През Април се правят ЯНУАРЧЕТА !!!

• 11 549
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
Страхотна статия, Ним!!!
И ние сме в третия ревлив период...
Днес трябваше да ни бият пентаксима, но малкия беше ужасно нервен, докторесата го прегледа и му отложи ваксинацията. Боляли го ушите, затова бил нервен... да видим
Пораснали сме 3 см и 1300 г!!!! Въпреки разстройството и лечебната хумана  Peace

За слънцезащитните кремове - купих му Мустела - 50+ фактор, че какъвто е бял...  Ползвам го вече, че един ден му зачервих бузата  Embarassed

# 46
  • Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВОНСКА  newsm51 С ПОЖЕЛАНИЕ ДА СИ ЗДРАВА, ПРАВА И СЪС ШОШ КОРАВА  moresmile Ние вчера бяхме на консултация. Дени вече е 6 кг. и е дълга 62 см. За безпричинният плач доки не каза нищо конкретно, но фактът, че и вашите мишлета са така, говори, че явно това е нещо, през което минават всички! Нимски, благодаря за статията  Heart Eyes За слънцезащитният крем - педито ни препоръча на Себа мед, но май те още не са заредили не само в аптеките, ами и в складовете, затова и аз ще се ориентирам към Юсерин или Чико  newsm78 Доки ни предписа и някаква нова емулсия за крусти. Вчера обиколих един кош с атеки и не я намерих, че накрая си я поръчах в една да ми я доставят - дано да си заслужава търсенето!
Лилита, за надуваемите басейни, мисля, че гледах в последния каталог на Метро, но за Русе. Не знам доколко промоциите на веригата се дублират в страната.
Хубав ден на всички и весело изкарване на рождения ден на Ивонска   bigdance2 Да пиете по едно и за нас  newsm19 Наздраве  cheers

# 47
  • София
rali_m, разби ме - ти си ми най-първото поздравление!  Hug А и пожеланието си го бива....  Mr. Green

mimi_81, урината дезинфекцира и аз не го плесках с нищо друго. Е, когато пикаеше всички разбирахме + комшиите, но това отминава за ден... Аз лично забелвам до край и почиствам с преварена вода смегмата веднъж в седмицата. Жал ми е да го ръчкам по-често, а и не съм сигурна дали е добре. Деметра ме беше посъветвала да не го мъча всеки ден.
Я мамите с по-големи момченца бързо да се намесят! Naughty Grinning

Дано днес времето да не ни прецака намеренията...

# 48
  • Варна
 bdbaloni   I V O N S K A   bdbaloni

newsm51          newsm51             newsm51

Да си здрава, щастлива и винаги заредена с изобилие от положителни емоции !!!   bouquet    bouquet   bouquet

Хм, днес ще си постоим вкъщи май  buria че може и да пооправя къщата най- после. За слънцезащитния крем и аз засега съм се насочила към Мустела- до този момент всичко, което сме ползвали на Мустела е просто перфектно

# 49

Да ви се поФаля днес се показа цялата главичка на малкия.

Правеше ли му нещо и от кога? Ние по време на баня го "забелваме" или по скоро придърпваме кожичката ама незнам до каква степен трябва... newsm78

Ами и аз по време на баня и дъпрах кожичката надолу,а той си мълчи.Дърпм докато мълчи.Но щом и Ивето казва само един път в седмицата ще го мъча докрай,щом веднъж се е показала не вервам да се прибере,

Ивонска Честит Рожден Ден.   bouquet   bouquet   bouquet

# 50
  • София
 newsm45 Мале, т'ва време ще вземе да ме прецака....

Момичета, да почакаме до към 12 часа, може да се оправи, дават го с максимална темп. 16 градуса... Аз съм си предвидила празнуване само с вас и ще ми е мноооооого кофти ако си остана без празник.... smile3518

# 51
  • София
Ивонска, честит рожден ден!
Аз каквото имах, ти го пожелах преди малко в писмен вид, но и тук да споделя, че от сърце ти желая да си много здрава и щастлива с мъжете покрай теб. Много да те радват и обичат, а в служебен план все така да разцъфтяваш!  newsm51 Прости ми, ако понякога не сме били на едно мнение и е изглеждало, все едно че се заяждам. Никога с нищо лично и с нищо лошо!  newsm03

Срещата - където кажеш, идваме! Само се притеснявам, че на дървеното ще е мокро, дори да спре да вали. Мис Каприз как ти се струва? Дали ако им звъннем да ни запазят голямото сепаре или навън в градината, няма да се навият? Само предлагам, ти решавай!

# 52
Момичета, разгледайте тази тема преди да започнете да придърпвате кожичката на чурчетата на момченцата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73637.0;topicseen

Изборът си е наш, но аз в темата срещнах друго обяснение на нещата. На големия ми син я забели хирург, в 9 - 10 месец някъде и не е имал проблем. Сега срещам различно мнение. Прочетете и вие.  Grinning

Ивонска, честито Рождение!
   bouquet

# 53
Ивонска, честит рожден ден!!! smile3525 smile3525

Да си много щастлива и от сърце пожелавам догодина и една малка Шошинка Mr. Green

# 54
  • София
Nim, Мис Каприз също е вариант, но да видим гнусното време, за да знаем какво ще искаме.... Вътре ме е страх да не е задимено...

# 55
  • София
ivonska, Честит Рожден Ден!   bouquet   bouquet  bouquet
Желая ти много здраве, любов, щастие и радости!!! Бъди много обичана и обичаща!!!

# 56
  • София
Прости ми, ако понякога не сме били на едно мнение и е изглеждало, все едно че се заяждам. Никога с нищо лично и с нищо лошо!  newsm03

И с мен е така - брутален хумор и бурен ентусиазъм в името на основните ми вярвания, но добро сърце и ведър характер.... Embarassed

УМРЕ ЦИГАНКАТА...

# 57
ivonska, Честит Рожден Ден  bigdance2  

много здраве, късмет и успехи !!!

Момичета, черпя ви виртуално, че и нашата кака днес има рожден ден, става на 2 годинки!

beer

# 58
  • София
Момичета, черпя ви виртуално, че и нашата кака днес има рожден ден, става на 2 годинки!
beer

Ами, да ти е жива и здрава малката овенка, а на теб ти желая търпение и издръжливост....    bouquet

# 59
  • София
Веси, да ти е жива и здрава рожденничката и много да слуша!   bouquet

Да ви се поФала, че вчера ми дойде и нема да ставам декемврийка!  Mr. Green Не и този декември!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
То беше ясно де, защото ние само с презерватив сме кексили, ама шубето е голем страх.

За слънцезащитните кремове - Мустелата за мен е аут! Кремът за дупе на беба й понесе меко казано зле и повече тая марка не я барам ни за нея, ни за мен.  Stop Ще преслушам Нивея (ако имат такъв), Чико или в краен случай Бюбхен, че и той нещо не е така блестящо невероятен на нейната кожа, както е на моята.  Thinking

Чакаме благи вести за взет изпит от Галина! Откина ми се палеца да го стискам (както би казала моята свекърва  Mr. Green Mr. Green Laughing )

Ивонска, вероятно ще ти звънна да ми кажеш накъде да ходим.

Общи условия

Активация на акаунт