💙 Къванч Татлъту- минали и бъдещи проекти, партньори, семейство - тема 120 💙

• 24 026
  • 485
  •   2
Отговори
# 480
Айре, ако си прочела статията с Адам Фауар си видяла, че предвижда в следващата му книга героя да бъде турчин. 😀 Аз наистина се надявам да е имал и необявени срещи свързани с сериала и сценария. Той е бил пролетта в Турция, съобщението за заснемането на сериала излезе през лятото, сценария вече трябва да е готов и аз предполагам, но дали е така, ще иска да го види.
Аз за Онур Г. имам малко резерви, свързани най-вече с избора на режисьор на Последно повикване за Истанбул.От всичко, което прочетох за книгата ми се струва много трудна за киноадаптация.

Това специално за Фени 😍

https://www.radio1.bg/article/nova-moneta-otdava-pochit-kym-fred … KcP0eYCTgBtaO-xZg

# 481
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes, Пепи, много ви благодаря за споделеното за Адам Фауър и за интервюто на Онур Гювенатам! Kissing Heart Значи има какво да чакаме. И аз много се надявам, че Фауър е имал срещи във връзка със сериала и сценария, надявам се, че го е прочел и одобрил и затова е дал правата на ОГМ. Много ми хареса и интервюто с Онур Г., особено частта, която Айрето Heart Eyes е споделила Hands Plus1 Ами да се надяваме, че ще направят добра киноадаптация по книгата. Толкова съм любопитна да я прочета ...
Пепи, онзи ден споделих видеото с Кашмира на стената си във ФБ, но високо  оценявам желанието ти да ме зарадваш с нещо, свързано с Фреди, много ти благодаря, миличка !!! Kissing Heart
Вижте на какво попаднах преди малко Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама е много готин!

Имайте хубава събота, дружки! Hug

# 482
Привет, момичета 🤗 🤗 🤗

Седем години от началото на Сблъсък 😍

Фени, ако искаш да изтеглиш книгата на руски, ето 😘

https://www.fb2portal.ru/sovremennaya-zarubezhnaya-literatura/mn … ource=chatgpt.com

Аз не мисля, че ще мога да се справя със тази сложна материя на друг език освен на български 🫣

И от премиерата на Последно повикване за Истанбул, в Истанбул преди две години 😍

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 483
Привет момичета! Благодаря за споделеното! Hug
Ще чакаме да видим какво ще излезе от тази адаптация, надявам се на нещо добро!!
Фенче Kissing Heart, ще те призная, ако я прочетеш книгата на руски Wink готин е ИИ Къванч!!

за Сблъсък, реших да постна от творчеството на Анна

лека вечер! Hug

# 484
Пепи, благодаря ти, мила! Kissing Heart Ще си помисля, може и да я сваля, че хем съм много любопитна, хем честно казано дори и на мен май не ми се четат над 500 стр. на руски, ще видя Thinking А анотацията отдолу много ми хареса:
Цитат
Дейвид Кейн беше един от най-добрите професионални комарджии в Манхатън - докато странен припадък не съсипа кариерата и живота му. Конвенционалната медицина е безсилна. В отчаянието си той се съгласява да участва в рисков медицински експеримент. Болестта отстъпва, но Дейвид внезапно открива необичайни способности... Дар свише? По-скоро проклятие. Сега влиятелни политици и служители на разузнаването се опитват да експлоатират Кейн. Но ще се съгласи ли той да се превърне в коз в нечия друга игра?
Ако успеят да направят хубав сценарий този проект обещава да стане истинска бомба, още повече, че няма да е за телевизията и слава богу, защото не съм убедена, че на турските зрители, които определят рейтинга в Тотала ще им е интересен сюжетът, те си обичат други работи да гледат, съдя по това кои сериали са с най-висок рейтинг в последно време Thinking
Айре Heart Eyes само така ли ще ме признаеш Stuck Out Tongue Winking Eye Не знам, имам свалени към 1000 книги и съм ги подкарала наред, но може и да я прочета все пак, зависи кое ще надделее любопитството или мързела Smile
Благодаря ти за страхотния клип от Анна! Kissing Heart Кога минаха 7 години ...

Лека вечер, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 20:41 от queen_fenka

# 485
Още малко спомени от днешната дата 😀

От 2023 го.

От 2024 г

Фени, ако я почнеш малко , ще разбереш предполагам, дали ще стане или не.
Аз не бих се заела, веднага си казвам.

Лека 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт