2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 631
  • 223
  •   2
Отговори
# 150
Здравейте,  може ли помощ как да подкарам Хромбука?

# 151
  • Отвъд алеята зад шкафа
Влезте в gmail.com с паролата и мейла от кутията на хромбука през друг компютър. Като влезете, сменете паролата. После вече стартирайте хромбука, закачете се  към интернет и автоматично ще излезе един прозорец, където да влезете с мейла и новата парола.

# 152
  • София
Може би сте видели, но да кача тук датите за РС

# 153
Ох - аз нищо не съм видяла. Благодаря от сърце, че някой се грижи за общите ни интереси. То затова са и темите, поне според мен - да помага кой с кавото може, че всеки е затънал в някакви епизодични грижи....

# 154
  • където и да е,само да не съм сама
Може ли инфо къде се хранят децата ви в голямото междучасие?
Нещо лавката не допада на синковеца, а е в периода глад на 2 часа.

# 155
  • София
Има сандвичи в кафето срещу училище, ходят и до хранителния магазин, Хъни се казваше май. Отскачат и до пазара за пици, за някаква скара ми говореха, но не помня къде. Има и една пекарна Бримекс, но е по-отдалечена.

# 156
  • София
Дъщеря ми каза, че техните момчета много често ходели до Fitness Fast Food Arny  на Нишава, срещу 126 училище, там има храна за вкъщи на грамаж, сравнително здравословно при това /за детските представи, на мен не ми е/ - всякакви меса, кюфтета месни/вегетариански, салати, гарнитури и т.н.
Направиха и една нелоша пицария Diablo  на Нишава, но е малко по-далече може би - ъгъла срещу Фантастико.
Тя обикновено яде вкъщи и нещо си взима дребно от Хъни-то, или от пекарната срещу 126 /там има сандвичи и други/.

# 157
Здравейте. Понеже дъщеря ми видя няколко деца с розови униформи (предполагам от миналите години, защото на нас този на нея любим цвят не са предложили),  та да питам дали някой разполага с такива и иска да се оттърве от тях - бих закупила (С или М размер). Предварително благодаря и успешна учебна година на всички Flowers Four Leaf Clover

# 158
Дюнерите на пазара май също ги ползват.

# 159
  • при моите любими
Аз конкретни места не мога да изброя, но знам, че има голям избор. Ядат пица, дюнери, бургер, скара. Има и много магазинчета за всякакви неща. Според мен бързо ще се ориентират децата.

# 160
  • където и да е,само да не съм сама
Благодаря ви, момичета!

# 161
  • Отвъд алеята зад шкафа
И моята дъщеря веднага е фиксирала розовите тениски и ме пита за тях.

# 162
Изглежда са заредили данни в Школо, защото системата ми разреши да подам заявка за достъп.
Розовото явно пак е на мода Simple Smile Преди година щерката не искаше да чуе, а сега пак се купуват розови дрехи Simple Smile. Още не ми е мрънкала защо няма розова тениска, но ще очаквам включване Simple Smile

# 163
Още вчера се появи профила в школо

# 164
Може ли инфо къде се хранят децата ви в голямото междучасие?
Нещо лавката не допада на синковеца, а е в периода глад на 2 часа.
Моите деца най-често си купуват хот-дог от “Минимарт” или ходят до бакалията на ъгъла на блока, преди Фитнеса…в посока Нишава. Пицарията срещу Фантастико е “Данте”, но им идва далеко.
В подлеза към метрото има баничарница със закуски, но може би пак няма да стига времето, ако има опашка.

Общи условия

Активация на акаунт