💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 14 886
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
Добра вечер!!

Аире, благодаря 🥰❤️, обожавам Айле, обожавам Серенай и Киво заедно, невероятни са. Понаваксах, а Айле направо ми разказа играта... уникални диалози, характери, игра. Перфектен!
Фенче 🥰, добре че си ти, толкова инфо ми изпрати, филми, сериали, наваксах благодарение на теб, благодаря ти 😘
А Къванч... Еххх, няма втори като него

Ели Hug
А представи си при нас какви емоции бяха, като си го следихме онлайн. Heart
с превода /2 сезон/ не беше лесна задача, но и там успяхме.
Къванч и Серенай вземаха Златна Пеперуда за най-добра двойка.
бяха страхотни на церемонията, видеото пак специално за теб

и това
https://www.youtube.com/watch?v=nxEkaIQm8Oo

Пепи, супер много се раздвижи Мави със Серенай, толкова много снимки!
и аз се чудя дали ще има видео с Киво, ако не са го снимали вече, дали ще има време покрай работата му в момента?
Фенче Kissing Heart, така е, не му се сърдим, че си взема толкова дълга почивка за да се наслади максимално на времето с малкото си съкровище.🧿
Познайте Къванч какво прави вероятно в момента?? отговор- гледа мача България-Турция!
ох турците ни опукаха с 6:1 Expressionless

лека вечер!

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 00:16 от Airra

# 286
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Хел, много се радвам, че отново се появи!!!
Дружки, Хел беше тази, която  ми прати СП на скайп с превод.
Теглих го не знам колко време, но  стана работата.
Иначе гледах като теле на афиш и четях обсъждания без да разбирам.
https://x.com/KT_Fans/status/1976988936812872137
Сладурът Курт е с предимство пред Курт Сеит.

Аз си написах домашното за Фатмагюл, където трябва,
и сега съм свободна, да повтарям и други предишни сериали.
За обсъждане на КСШ с обичайните заподозрени си го знам.
Нека други по-професионално да започнат.
Когато имат време и решат - да дадат тон.
Серенай е супер. Елчин ще има скоро премиера.  
И да се оплача - Печките ми за кивчета не работят.
И в стила на Неджат Ишлер, да кажа - Мъск и Марк Зъкърбърг
нещо не се погаждат и ми бъркат организето в работата.
Нейсе. Има предишни >>>

И тази снимка на КБТ е от партито за рождения ден на
Биркан Сокуллу от 06.10.2023 г. >>>

Приятни занимания, дружки!!!

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 23:41 от *RozaDiva*

# 287
Здравейте Благодаря за споделеното Хелънче добре си се завърнала

# 288
Хубава неделя, благодаря за споделеното!! Hug

Отново хубави отзиви за Къванч от професионалист!
източник
https://x.com/KT_Fans/status/1977266925781782546

Зеки Демиркубуз, съвременен турски филмов режисьор, сценарист, продуцент и филмов редактор, каза, че би искал да може да работи с „Къванч Татлъту“ 🌟

📍Водещият: Има ли някой, с когото бихте искали да работите?
или бихте искали да напишете тази роля за някой друг?
📍Зеки Демиркубуз: „Честно казано, има много, не знам, но има доста играчи, които ме правят невероятно щастлив.

📍Например, когато видя развитието на Къванч Татлъту, си казвам, нека направим нещо, което ще впише този човек в историята.
Обичам го невероятно и знам неговите граници.

📍Турция всъщност е рай за добрите актьори, особено през последните 10 години. Мисля, че вече няма проблем с добрите актьори в Турция. Това отдавна го няма. Турция има проблем с добрите режисьори и добрите сценаристи.“

Колажът с КБТ от РД ден на Биркан и на мен много ми хареса Heart Exl
оригиналните снимки

с рожденика и Едже

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 13:36 от Airra

# 289
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kissing Heart
Вижте какво видях във ФБ преди малко Heart

Надявам се да има реклама, да видим. Защото както е споделила една подруга :
"Новата колекция Mavi на Къванч е повече от просто мода; тя е атмосфера.
Всеки кадър е изпълнен с харизма, стил и специално настроение.
Простотата на изображенията, увереността в погледа му и безупречният му вкус – всичко това прави кампанията наистина завладяваща.
Къванч доказва за пореден път: да си стилен означава да бъдеш себе си."

Хел, благодаря ти за споделеното за Айле! Kissing Heart Много хубаво си го казала, този сериал буквално е от тези, които остават дълбоко вкоренени в сърцето ти. Силен сериал, с дълбока, искрена история за любов, болка, преданост и вътрешна борба, засягаща важни социални и психологически теми – семейни отношения, минали травми и борба за самоуважение, с прекрасен актьорски каст, както го наричаха - Шампионска лига. А дуетът Серенай - Къванч е изключително силен: Къванч предаде прекрасно сложността и уязвимостта на своя герой Аслан, а Серенай силата, страстта и уязвимостта на нейната Девин. Химията между тях е толкова искрена, че чувстваш сякаш сам преживяваш всички емоционални борби и моменти на интимност, енергията им на екрана е толкова искрена, че се усеща сякаш гледаш живота на някой друг, а не просто сериал. И двамата преживяха всяка емоция толкова дълбоко, че не просто я виждаш, чувстваш я заедно с тях. Диалозите действително са уникални, евала на Хакан Бономо! Hands Clap Обаче трябва да си призная, че сериозно ни затрудни при превода, доста бяха, че и дълги! Smile И този сериал на Къванч си го гледам отново и отново с удоволствие, няма омръзване. Красив и много талантлив дует, искам да ги гледам отново заедно! Heart

Диве,
Цитат
За обсъждане на КСШ с обичайните заподозрени си го знам.
Нека други по-професионално да започнат.
Когато имат време и решат - да дадат тон.
Обичайната заподозряна в такъв случай започва да си го гледа, не съм от професионалистите, а и не ми се чака повече
Айре Heart Eyes благодаря за поредното хубаво изказване за Киво от човек, който разбира от актьорско майсторство Kissing Heart

Имайте хубава неделя, дружки! Hug

# 290
Фенче Kissing Heart
новата колекция за Мави е супер, но за да има реклама трябва да измислят нещо ново, различно.......
за Айле Hands Plus1
интимните им моменти бяха Nature Fire и някои доста оригинални, например в самолета Laughing
Къванч го събличаха за радост на фенките Stuck Out Tongue Winking Eye пък и има тяло за показване!! Heart Eyes
и аз я видях тая снимка, дело на Елена

Цитат
Сила и нежност в две ръце 💕

→ Определено мисля, че Курт има същите ръце като баща си. Здрава ръка, масивни пръсти - създадени да държат здраво, да защитават тези, които обичат, и никога да не ги пускат. ❤

Вчера е било събитието с рисунките, много деца, които танцуват....жалко, че Башак и Курт Ефе не се показаха или не са били там.

спомен Heart

.........................

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 16:04 от Airra

# 291
Здравейте

https://www.takvim.com.tr/saklambac/2025/10/13/kivanc-tatlitugda … -milyonluk-imza/2

Скрит текст:
44 милиона подпис от Къванш Татлътуг
Kıvanç Tatlıtuğ многократно е прекъсвал с марка дрехи, с която се сблъсква от години. Красивият играч ще сложи 44 милиона TL в джоба си като част от тази сделка.

44 милиона подпис от Къванш Татлътуг

Kıvanç Tatlıtuğ, който започва кариерата си като модел и постига голям успех с актьорската си игра, се превърна в добре позната марка не само в Турция, но и в световен мащаб.Kıvanç Tatlıtuğ Отвъд своята красота и харизма, стабилният, надежден и прост профил, който привлече особено през последните години, го отведе до съвсем различна позиция. Това не е само незаменимото лице на екраните, това е незаменимата страна на марките...

"МЯСТО НА ЗАКОН"
И, да, новината за пореден път доказва колко солидно седи възприятието. Той разшири сътрудничеството си с известната марка дънки, пред която е изправен от години до 2027 г. От това, което чухме, цената на тази нова сделка е 44 милиона долара. Такъв голям брой означава не само лицето, но и въплъщение на стойността на марката. Въпреки това, можем да кажем много ясно: Kıvanç Tatlıtuğ не е просто играч или модел; сега това е стойност.Kıvanç Tatlıtuğ
Освен това бих искал да кажа, че това е име, което е изградило тази стойност не само с професионални постижения, но и с нейния характер.

# 292
Привет в понеделник Hug

нещо много тихо тук Expressionless

Терзи Hands Plus1

Ами ценен си е, Мави си имат златна кокошка, и със Серенай също!

Revolving Hearts

успешна седмица!!

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 13:11 от Airra

# 293
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Минавам само да се отбележа, но в къщи всички са болни и не мога да стигна до тук.
И да не съм съвсем без нищо новина от Бирсен за ОР3.
https://www.instagram.com/p/DPv-D2LCF6b/?img_index=1&igsh=NmgyNXI4anY4ZWg0

Хубав ден ви желая 🤗 🤗 🤗

# 294
# 295
Терзи Hands Plus1
Е супер, нашия се появи Blush

има леко шкембенце Wink

Пепи, бързо ви оздравяване!!
мерси за новото инфо, значи снимките си вървят с пълна сила.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/afra-karagoz-organize-isler- … azinesinde/65118/
Сцените в Кьойджегиз /фермата на ЙЕ/ ще започнат на 20 ноември и ще продължат една седмица.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 21:12 от Airra

# 296
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното Терзи, Айре Heart Eyes, Пепи! Kissing Heart
Пепи, бързо оздравяване на всички! Flowers Four Leaf Clover
Айре Heart Eyes леко ли ? Същото е каквото беше във филма Smile Ама този път не вярвам да е истинско шкембенцето Thinking

Радвам се много, че излязоха снимки, дано отново ни зарадват, ама този път да му видим и лицето на Саруханчо Stuck Out Tongue Winking Eye
Още малко за МАВИ:
Цитат
Също като Серенай и Къванч продължи своето сътрудничество с джинсовия бранд Mavi , лицето на който той беше много години до 2027 година.
Стойността на новото споразумение на Къванч е на стойност 44 милиона турски лири.
Серенай Саръкая също продължи договорът си с марката MAVI на стойност 32 милиона турски лири с марката MAVI.
"Къванч Татлъту и Серенай Саръкая — Легенда & Икона на марката Mavi вече в продължение на повече от десет години.
Серенай Саръкая и Къванч Татлъту са вечните звезди на MAVİ!
Повече от 10 години тези две ярки имена въплъщават стила, увереността и харизмата на марката.
Година след година те остават лицата на кампаниите на MAVİ, въплъщавайки истинска елегантност и модерен дух.
Тяхната енергия, индивидуалност и чувство за стил правят всяка фотосесия специална.
Серенай и Къванч са повече от просто посланици, те са душата на MAVİ, съчетавайки класически стил със свеж подход към модата.

Сладури Heart И снимките на Серка са много хубави!

Stuck Out Tongue Winking Eye Много е сладка!
https://vk.com/feed?w=wall-42893472_303540
Алперен и съпругата му празнуват 1 РД на детенцето си. Да им е живо и здраво ! Gift Heart

Колко е щастлив само, симпатяга!

Хубава вечер, дружки! Hug

# 297
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите и споделеното!!!
Бързо оздравяване на болните!!!
На тези, които редактират постовете, да кажа пак,
че сайта не връща  към редактираното, и така остава невидяно.
Ииииии  - Озан Гювен: „Ролята на Бехлюл ми беше предложена. Отказах.“
Е, що сега го казва? Добре, че е отказал!
Та, свърших с Фатмагюл и който иска да чете, да иде в темата на Берен.

Организето се организира, но и аз вече се организирах към КСШ.
Гледам с превод на руски и съм много доволна.

Много богат на инфо първи епизод, който дава
половината от отговора на въпроса, зададен от AY.

То години, то фронтове, то забележителни места, ... ,
Както и отговор на моя въпрос -
Защо Петро каза на Сейт, че  ще се бие срещу своите ...

https://www.youtube.com/shorts/Hzc3PYbk6kU

Лекинка, дружки!!!

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:52 от *RozaDiva*

# 298

Благодаря ви момичета за видеото от снимките на Организирани работи 3. Първата ми мисъл беше, че това е снимано с дрон 🫣😂 Сари Сарухан е минал на едноцветни ризи 😛 Фени и аз си мисля, че коремчето този път едва ли е негово, предвид последните снимки, които видяхме на Къванч.
Имам да пиша за Организирани работи 2, но не знам кога ще стане.
Само да кажа, че сега ми хареса много повече от първия път, когато го гледах и истински се забавлявах. Сигурно зависи от настроение , от нагласа.Терзи, напълно съм съгласна с написаното от теб преди време, но и на мен Къванч ми беше малко във филма. Имаше страхотни попадения в диалозите. Много ми хареса как изглежда Бенсу Сорел във филма, за разлика от последните снимки, които излязоха. Езги Мола също е страхотна, за пръв път я гледам тук. И да не забравя, че парите накрая се отправиха към България , София 😂
Ще пиша по подробно, защото има още какво да споделя.
Всички награди, който Къванч получи за този филм си ги е заслужил на сто процента. 👏 най-вече за смелостта да изиграе този образ.

Лека, момичета 🤗 🤗 🤗

# 299
Привет, дружки! Hug

Да пием по кафе с красивия Арман Heart

Благодаря за всичко споделено! Kissing Heart
Пепи, а бе то и миналия път, когато го гледахме с костенурчетата нямаше никакви признаци да има шкембенце, та нищо не се знае, ще видим в сериала как ще е. Някой ден догодина Smile
Вижте на какво попаднах във фейса:
Цитат
Всички татуировки на Къванч. Повечето от тях ги е направил през 2022 г., след като е приключил снимките на филма "Последно обаждане за Истанбул“.
Те разказват за всички най-важни събития в живота му, като датата на сватбата му с Башак (19.02.2016 г.), датата на раждане на Башак (13.04.1977 г.) и датата на раждане на Курт Ефе (15.04.2022 г.). Триумфалната арка е посочена като мястото на сватбата им в Париж.
От вътрешната страна на ръката му е нарисувана ръката му, държаща малката ръчичка на Курт Ефе.
На дясната си ръка има роза и инициалите KBT (Kıvanç Başak Tatlıtuğ) с фразата "Всичко, което имаме, е сега“.
Освен това има морски създания (кит), показващи любовта и уважението му към животните, особено към подводния свят, и октопод, който Къванч срещна на рождения си ден.
Последната е бухал, който може да означава мъдрост или, по-просто казано, символ на късмет.
Други татуировки са Пинокио ​​от вътрешната страна на дясната ръка и на прасеца му с любимото куче.

Имайте хубав ден, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт