Лято в Албена 2025/2026 г.!

• 16 907
  • 180
  •   4
Отговори
# 150
По-добре се огледайте за друг хотел, по-надолу към плажа. Магнолиите са малко поизоставени, далечко е, абе...има и други "бюджетни" за Албена хотели (то не, че са бюджетни, ама..на тази цена да кажем)

# 151
Била съм в Магнолия преди 12 години и беше добре. Но сега горе е пусто - изхранват се в съседен хотел - Орхидея. Аз не помня в каква стая съм била но бяха добри като размер. Но по-добре си резервирайте в друг хотел.

# 152
  • София
Здравейте. Досега не съм била на Албена и ви моля за информация. Спрели сме се на хотел Магнолия. Има два варианта на стаи. Стандарт и Плюс, като съответно Плюс е малко по-голяма. Въпросът ми е ако някой е отсядал там да каже има ли разлика в чистотата на помещенията и удобството на леглата или е само в размера на стаята? Също така сме избрали вариант ол инклузив, като се надяваме храната да е с добро качесто.🙂

Почивали сме преди повече от 10 години в Магнолия и имаме хубави спомени. Тогава всички хотели в парковата зона бяха пълни, нямаше ескалатор и се придвижвахе с рейс до плажа. До колкото си спомням по-добри са стаите плюс, стаите стандарт са в отделна сграда над басеина, но нямам впечатления. Хотелът имаше голям ресторант, но вече изхранването става в  ресторанта на х-л Орхидея.
Тази година се разходихме до хотела, но беше много пусто и тъжно.
Обадете се на управителя на хотела и от него ще получите отговори на въпросите, които имате.

# 153
  • Русе
Преди ковида почивахме в Магнолия,храната я нямъше никаква,за първи път такъв ужасен инклузив,чадърите им бяха на далеко от ескалатора,той пък доста често се чупеше, но пък беше оживено,светло, докато миналата година ходихме там  вечер на разходка,ами направо си беше страшно,тъмно,доста от хотелите не работеха,просто за тези пари си изберете една нощувка по-малко но да е на плажа.

# 154
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
На Магнолия и тази година, че чадърите бях доста далеч от ескалатора. Ние направихме грешка миналата година във вила горе. Храна беше в ресторанта на Орхидея, ако не се лъжа - беше потресаващо ужасно. Дори пържени картофи нямаше като хората. Най-ужасната ни почивка там, която за щастие, накрая успяхме да завършим с преместване. В пъти по-добре е Оазис. Макар и две звезди, няколко пъти (4 или 5) сме почивали там и единствения минус са далечните чадъри. Подържано и чудесна храна. Успех, но наистина по-добре в хотел в долната зона.

# 155
Имам въпрос към тези които са били в Арабела. Във всички стаи ли баните са с вана? Има ли само с душ? И много ли са стари стаите и баните?

# 156
Има и реновирани бани, струва ми се че има и само с душ.
Стаите са ок, леглата и възглавниците са доста удобни. Като цяло е чисто.

# 157
Има и реновирани бани, струва ми се че има и само с душ.
Стаите са ок, леглата и възглавниците са доста удобни. Като цяло е чисто.
Пред Арабела морето плавно ли става дълбоко? За Боряна също, ако може някой да сподели как е дълбочината на морето? Интересувам се заради семейства с малки деца.

# 158
Била съм в съседния на Арабела - Калиакра бийч, те са буквално един до друг. Хубаво беше морето (като релеф) за семейства с малки деца, то затова и там са предимно такива.

# 159
Била съм в съседния на Арабела - Калиакра бийч, те са буквално един до друг. Хубаво беше морето (като релеф) за семейства с малки деца, то затова и там са предимно такива.
Благодаря!

# 160
  • Русе
В Албена целия плаж е с еднакво плавно влизане в морето.

# 161
Благодаря! Аз също съм останала с впечатление, че морето постепенно става дълбоко, но съм била на плаж само в централната част на курорта и то отдавна, така че исках да съм сигурна сега какво е положението.

# 162
  • В.Търново
В района на Гергана е по-дълбоко.

# 163
Здравейте, имам чуденка. Дали с една приорити карта може да се резервира повече от 1 стая с отстъпка? Ще се радвам, ако някой има тази информация.

# 164
  • Русе
Здравейте, имам чуденка. Дали с една приорити карта може да се резервира повече от 1 стая с отстъпка? Ще се радвам, ако някой има тази информация.
Не! Отстъпката е само за помещението в което е настанен картодържателя.

Общи условия

Активация на акаунт