Бебешката количка - цяла наука за второ висше (№54)

• 24 499
  • 416
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Melio е лекичка, но не се сгъва и разгъва с една ръка. Сенника е голям, което за мен е голям плюс.  Аз съм с такава защото нося количката заедно с детето и багажа по стълбите. А и е за деца до 15 кг и до 5 кг в багажника .

А как се справяте със сгъването с две ръце и с бебе? 😁 Аз мъкна две раници, бебе и кошче и ми е много трудно и тежко вече. Самия кош няма удобна дръжка също така, за това търся нещо с една ръка .

# 406
По стълбите нося количката, в която е бебето и багажа . Но аз не нося много багаж, ако ходим в съседният парк. Ако съм с повече багаж съм с голяма рсница. Не сгъвам за да я пренеса и после разгъна.

# 407
И аз така процедирам, качвам на задни гуми.

# 408
А къде продавате количките?
Защото и аз трябва скоро да пускам в продажба нашето Харви 3 , което ни служи вярно повече от 2 години.
Просто невероятна количка.
Заслужава си всяка стотинка.

Ако знаех, че е толкова здрава и успешно справяща се с всички неравности, дупки, удобна е за съм и багажа заема супер много, бих я взела и втора употреба без съмнение.

# 409
Аз съм продавала Сайбекс в ОЛХ и в групата във ФБ на Сайбекс. Попаднах на читави купувачи, но често пишат, че хората не си взимат пратките, а за такава тежка количка си е скъпа доставката.

# 410
Ние си взехме втора ръка лятна количка Ergobaby Metro+. Много е компактна и вози добре. Единствено багажника е малък, но предполагам е така при всички летни колички. Доставката ѝ със Спиди беше около 10 евро, като преди това изпратихме капаро на купувача в Револют.

# 411
И ние след дълго избиране и търсене си взехме Сайбекс Балиос ,въпреки че аз в началото изобщо не исках . Взехме я втора ръка от Фейсбук група, три в едно, с остатъчна гаранция. Като я гледам, не изглежда много използвана,състоянието е бих казала отлично. Пратихме капаро на купувача, а доставката с Еконт излезе 25 евро.

# 412
Някой може ли да даде отзив за Peg Perego Volo?

# 413
Някой ползвал ли е количка с обръщаша се дръжка, да сподели мнение дали са удобни... и препоръки за модел, ако имате. В момента олзваме Cybex EOS (две в едно модел, на който зимния кош се сгъва към летен), но е доста тежка и заема половината кола - верно колата ни е малка, но е изнервящо като зор се побираме тримата с бебето. Иначе количката е супер, базата е като на по-скъпите им модели и се справя перфектно с разбито тротоари, горски пътеки и т.н. Та издирвам отзиви за лятна количка, която да се сгъва до много компактна структура, но и да се обръща коша/дръжката. Не че бебока не предпочита да гледа напред, но като духне вятър, а при нас духа постоянно, ми се иска да мога да я обръщам на завет, поне за малко ☺️

# 414
Някой ползвал ли е количка с обръщаша се дръжка, да сподели мнение дали са удобни... и препоръки за модел, ако имате. В момента олзваме Cybex EOS (две в едно модел, на който зимния кош се сгъва към летен), но е доста тежка и заема половината кола - верно колата ни е малка, но е изнервящо като зор се побираме тримата с бебето. Иначе количката е супер, базата е като на по-скъпите им модели и се справя перфектно с разбито тротоари, горски пътеки и т.н. Та издирвам отзиви за лятна количка, която да се сгъва до много компактна структура, но и да се обръща коша/дръжката. Не че бебока не предпочита да гледа напред, но като духне вятър, а при нас духа постоянно, ми се иска да мога да я обръщам на завет, поне за малко ☺
Лятна количка не знам да има с кош, който се обръща.
Варианта ви е да си ползвате комбинираните колички и коша за след 6 месеца.

# 415
Аз се сещам за Cybex Eezy Twist. Виждала съм я на живо в Рая Тойс, ако не бъркам. Върти се самият кош. Но не е от най-компактните модели.

https://www.cybex-online.com/en/us/p/st-go-eezy-s-twist-plus-2-3 … dcfbksU2tGkMrmadP

Аз съм с Cybex Melio, на която трябва да вдигна целият кош и да го сложа в другата позиция. Ако детето е в него не е много леко, но съм успявала и така да го вдигна и сложа наобратно. Но не бих казала, че и тя е от мега компактните.

https://www.cybex-online.com/en/gr/p/st-go-melio-tpe-4.html?srsl … frb3W03hWsrYBBAdS

Nuna също имат такива модели.  ixxa е такъв модел, на който коша може да има позиции в посока и на обратно движението.

https://nunababy.com/en/ixxa-next-pushchair?color_ref=16693

Но малките колела имат и недостатъци. Не са от най-удобните при разбити тротоари и тн. За момента тези се сещам, когато аз търсех подобна.

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 08:58 от Пълнолуние

# 416
Аз си взех Joie Chrome 2 и съм много доволна.
Обръща се самият кош и то супер лесно, дори и с бебето вътре.
Самата количка е удобна, особено за високи хора, подходяща за по-едро бебе/дете.
Малко ѝ тракат колелата, когато се движи по неравен път, а то при нас е само такъв, но засега не съм открила друг кусур на количката Simple Smile
И сенникът се е доста дълбок/голям.

Общи условия

Активация на акаунт