Дългото чакане след трансфер – тема 119

• 21 361
  • 659
  •   1
Отговори
# 645
Тези вируси са често срещани и обикновено се лекуват с нещо като валтрекс. Не би трябвало да е сериозен повод за притеснение.

# 646
Излезна току що в потрес съм като 11 ден на тридневни си е направо отрицателен , според вас дали има изобщо някакъв шанс дори минимален да е късна импантация и в понеделник да се промени .

# 647
  • Sofia
Излезна току що в потрес съм като 11 ден на тридневни си е направо отрицателен , според вас дали има изобщо някакъв шанс дори минимален да е късна импантация и в понеделник да се промени .
Не мисля. По-скоро е отрицателен.

# 648
Съжалявам мила,но и аз мисля,че по-скоро е отрицателен. Дано греша!

# 649
Няма да се промени, съжалявам.
Говорете с клиниката за спиране на лекарствата.

# 650
100 % е отрицателен. Моите бяха 0,1 на ден 5, 0,2 на ден 6 и 0,1 на ден 10. Нулата си е нула. Съжалявам 😞 Дано имаме повече успех следващия път 🙏

# 651
Не искат да ми спират лекарствата , докато не видят тест от Понеделник , нз. защо така , явно по протокол. Това ми е първи неуспешен трансфер , бихте  ли ми дали съвет какви изследвания е задължително да си направим преди следващ опит. Разбира се ще се допитаме и до лекаря в Турция как да продължим . Вие коя клиника препоръчвате в момента , Бахчеджи или Мемориал ?

# 652
Мила Слави, много съжалявам!
Не се отчайвай, поплачи си, това са нормални емоции след толкова надежди и такова огромно разочарование. Знам, че не помага, но не си сама ❤
На предишната страница в тази тема обсъждахме именно изследванията.
Успех, мила!

Не искат да ми спират лекарствата , докато не видят тест от Понеделник , нз. защо така , явно по протокол. Това ми е първи неуспешен трансфер , бихте  ли ми дали съвет какви изследвания е задължително да си направим преди следващ опит. Разбира се ще се допитаме и до лекаря в Турция как да продължим . Вие коя клиника препоръчвате в момента , Бахчеджи или Мемориал ?

# 653
Момичета.. Ново 20

Какво се прави сега?

При мене излезе HHV-7 и ми предписаха Валтрекс за 7 дни.

# 654
Зависи какво сте правили досега като изследвания, но прегледайте назад в темата. Аз съм с две ръце за Мемориал, там ми е успехът след 3 неуспеха в Надежда. Бахчеджи наблягат на фейсбук рекламата, но сякаш не блестят с ембриология. Не ме впечатли и първичният ми преглед с Карлъкая.

# 655
Момичета.. Ново 20

Какво се прави сега?

При мене излезе HHV-7 и ми предписаха Валтрекс за 7 дни.
И изчисти ли се от прием 7 дни? Пускахте ли нов тест за проверка? Чета за някакви 21 дни Валтрекс, после пак изследвания щ, което значи, че ще изпуснем и следващия цикъл..

# 656
Аз направих 2 курса по 7 дни след положителен резултат от микробиом на ендометриума. Не сме правили контрола, но имам успешен трансфер веднага след това.

# 657
Не са ми казвали , че трябва да се прави наново изследване след курса на лечението. Доколкото четох е доста често срещан, но няма достатъчно изследвания и не е доказано, че по някакъв начин влияе на имплантацията и на репродуктивното здраве, като цяло. Също така в повечето случаи е латентен . Semirra през какъв период от време направи двата курса на приема?

# 658
Aз малко се бях разбързала за трансфер заради надраскване, от което не исках да мине много време, и в рамките на 20-25 дни ударих двата курса + 2 антибиотика. Май бяха 10тина дни между двата курса, успоредно антибиотик… в идеалния случай щеше да е малко по-разточено. Но и аз знам, че е често срещано и няма доказан негативен ефект.

# 659
Aз малко се бях разбързала за трансфер заради надраскване, от което не исках да мине много време, и в рамките на 20-25 дни ударих двата курса + 2 антибиотика. Май бяха 10тина дни между двата курса, успоредно антибиотик… в идеалния случай щеше да е малко по-разточено. Но и аз знам, че е често срещано и няма доказан негативен ефект.
А дали е противопоказно да се правят вливки Интрапилид при този херпес?
Тъй като АГ сподели, че възнамерява да направим такива вливки, преди нов трансфер.

Общи условия

Активация на акаунт