Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 4

• 35 789
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, това е съсем близо до нас - на три преки.

Зори забрави да пусне телефоните  9442053 мобилен:088/8619693

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 09:06 от wel

# 196
Светле,тортата "Басейн" е уникална! Grinning Много професионална и чиста работа!  bouquet Ако бях аз щях да съм напълнила басейна с пясък и тревичка! Crazy Разкопчаващата ти форма много ми хареса!Не бях виждала до сега други освен кръгли! Rolling Eyes

Зори,да ти е жива и здрава дъщеричката!Много весела тортичка! Grinning

# 197
  • Пловдив
Зори, да ти е жива и здрава малката рожденничка!   bouquet
Страхотна торта си направила! Чакаме и другата! Grinning

Swetleto, много ми харесва басейна! Поздравления! smile3501

Тази бързосъхнеща маса, за която говорите,всъщност захарно тесто с желатин ли е? newsm78

# 198
Торта "Ангел"
40 г. (1/3 ч.) царевично брашно
40 г. пшенично брашно
8 белтъка
225 г. (1 ч.) пудра захар + малко за украса
5 г. (1ч.л.) ванилова есенция
Това е за блата. Глазурата е 175 г. (1 1/2 ч.) захарна глазура с 15-20 мл. лимонен сок. Ето как изглежда http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109755&photo=18

Малинова торта - безе
3 белтъка
175 г. (3/4 ч.) пудра захар
5 г. (1 ч.л.) бадеми нарязани
За пълнежа:
175 г. извара
15 г. светъл мед
15 мл. портокалов ликьор
120 г. извара
225 г. малини
Ето как изглежда - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=109755&photo=17

много ми допада втората ти тортичка Simple Smile може ли да напишеш как се приготвя  Praynig че мисля да я приготвя за гости в неделя  Laughing
а ако не те  мързи Wink напиши и за двете Simple Smile

# 199
Здравейте нова съм но форумчето си е фърси. Темичката ми е присърце и понеже обичам да рисувам но пък боите миршат се насочих към захарта. Не обичам да ям сладко но обожавам да украсявам торти. Реших че ще е от полза да ви предложа няколкото книжки които имам, излишно е и вие да давате пари като вече аз съм ги дала. Само искам помощ как да ги направя в PDF направо ще ви възхитят.

# 200
Момичета, Зори ми обясни, че е в кутии  по 4кг и 5кг и вътре сместа е  като дъвка. Трудно е да се раздели една кутия на  толкова много части. Една българска кутия е 32лв, а вносната е 5кг и  е 50лв.
Но си мисля, че на две да се раздели не е проблем. Боите са по 250мл и са 7-8лв
wel,  ние сме съседки

# 201
А и как да ви пусна няколко файлчета как се правят цветенца. Не се шашкайте за формичките в смисъл няма смисъл да ги поръчвате в интернет. Аз например си купих много прилични миниатюрни метални форми резачки от един магазин на Иван Вазов /София/ Казва се Слънчоглед и е за художествени материали там има различни но ги водят за глина или моделин. Не винаги има каквото очакваме, но все пак момента на изненадата е не  по-малко приятен  Wink

# 202
  • София/Сливен
Evjeni, а това за бързосъхнещата ли се отнася - защото 2 кг от нея мисля че ще ми са много. Ако е от бавносъхнещата - няма проблем.
Значи ако е така - аз съм за бавносъхнеща.

nandelche, не мога да ти помогна, дано друг се включи

# 203
  • София
ooooh!еее не е истина аз живея на 2 преки от  там  ooooh! ама съм шматка
могада стана доставчик  Mr. Green
Питай, ги моля те, какво е раб. време утре, че ми се ще да видя боите и др. неща.

# 204
Момичета, и аз искам от бавно съхнещата  Praynig имайте ме и мен в предвид моля ви  Simple Smile

# 205
ooooh!еее не е истина аз живея на 2 преки от  там  ooooh! ама съм шматка
могада стана доставчик  Mr. Green
Питай, ги моля те, какво е раб. време утре, че ми се ще да видя боите и др. неща.

Вчера разговарях и с двете фирми. Гръцката работи до 5. И работещата там е изключително нелюбезна поне по телефона. Направо ме накара да се чуствам неудобно. В онази на Кадемлия една много отзивчива дама ми каза че работят и в събота, а през седмицата поне до 6. Останах с впечатлението, че предпочитам да пазарувам там.

# 206
На Кадемлия има много хубави неща, като ходите имайте и мен предвид за бавносъхнеща паста за моделиране и също, ако някой иска да си разделим хартиени формички за мъфини и бопнбони Simple Smile

# 207
На Кадемлия има много хубави неща, като ходите имайте и мен предвид за бавносъхнеща паста за моделиране и също, ако някой иска да си разделим хартиени формички за мъфини и бопнбони Simple Smile

Някой може ли да ми обясни как точно се стига там с градски транспорт имам предвид. Много ми е мерек от вчера да мина ама утре пак е работен ден и май ще отложа. Все пак е добре да знам пътя малко съм кът с времето да се помотвам по непознати квартали

# 208
michel, аз искам и формички за мъфини и бонбони. Ако искаш дай някакъв телефон , за да ти се обадя да се разберем   bouquet

# 209
Момичета, вижте това, ако вече не сте го виждали, има такива торти-шедьоври

Общи условия

Активация на акаунт