2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 21 282
  • 286
  •   1
Отговори
# 285
Две години кандидатствам във 2АЕГ за учител по руски език.Отговорно заявявам,че съм един от най подготвените специалисти в страната.Притежавам втори клас квалификация и съм старши учител.Работил съм и като експерт по руски език.Имам три години надграждане след завършване на висше образование.От института по руски език"А.С.Пушкин"съм получил втори клас квалификация/задочна/.Научен ръководител ми беше дъщерята на автора най използвания тълковен речник
професор С.И.ОЖЕГОВ.След редовна едногодишна квалификация с най добрите преподаватели  в СУ" Св. Кл. Охридски,отново получих признание за отличен успех и отново документ за втори клас квалификация.Завърших и шестмесечна научна специализация в Москва с научен ръководител Е.М.Верещагин.Написах труд с който участвах на симпозиуми.Завършил съм и двумесечна квалификация в МГУ " М.В.Ломоносов",както и квалификация в университета в Санкт Петербург.Бил съм председател на националната олимпиада по руски език.Преподавател съм и по английски и френски език.Пренебрегнат съм заради специалисти с по ниска квалификация и ,разбира се,всичко това е за сметка на българските ученици и техните родители!

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 18:32 от Ivo Georgiev 790651

# 286
С толкова висока квалификация вярвам, че нямате проблем да си намерите адекватна работа и без тя да е във 2АЕГ.
Доста неподходящ пост според мен.

Общи условия

Активация на акаунт