Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 12 643
  • 390
  •   5
Отговори
# 375
Нани, аз имах кафяво зацапване също на 10 ден след ЗЕТ, бях си правила кръвен още на 8 ден когато ЧХГ беше едноцифрено число и знаех, че има нещо. Така че, нищо не се знае до кръвния. Моят трансфер беше положителен. Веднага звъннах в клиниката и ми назначиха още прогестерон. Пробвай да се обадиш те ще ти кажат или да правиш тест или още прогестерон.

Едит: Пиклив тест може би ще покаже също

# 376
На мен ми е 8ми ден след ЗЕТ имам кафяво течение. Не вярвам да е имплантация толкова късно...Утре ще отида на кръвен.

# 377
  • Sofia
За болката и на мен ми казаха да взема Парацетамол. Зацапване имах само последния и успешен път, съвсеееем леко, преди не съм имала. Цикъл идваше след ден до три след спиране на лекарствата.
За болките в гърдите, при всеки опит беше различно.
Само един път правих пиклив тест, който беше положителен, но в крайна сметка кръвният беше отрицателен. След това повече не си правих такъв. Между другото, при първата ми бременност пиклив тест правих, беше отрицателен, в резултат на което се хванах в края на 9гс, със сърдечна дейност, като в периода имах леки зацапвания, но цикълът преди години ми беше рехав и на повече от 28 дни. Към настоящия момент, отрицателният ми тогава пиклив тест е студент😉

# 378
Аз съм 13 ден след трансфер и вече имам положителен резултат, но всекидневно имам болки ниско долу. Пия нош-па 3х2, като моят лекар не ми е казал тази схема, само каза, че мога да приемам нош-па, просто прочетох, че много жени също са пили така и пият по тази схема. И това ме притеснява - тази болка. Не е нетърпима, но все пак я има. Да почивам повече ли или какво да направя? На преглед съм на 30-ти септември. Успех, търпение и положителни резултати на всички чакащи!

Пий ношпа и повече почивка със сигурност. Аз съм на мнение, че симптомите показват от какво има нужда тялото, за да издържи бременността. Гадене, болки, и други неразположения просто ти напомнят, че в момента не си сама и трябва да дадеш най-доброто за новия живот. Балансирана почивка, здравословна храна или нещо друго, ще усетиш какво ти е нужно. Успех!

# 379
И аз официално се записвам (за втори, дано и последен) път в темата. Вчера ми беше трансфера на 1 5 дневен ембрион. Като ми го показаха на снимката вече размразен си поплаках, не разбирам много ама предни беше един такъв шантър разпокъсан, пък този е едно красиво пълно кръгче. Дано не само от вънка да е хубав.
Този път май много повече ме джагъркаха повреме на трансфера, предния минах за около 10 мон а вчера седях 20 мин, уж каза че има перфектна видимост ама явно нещо не можа да се напасне.
На 2ри (най вероятно по рано че кой си държи 10те дни) ще се чуе! Надявам се тази невероятна дата да му помогне.

Аз да си попитам, в петък ще ходим на спа хотел, аз с спато ясно няма да стъпя ама в басейна дали ще мога да си кисня? От малка плувам и като видя басейн и автоматично почвам да се събличам да влизам. Разбира се спазваме стриктна хигиена след това и не влизам на горещо.

# 380
На мен месец преди трансфера докторът ми забрани море и басейни. Тогава като ми пусна изследвания и всичко беше Ок, само че не направих лигавица и го изместихме за следващия месец. Аз не бих влязла, прекалено труден път минах до тук.
Иначе обожавам вода и никога не съм хващала инфекция.

# 381
Лично аз не бих влизала в басейна, защото не искам да рискувам да хвана нещо.

# 382
Здравейте, дами. Днес ми е седми ден след трансфер на 6 дневно ембрионче, с не много добро качество. Направих грешката да тествам с домашен и беше тотално отрицателен. Много ми е тежко, а знам, че до кръвния не трябва да губя надежда. Предишният път с чхг от 200+ домашният също беше отрицателен.

# 383
Според мен вече може да си пуснеш кръвен тест. Може да пробваш и с друга марка на уринарен тест, ако искаш да изчакаш до определената ти дата за кръвен. Желая ти успех!
Какво се случи с предната бременност, беше ли успешна?

# 384
Според мен вече може да си пуснеш кръвен тест. Може да пробваш и с друга марка на уринарен тест, ако искаш да изчакаш до определената ти дата за кръвен. Желая ти успех!
Какво се случи с предната бременност, беше ли успешна?

Официалната дата ми е в петък, ще пробвам да изчакам.

Предната завърши  пролетта с мисед за съжаление. Като отидохме за пулс, ембриончето беше спряло развитие, а уж беше топ качество…

# 385
От 7ми ден спокойно може на кръвен. Аз не разбирам чакането, ясно, че всеки е нетърпелив и само се мъчи. И като се правят уринарни кое му е чакане Simple Smile

Без басейни и море и секс след трансфер. И дано да е положителен резултатът, че да остане тази рестрикция още няколко месеца Wink

# 386
Много съжалявам, дано този път всичко да е наред, и в петък да видите положителен резултат.
Желая успех на всички чакащи!

# 387
Здравейте. Първи свеж трансфер ми е - 7 ден и доколкото разбирам има някои странични ефекти от медикаментите и високия прогестерон. Приемам 3х3 Утрогестан вагинално, предупредиха ме от клиниката да не го изследвам, защото на кръвни няма да покаже. Дали е нормално да не съм толкова подута, да нямам запек, нито зацапване, само напрегнати гърди, които от вчера май започнаха да спадат? Всички тези неща дали са показателни, че ще има неуспех? Извинявам се предварително за въпросите, но не искам постоянно да притеснявам докторите с много въпроси.

# 388
Не е показателно. Аз нямах никакви неудобства при успешния ми трансфер.

# 389
Успех на всички момич! Чакам с нетърпение положителните ни тестове 🫶❤️🫶

Общи условия

Активация на акаунт