2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 919
  • 229
  •   2
Отговори
# 105
Естествено, че тарифите са по- високи. Знам училище, в което подкупът беше 10000 евро за първи клас. Да, правилно сте прочели. И не малко родители ги даваха.
Чудя се обаче такова спуснато дете как се чувства в среда, в която е вечно и по всичко най- зле. Не можеш да се надскочиш, макар средата да те дърпа нагоре.
Чудно ми е, че точно 2ра английска е сред топ гимназиите желани от парашутисти. Не ми се вярва и дано не е така

# 106
Помислих че съм влязла в тазгодишната седмокласна от която избягах доста отдавна..
така де, мен честно казано ми е по-важно моето да е влязло, а не дали някой друг върти шмекерии после ✌

# 107
  • София
Да попитам в гимназията организират ли се екскурзии в чужбина в последните години за 8 и 9 клас?

# 108
Точно, явно не става за всеки и според мен въобще не става така. Децата с медицинско са си съвсем законно и да не дава Господ и не го пожелавам на никого.
А други случаи ако има, вероятно са 1 на милион. Не вярвам в такива теории на конспирацията, че чак и тарифи да има.
В София няма работещ родител, който да не може да даде 6 бона за елитно училище. Еднократно. Изобщо не вярвам на такива басни.

Никога не съм визирал децата с медицинско.

# 109
Да попитам в гимназията организират ли се екскурзии в чужбина в последните години за 8 и 9 клас?
И бъдещият осмокласник силно се вълнува от възможностите за екскурзии/зелени/бели училища в 8 клас, дано има:))

# 110
# 111
Привет! Не знам дали вече е споменавано, но от тази година ще има нов преподавател по руски език - украинка. Дано децата, които имат желание да учат този език, сега имат по-голям шанс да им се получи.

# 112
Привет! Дъщеря ми изяви желание да дойде довечера с мен на родителската среща. Ще ме изчака в двора на училището или някъде наблизо, надявам се да не вали. Ако има и други желаещи деца, може да се запознаят още тази вечер.

# 113
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята също има желание, но е на РД преди това и вероятно няма да успее.

# 114
Доколкото разбрах тече някаква организация в Инстаграм по този въпрос. Simple Smile

# 115
Здравейте на всички и успешна година,
Моля за мнения за госпожа Галина Цветкова, която ще ни преподава тази година по английски.

# 116
Моля за мнения за госпожа Галина Цветкова, която ще ни преподава тази година по английски.

На коя паралелка?

# 117

Здравейте!
Доколкото знам, е много строга и децата я наричат "Генерала".
Освен ако няма и друга г-жа Цветкова по английски.
Да попитам и аз коя е паралелката, защото в Класруум все още не е постъпила покана от учител по английски за класа на дъщеря ми и чуденето дали ще имат нов преподавател е голямо. Simple Smile

# 118

Здравейте!
Доколкото знам, е много строга и децата я наричат "Генерала".
Освен ако няма и друга г-жа Цветкова по английски.
Да попитам и аз коя е паралелката, защото в Класруум все още не е постъпила покана от учител по английски за класа на дъщеря ми и чуденето дали ще имат нов преподавател е голямо. Simple Smile

11д

# 119
Здравейте, на 9токласниците вчера им казаха новите преподаватели. Опитахме да проучим някои за мнения, но да попитам и тук. Има ли някой впечатления от Десислава Тодорова по англ, Елена Хаджиласкова чо немски (тя изобщо не фигурира в сайта на училището. Може би е нова) и най-вече ни вълнуват преподавателите по биология и химия Марияна Салайта и Росица Сотирова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт