Music idol - тема 6

• 13 475
  • 430
  •   1
Отговори
# 165
Ако Слави е знаел, че тя ще си тръгне, защо няма да коментира представянето й? За да си помислят всички, че има нещо нагласено?
Да направиш нещо нагласено и после да направиш така, че да си личи, че е нагласено, ми се струва... несериозно Thinking

Иначе има логика в това да се мисли, че може да не показват реалните гласове, но от друга страна за шоуто е много по-важно то да е гледано, отколкото да се пращат смс-и. Понеже от рекламите се печели несравнимо повече. И ако пред тях стои изборът дали да махнат участник, който е симпатичен на аудиторията с цел да се пращат повече смс-и, те разбира се няма да го направят. Понеже участник, симпатичен на аудиторията привлича повече пари - и като зрителски интерес (реклами) и като смс-и.

# 166
Уф, все се надявах поне един от нашите reality формати да не е нагласен и победителя да не се определя от продуцентите, ама явно и този път надеждите ми ще си отидат на вятъра  Confused Много е тъпо  Tired

# 167

Както е казала великата Монсерат - Големият глас идва от голямо тяло Wink

Горкичката Уитни Хюстън..... Cry

# 168
   Валентина трябваше да отпадне,според мен,но на по-късен етап.
   Мисля,че  не й е присъщо онова "star quality",което е необходимо за  ИДОЛа.
   В това отношение малката Кремена е доста по-надарена,макар че изобщо не ми е симпатична.

# 169
За себе си твърдо съм решила,че докато онова страшилище Илияна е там,няма да гледам.От вас ще следя кога е станало това.Съжалявам за Валентина.Не знам как се е представила,не мога да коментирам изгонването й.И това само заради Илияна. Crossing Arms

# 170
  • София
Много добре се представи Валентина. Най-малко пък нея съм очаквала да изгонят Shocked /на този етап/ А самодоволната озъбена усмивка на Илияна определено ме дразни Close

# 171
  • Сливен

Ти какво - ще сравняваш Монсерат точно с тoя нарко парцал ли?  Twisted Evil

Я виж Елла Фицжералд
или дори Бионс  Wink
Или дори онова новото чудо, Дженифер Хъдсън - дето спечели оскар Twisted Evil Twisted Evil едни слаботелесни, едни анорексични .... Пък и хич не могат да пеят, ама хич  Twisted Evil

по правилата на индукцията при k=2 - тезата е доказана Wink

# 172
Вижте,на Ники май вместо да му извадят очи,му изписаха вежди като га изгониха.
http://life.dir.bg/2007/04/13/news1571042.html

# 173
Вижте,на Ники май вместо да му извадят очи,му изписаха вежди като га изгониха.
http://life.dir.bg/2007/04/13/news1571042.html

много добре. И другите ще си намерят работа, както Аксиния от стар академи.

# 174

Ти какво - ще сравняваш Монсерат точно с тoя нарко парцал ли?  Twisted Evil

Я виж Елла Фицжералд
или дори Бионс  Wink
Или дори онова новото чудо, Дженифер Хъдсън - дето спечели оскар Twisted Evil Twisted Evil едни слаботелесни, едни анорексични .... Пък и хич не могат да пеят, ама хич  Twisted Evil

по правилата на индукцията при k=2 - тезата е доказана Wink

Исках да кажа,че не виждам пряка връзка в случая.
      Всеки от нас може да се сети и  за слаби звездни певици,с невероятни гласове!Както и за по-закръглени такива.
      Безмислено е да се прави обобщаваща връзка тяло----глас... Naughty

# 175
  • Пловдив
........

Има връзка. Дори в биографичната книга за Онасис пишеше за любовта му с Мария Калас. Та се споменаваше, че Мария от любов към него е решила да отслабва. Колкото повече отслабвала, толкова повече отслабвал гласът и, но на нея не и пукало - той бил по-важен от кариерата и. За съжаление май тя не е била толкова важна за него и той я зарязва заради Джаки Кенеди.
Та мисълта ми е - има връзка между сила на глас и тегло.  Но когато има използване на микрофони това донякъде няма значение.

# 176
........

Има връзка. Дори в биографичната книга за Онасис пишеше за любовта му с Мария Калас. Та се споменаваше, че Мария от любов към него е решила да отслабва. Колкото повече отслабвала, толкова повече отслабвал гласът и, но на нея не и пукало - той бил по-важен от кариерата и. За съжаление май тя не е била толкова важна за него и той я зарязва заради Джаки Кенеди.
Та мисълта ми е - има връзка между сила на глас и тегло.  Но когато има използване на микрофони това донякъде няма значение.
      Това ,че е искала да отслабне,не означава,че е била много дебела(не е била и от най-слабичките,вярно е).Монсерат Кабальер е 3 пъти по-дебела от Мария Калас......Велика е ,но ,дали е 3 пъти по-велика от Мария Калас? LaughingСпред мен в случая даже има обратна връзка.. Thinking
     Пак и ,като говорим за голям глас,нямаме пред вид само силата,нали?
     Лично аз предпочитам хубав тембър пред силата,особено,когато думата става за поп -музиката.

# 177
  • Сливен
Гледахте ли Валентина?
Ейййй  newsm61 много ме е яд за това момиче.

# 178
За първи път гледам някой от изгонените при Слави.
Ей много ме е яд  #Cussing out
И на всичкото отгоре на рекламите даваха отстрани Илиана та да се вбеся съвсем  Sick

# 179
Да, но сега момичето си има кавалер за бала и може да се съсредоточи върху избирането на тУлети.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт