Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 783
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
То няма лошо да сме на такива каси, но ако не ми се налага да чакам 10 Мин за две бири.
Купувайте ги навреме тези бири. Иначе пак БГ алърт ще ви е виновен.
Скрит текст:
Joy

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 12:41 от netman71

# 361
Относно детските бутилки за вода, за които питах по-нагоре - от неръждаема стомана са, според етикета и според сайта на производителя. Това ме зарадва, защото днес обикалях магазини и видях, че масово такъв вид бутилки са от алуминий. Въобще от години не можехме да попаднем на добра бутилка - или дизайна не им е ок (напр. имат странен накрайник), или материала.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 01:19 от Harmony12

# 362
  • под тепетата
mariat, царевичен грис го търси като грис за  качамак.

# 363
Т.е. все още се продава? Супер, ще заредя.
Долче, утре ще видя дали при нас се продава от сушения слънчолед. Бях му фенка, но смених храненето и от месеци не съм купувала.

# 364
  • под тепетата
Не съм взимала точно от Лидл, че ми е далече, но не вярвам да няма.

# 365
Видях един коментар, че машините за монети са взети за пренастройване на софтуера, така че да приемат и левове, и евро и ще бъдат върнати към края на месеца. Надявам се информацията да е достоверна, не ми пречи да изчакам, макар че и ние сме събрали голяма касичка Simple Smile)
Според мен цялата работа е за да могат банките да си приберат таксите за обмен.

# 366
Кои такси за обмен ще си вземат банките? Ето как става обменът: “ В продължение на първите шест месеца след въвеждането на еврото, банките ще обменят безплатно банкноти и монети от лева в евро. ”
Машината в Метро 1 София обменя и жълти стотинки, а в Метро 2 казаха само от 50 ст нагоре.

# 367
  • shumen
И вкъщи има доста жълти стотинки.

# 368
Видях един коментар, че машините за монети са взети за пренастройване на софтуера, така че да приемат и левове, и евро и ще бъдат върнати към края на месеца. Надявам се информацията да е достоверна, не ми пречи да изчакам, макар че и ние сме събрали голяма касичка Simple Smile)
Според мен цялата работа е за да могат банките да си приберат таксите за обмен.

Никой не мисли доброто на банките Simple Smile А и кой е виновен, че някой е решил да трупа монети вкъщи. Парите са, за да се харчат. В касичката може да виреят и банкноти Wink

# 369
  • Буркина Фасо
И вкъщи има доста жълти стотинки.
дай ми ги Grinning

# 370
Колко монети пък да имате, че да не може да ги пласирате по магазините. То не е нужно да е на веднъж. Отивате няколко пъти за дребни неща, плащате с точна сума и сте готови. Когато ви върнат  ресто с монети, ги давате при следващото си плащане и никога няма да ви се трупат.
От детска касичка е друго.

# 371
Вчера взех за първи път кашонче за 4,99 лв. Доволна съм. Вътре имаше 11 краставици - тънки, хрупкави и в добро състояние, не меки, както и 4 тарелки с чери домати - само едно доматче беше смазано, иначе част от доматчетата са понабръчкани, но ще ги използвам за готвене и ще са ок.🙂
Видях и кенчетата Hugo. Те смесени от двата вида ли са в кашонче? До тях имаше някакви кенчета с маймуна😂, в тях какво има?

# 372
Долче, няма семки, няма и място за тях на регала, няма и етикет с цена.
Я кажете кашкавала 3х400 гр. За 23 лева хубав ли е?

# 373
На нас вкъщи ни харесва кашкавалът 3×400гр.
Сутринта правих сандвичи, добре се запече, без да се разтече.

# 374
  • При децата ми
Почистващата пяна за лице как е? Имате ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт