2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 725
  • 227
  •   1
Отговори
# 135
Новата класна ще е Бошнакова по география. Миналата година не им е преподавала. Нечие дете има ли опит с нея?

# 136
Замествала е учителката по география на наборката няколко пъти. Каза че е строга, държи да се мисли логически , не наизуст.  Като цяло - нищо лошо, явно е свястна , но имаме поглед само като учителка по география.

# 137
Класните не са ли за 5 години? Или е напуснала и затова имат нова?

# 138
Не, непременно. В 11 клас сега се смениха- класната, която беше досега , взе 8 клас. Мисля че всички 11 класове са с нов класен ръководител.

# 139
  • Отвъд алеята зад шкафа
На нас ни обясниха, че класните по принцип не се сменят, но понякога се налага - пенсиониращи, напускащи учители и т.н.

# 140
  • при моите любими
Не, непременно. В 11 клас сега се смениха- класната, която беше досега , взе 8 клас. Мисля че всички 11 класове са с нов класен ръководител.
На дъщеря ми не е сменен. И тя ще е 11 клас.

# 141
Класните не са ли за 5 години? Или е напуснала и затова имат нова?

Тя поискала да я сменят, което съвпадна и с желанието на учениците в класа.

# 142
Честито! Не знаех, че има такава опция. Дано и други поискат да ги сменят, ама едва ли

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 08:02 от Г-жа Рамацоти

# 143
  • София
Нашата класна за последна година /12 кл./ ще е с нас, от 8 кл. е, харесваме си я - и ученици, и родители - Ек. Ивкова. Simple Smile

# 144
Нашата класна напусна за съжаление. Това е причината да питам за мнение за Галина Цветкова.

# 145
Класът на сина ми, понастоящем 12-ти, ще е с пети пореден класен ръководител тази година; при дъщеря ми (10-ти клас) няма промяна от началото. Няма твърди правила за това и се действа според ситуацията...

# 146
  • София
Моят ще е 12. клас и от 8. клас няма промяна, класна им е Сотирова, а за Бошнакова само добри думи мога да кажа, някой по-напред питаше. Успешна учебна година на всички ученици и спокойствие на родителите им!

# 147
Добър вечер, И днес за пореден път се опитвам да влезна в Shkolo апп-а и продължава да ми показва съобщение “ Училището все още не е качило база данни за новата учебна година”. Въвеждам се като родител на ученик с имена и рождена дата … В мен ли е проблемът (не давам достатъчно информация, трябва да преинсталирам приложението или нещо друго? ). Вие - родители на осмокласници - успявате ли? Или още трябва да изчакам?

# 148
  • София
Още не е въведена новата учебна година. Изчакайте малко, няма да Ви избяга Школото.

# 149
Успешна и спокойна учебна година на всички! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт