2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 823
  • 228
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не познавам Марияна Салайта, но Росица Сотирова е чудесен преподавател.

# 121
Марияна Салайета е млада дама, много знаеща и изискваща. Учила е в чужбина и има ниво.

# 122
  • София
Хаджиласкова по немски не е нова, от 2 години преподава на дъщеря ми, много приятна и интелигентна дама, има желание да ги научи, но ако на някой не му се учи немски, няма да го натиска много. Който иска ще получи, който не желае - няма.

# 123
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ох, приключи нашата РС. Над 2 часа. Всичко от страна на училището беше ок, имаме късмет с учителката по мат, по БЕЛ също изглежда много добра.
Първата неприятна изненада - 28 деца в класа - 1 е близнак, ама 28-то дете ми е чудно как се появи. 28 деца за мен е твърде голям клас. После - моят кошмар - събиране на пари за помагала с 2 лв по-евтини и РОДИТЕЛСКА ВАЙБЪР ГРУПА! Ще ме помислят за аутист, но без мен. Изприщвам се.

Раздадоха учебниците, хромбуците, хартиените учебници си стоят вкъщи, всичко ще е на хромбука. По една тетрадка А4 със спирала, по мат с квадратчета.

# 124
В нашата вайбър група участва класната и тя пуска понякога полезна информация (например снимки от екскурзията, на която синът ми беше отишъл Grinning ). Стига да няма спам, групите са полезни Simple Smile

# 125
Ох, приключи нашата РС. Над 2 часа. Всичко от страна на училището беше ок, имаме късмет с учителката по мат, по БЕЛ също изглежда много добра.
Първата неприятна изненада - 28 деца в класа - 1 е близнак, ама 28-то дете ми е чудно как се появи. 28 деца за мен е твърде голям клас. После - моят кошмар - събиране на пари за помагала с 2 лв по-евтини и РОДИТЕЛСКА ВАЙБЪР ГРУПА! Ще ме помислят за аутист, но без мен. Изприщвам се.

Раздадоха учебниците, хромбуците, хартиените учебници си стоят вкъщи, всичко ще е на хромбука. По една тетрадка А4 със спирала, по мат с квадратчета.
Кой клас сте? Да не сме заедно Simple Smile И нашата приключи в подобен ред и брой деца. За мен и събирането на пари за да има за “празници” остана неразбрано. Вече не са бебета подаръци за това за онова мисля че приключи този период. Но поне не съм отново касиер като в предни години😂
Иначе ми направиха добро впечатление по МАТ Хинова-точно мой тип строга и спокойно обясняваща; по БЕЛ Също млад учител Яна Станчева. По ИТ много спокойна и мила госпожа. Сега да тръгне и английския и да оправим и къде ще се яде и сме готови 😂☺Защото за нас храната е с първостепенно значение 😃дано да тръгнат успешно нещата и всичко да е наред макар е с 28 деца, които при добра организация и ред не пречат толкова бройката

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 00:24 от silviamoni

# 126
  • София
Вайбър-групите си стоят просто, полезни са при изясняване на нещо, ако се наложи. В групата на големия ми син май дори не се писа нищо цяла година Joy Изненадах се за тези помагала, не помня да сме събирали миналата година, може и да съм забравила.
Иначе и ние в деня на РС разбрахме за още едно дете и бройката набъбна до 28, с моите близнаци бяха 27.

# 127
Ние миналата година това със събирането на пари на родителски срещи не сме го правили. Когато дойде време за тетрадките по английски, една от майките предложи да отиде с кола до офиса на издателството. Купи по три тетрадки за всички деца от класа и след това останалите родители ѝ преведохме парите по банков път. Еднократно и целево. А за подаръци децата се организираха сами.

# 128
И аз на това се надявам дано е еднократно, защото чаках с нетърпение да стане 8ми клас младежа и да спрем с тия събирания и простотии. Както и да е

# 129
  • Отвъд алеята зад шкафа

Кой клас сте? Да не сме заедно Simple Smile И нашата приключи в подобен ред и брой деца. За мен и събирането на пари за да има за “празници” остана неразбрано. Вече не са бебета подаръци за това за онова мисля че приключи този период. Но поне не съм отново касиер като в предни години😂
Иначе ми направиха добро впечатление по МАТ Хинова-точно мой тип строга и спокойно обясняваща; по БЕЛ Също млад учител Яна Станчева. По ИТ много спокойна и мила госпожа. Сега да тръгне и английския и да оправим и къде ще се яде и сме готови 😂☺Защото за нас храната е с първостепенно значение 😃дано да тръгнат успешно нещата и всичко да е наред макар е с 28 деца, които при добра организация и ред не пречат толкова бройката

Явно сме в един клас.
Много добро впечатление ми направиха учителите, които минаха. Това със задължителния, но по желание бадмингтон не го разбрах как стана, но и без това моята не спортува, така че всеки спорт е добре дошъл.

# 130
Вайбър-групите си стоят просто, полезни са при изясняване на нещо, ако се наложи. В групата на големия ми син май дори не се писа нищо цяла година Joy Изненадах се за тези помагала, не помня да сме събирали миналата година, може и да съм забравила.
Иначе и ние в деня на РС разбрахме за още едно дете и бройката набъбна до 28, с моите близнаци бяха 27.

В нашата сравнително активно беше в 8 клас, миналата почти не се писа.

# 131
Ние събирахме за помагала по английски. Май Grammar book се водеше. Отделно синът ми занесе в училище пари за сборник по математика, но на кого ги е дал нямам представа. За подаръци и подобни и аз мисля, че са големи и могат да се организират сами.

# 132
Здравейте, момичета!
Моят син ще бъде в 9ти клас. В края на миналата учебна година му дадоха учебниците по МОН. Знам, че ще учат на английски предметите, затова - следва ли да купуваме тетрадките към тези учебници на български?
В момента няма яснота за класен, за учбници и за родителска среща. А ми се искаше отдавна да бях купила всичко.
Някой знае ли какво следва да купим?

# 133
Родителските срещи на 9клас ще са на 24.09. Тогава ще разберем какви учебни тетрадки ще са нужни

# 134
Здравейте, Родителската среща вчера ( за осмите класове ) бе много продуктивна откъм информация. Днес включихме ChromeBook-а да го проверим ( доколкото е възможно ) ...; оказа се поне 4-5 клавиша не работят; писахме на администраторите за устройството; в понеделник ще го предадем, за да го оправят до края на седмицата. Постът ми се надявам да послужи на родители и ученици. Лек и успешен ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт