Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 675
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Помня, че наскоро някой пита, но да попитам пак - забелязали ли сте в неделя вечер да са заредили промоциите за новата седмица? Преди време редовно намирах неща за следващата седмица още в неделя по обед или ранен следобед, но отдавна не съм ходила в Лидл в неделя и не знам, дали се е променило. Имам предвид нехранителни стоки.
Само регалите с хранителни и подобни стоки зареждат предварително, даже е от събота се е случвало. Дрехи и техника изваждат сутринта на съответния ден.

# 151
  • Козлодуй
Мини динята беше изключително сладка свежа и червена без семки - разкошна Simple Smile Изядохме я наведнъж Simple Smile

# 152
Според мен дали физически са заредили стоката в неделя е без значение, по-скоро въпросът е дали промоционалната цена е активна още от неделя и отговорът е не, не е. Така че и да са заредили, все едно, пак от понеделник ще важи новата цена.

# 153
  • София
Това важи само за нещата от ПА. Всичко друго си е с цените от брошурата от момента на зареждане независимо че е преди влизането на брошурата в сила.

# 154
Вчера пазарувах за сума над 40 лв, не ми се е отразил Лидъл+, а видяхме и двамата с касиера, че на екрана пишеше, че е активиран. Имах купон за сладолед за 1 ст., беше минал на редовна цена. Сторнирахме, после отчете приложението. Аз първоначално помислих, че самият купон за 1 ст. е бъгав и не хваща. Чак вкъщи загрях защо нямам дигитална касова бележка...

# 155
Вероятно си прав, има логика, понеже промоционалните "временни" артикули дефакто не съществуват в системата с друга цена освен промоционалната.

# 156
  • София
Вероятно си прав, има логика, понеже промоционалните "временни" артикули дефакто не съществуват в системата с друга цена освен промоционалната.
Точно така, те нямат друга цена. Аналогично и след края на брошурата, ако са останали количества, са с тази цена докато са налични или ги намаляват по някое време за да разчистят място.

# 157
  • София
Вчера пазарувах за сума над 40 лв, не ми се е отразил Лидъл+, а видяхме и двамата с касиера, че на екрана пишеше, че е активиран. Имах купон за сладолед за 1 ст., беше минал на редовна цена. Сторнирахме, после отчете приложението. Аз първоначално помислих, че самият купон за 1 ст. е бъгав и не хваща. Чак вкъщи загрях защо нямам дигитална касова бележка...
Това ме подсети какъв бъг се беше получил наскоро. Мъжът ми отиде за хляб. Случайно имах купон за бял хляб с малко намаление. При маркирана карта и активиран купон, така и не се задейства намалението. И най-смешното беше,  че на дигиталната бележка пише, че е купен бял хляб, а отдолу като неизползван купон - 15% намаление на бял хляб. Joy Не знам как става това. Със сигурност продуктът е един и същ.

В Лидъл в момента има ли някакъв вид дубайски шоколад?
Има, защото днес човекът до мен плащаше такъв шоколад.

# 158
Таня, обърна ли внимание коя беше марката на шоколада?

# 159
Горе бяха пуснали снимка на шоколада.
На тази фирма продават шоколад, както и шоколадови бонбони.
Шоколада седи на касите, бонбоните са при останалите бонбони.
 В Кауфланд има новата мода - шоколад с пишмание. Ами да ти кажа доста повече ми хареса от дубайския.

# 160
Към вакумната машина в кутията имаше една ролка фолио, нали?
Бялата цапа ли се много?

# 161
  • София
Таня, обърна ли внимание коя беше марката на шоколада?
Не съм, но наистина изглеждаше като на снимката, макар и без да е овързан с такива системи против крадци. Wink

# 162
Към вакумната машина в кутията имаше една ролка фолио, нали?
Бялата цапа ли се много?
Моята е бяла, чистичка си е още. По спомен преди имаше една ролка фолио в машината.

# 163
Току що се снабдих с вакуумната машинка, потърсих пликове, но ми обясниха,
че имало проблем с касата- не излизали.
Като го оправели, щели да ги пуснат.
Имаше 5-6 бройки машинки, половината /черните/ бяха отваряни.
Дано ми е на късмет, взех си бяла.

# 164
  • София
Нещо странно се случи в моя Лидл+.
Отварям тази сутрин да видя новите купони и имам стреч карта от вчера, запълнила съм лентата от 490 лв. имам и някакво намаление по случая. А знам, че не съм излизала вчера от нас цял ден. Даже по едно време тел. останал без батерия и се изключил. Нощес го зареждах.
Та някой пазарувал с моя Лидл+ в магазин на ул. Вихрен, дори не я знам къде е. Даже ми ползвал купона за спагети, но няма проблеми за това. Никога не съм изпращала купони на потребители от тук, не ми се занимава. Питах и дъщеря ми - не е влизала в никой Лидл от дни.
Чудя се как ли е станало?

Общи условия

Активация на акаунт