Лидл 193 - в очакване на есента

• 67 743
  • 775
  •   1
Отговори
# 540

Понеже долче&габана питаше...

# 541
Някой купи ли си фрайера тип фурна? Моля за отзиви!

# 542

Благодаря! На добра цена е, очаквах да е повече!😃

# 543

Благодаря! На добра цена е, очаквах да е повече!😃

Добро ли е? Не съм го пробвала, но за тез пари може би не ми е вдъхвало много голямо доверие?

# 544
  • София
Добро ли е? Не съм го пробвала, но за тез пари може би не ми е вдъхвало много голямо доверие?
Тук, 193 теми вече, за това си говорим. Че цената не е показател за качество и обратно 🙂 Добро е

# 545
  • оттам, откъдето започва България
Този препарат на W5 за миене на съдове при нас го видях днес в 3 вида - с алое вера, с лимон и с малина.

# 546
  • София
Забелязала съм, че касиерите си чистят лентата и около касовия апарат с този препарат в моя филиал. Сигурно е ефективен, ще се пробва.

# 547
Този препарат на W5 за миене на съдове при нас го видях днес в 3 вида - с алое вера, с лимон и с малина.
Да, и аз това видях. Аз лично пробвах този с алое вера и впечатленията ми са от него, но вероятно и другите два вида са добри и ефективни.🙂
Какаото Белбейк вече е на още "по-чудесна" цена: 8,99 лв...🙄🤐

Кой имаше инфо за цената на какаото, кога да очакваме стабилизиране и, надявам се, даже някакво понижаване на цената?!🤔 Вече става абсурдно...

# 548
Е само с малина не съм си мила чиниите, сега и това ще влезе в склада у нас Stuck Out Tongue Closed EyesJoy

# 549
Е само с малина не съм си мила чиниите, сега и това ще влезе в склада у нас Stuck Out Tongue Closed EyesJoy
И аз към него посегнах.😂 После размислих и реших да оставя покупката за следващия път🙂

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 23:03 от dolce miele

# 550
Препарат като препарат за миене на съдове има и други на половин цена. Не бих го купила. Преди време бях изкупила да пробвам w5 какво ли не ( също и влажни кърпи всякакви) - нищо особено, дори има по евтини техни алтернативи. С отношение качество/ цена не е оправдано .

# 551
  • Sofia
Не че мие лошо, имам един и отлежава. Но в сравнение с Fary max губи по всички показатели. Не го сменям за нищо.

# 552
На мен Феъри и Пур са ми много агресивни към кожата (без ръкавици мия чиниите). На W5 харесвам и пяната за фурни, обезмаслителя, препарата против варовик, препаратите за тоалетна с белина White Action.

# 553
  • оттам, откъдето започва България
И за мен Феъри е нещадящ кожата, а Пур отдавна спрях да ползвам, защото не беше икономичен.

# 554
Ако е щадящ към кожата как очаквате да измива хубаво мазнините? Няма такъв вариант, затова ако миете на ръка и ползвате силни препарати, слагайте ръкавици.

Общи условия

Активация на акаунт