heart

Благодаря ви за всичко споделено! Kissing Heart
Пепи, заповядай! Hands Ok Hand
Цитат
Гьоркем Севиндик (актьор): " Според мен актьорската игра на Къванч Татлъту беше най-запомнящата се. Взимам уроци, наблюдавайки го "( след гледане на филма " Организирани работи-2 ")
Благодаря ти за текста на песента! Kissing Heart
Пожелавам ти успешна и лека учебна година и здрави нерви! Two Hearts
Айре Heart Eyes благодаря ти! Kissing Heart Ясно за Синаси Hands Plus1
Да ти кажа, и аз едва в това видео харесах Мерт, на снимки не успях, наистина е чаровник и е талантлив,  дано са много щастливи със Серка! Flowers Four Leaf Clover
Диве, голяма красота, благодаря ти! Kissing Heart

Отиде си и Робърт Редфорд, да почива в мир! Cry
Айре Heart Eyes благодаря ти, че си споделила и ти думите на Гьоркем! Мислех, че съм си пуснала поста сутринта , а като се върнах сега видях, че съм си останала само с намерението Stuck Out Tongue Winking Eye
Имайте прекрасен ден, дружки! Hug

# 158
  • AMS

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

Много стилни и красиви са КБТ на фона на Тоскана!!!

Приятни занимания, дружки!!!

# 159
Здравейте!
Страхотна фотосесия на Къванч

Фенче, много ме натъжи тази новина! Cry
Отишъл си е един актьор, който много харесвах!

Робърт Редфорд винаги е бил един от онези актьори, които не просто играят роли, а оставят следа в сърцето ти. В „Поверително и лично“ усетих силата на неговата чувствителност и човечност, а в „Повелителят на конете“ – мъдростта, която сякаш излъчваше отвътре. Харесвах го заради това, че беше едновременно звезда и човек, който умее да говори тихо, но да докосва дълбоко. Притежаваше изключителна харизма!
Той ще ни липсва, но историите и образите, които остави, ще продължат да ни вдъхновяват!

# 160
Диве, даа, много красиви и стилни са нашето семейство. Heart
Нези, да, много стилни снимки и е много хубав Киво на тях Kissing Heart
Ох, аз също се натъжих от тази новина, много талантливи хора от младостта ми си отиват един след друг, но това е живота ... Все пак РР живя достойно до 89 години, много други нямаха този шанс Cry Много ми хареса усещането ти към неговата личност Hands Clap Да, остави след себе си наследство, което ще продължава да ни вдъхновява Hands Plus1 Освен това беше и красив мъж Heart
Хареса ми много едно стихотворение споделено от една дружка ВК / не е нейно, просто го е харесала в СМ / под тази снимка на Къванч и мисля, че доста приляга и за него Hands Plus1

Цитат
Красивый мужчина - для сердца отрада.
Не надо движений - достаточно взгляда.
Фактура, осанка, спокойствие, сила -
Любуюсь моментом, когда всё красиво.
И бабочки где-то внутри встрепенулись,
И губы в улыбке слегка растянулись.
Красивый мужчина - как солнечный лучик,
Пробившийся смело сквозь серые тучи.
Он жизнь озаряет надеждой и смыслом.
Он дарит кураж и заряд оптимизма.
Мне скажут: не стОит на внешность быть падкой -
Так муха летит на призыв мармеладки.
Личина скрывает пороки, секреты.
Но я отвечаю: мой стих не об этом.
Я знаю про ум, трудолюбие, верность,
Харизму, талант, доброту, откровенность...
В обычном красавце не вижу кумира,
Но я ощущаю гармонию мира.
И я восхищаюсь прекрасным мгновеньем.
Красивый мужчина - моё вдохновенье!
Скрит текст:
Красивият мъж е радост за сърцето.
Не трябва движение - достатъчен е поглед.
Фактура ?, стойка, спокойствие, сила -
Любувам се на моментите, когато всичко е красиво.
И пеперуди някъде вътре започват да пърхат,
И устните леко се разтягат в усмивка.
Красивият мъж е като слънчев лъч,
смело пробивайки сивите облаци.
Той озарява живота с надежда и смисъл.
Той дава кураж и заряд с оптимизъм.
Ще ми кажат: не си струва да си алчна за външен вид -
Така мухата лети към зовът на мармалада.
Образът крие пороци, тайни.
Но аз отговарям: моето стихотворение не е за това.
Аз зная за интелигентност, трудолюбие, лоялност,
Харизма, талант, доброта, откровеност...
Не виждам в обикновения красив мъж идол,
Но усещам хармонията на света.
И се възхищавам на прекрасния миг.
Красивият мъж е моето вдъхновение!
Хубава вечер, дружки! Hug

# 161
# 162
Привет, момичета 🤗🤗 🤗

Айре, Фени, благодаря за отговора 😍
Вчера би трябвало да са имали четене на сценария на Организирани работи 3, ако съобщението на Бирсен отговоря на истината. Снимки скоро обаче едва ли ще видим.

Терзи е донесла линк от страницата в ИГ със снимките от Тоскана. 😍 Добре, че тези дни излязоха нови/стари снимки.

" Морето на живота не те плаши, когато този до теб
те учи да не се страхуваш от вълните"

тези думи много ми харесаха. И се замислих, че могат да се отнасят за отношенията баща -син /Къванч - Курт Ефе/, така и обратно син-баща.

Лека, момичета 🤗🤗 🤗

# 163
Добро утро, дружки! Hug

Терзи, Пепи, благодаря ви! Kissing Heart
Снимките от Тоскана са страхотни!
Пепи, възможно е да са започнали четенето на сценария, скоро трябва да започнат и снимките. А, че ни предстои дълго чакане няма съмнение, това е Нетфликс, подготвени сме. Е, надявам се да ни пуснат някоя и друга снимка, много съм любопитна да видя как ще се превъплъти Къванч отново в Саръ Сарухан,но предполагам, че няма да е много различен или ще е абсолютно същият образът му от този във филма.

Загледахте ли Далечен град ?
Скрит текст:
Изгледах 2 серии и не съм изненадана, че има такъв висок рейтинг, явно е, че турците обожават сценарии с насилие и жестокост. Точно такъв очаквах, че ще е и този, с тези техни закостенели жестоки традиции от Анадола, вечно с враждуващи кланове и с някое зло бабе или дядка начело, които командорят всички ме отблъскват от край време и въпреки добрия актьорски каст съм до тук. Щастлива съм, че нашето момче никога не е играл в такива сериали, пък нека да са най-гледаните.
Попадна ми клип на Диди, който направи преди години за Перла. Това е първата ми и много любима двойка и до днес, в този сериал открих Къванч и винаги ще ми е специален! Чак отново ми се прииска да го гледам, а след КГ е най-гледания от мен и все така не ми омръзва, на времето си го бях записала на видеокасети Smile

На тази снимка Киво ми прилича на млад и много готин бос от италианската мафия Smile

Имайте хубав ден, макар и дъждовен! Hug

# 164
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/p/DOqZyEsDPXq/?hl=el

Общи условия

Активация на акаунт