2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 594
  • 223
  •   1
Отговори
# 165
До градинката има Мекица и Кафе. Имат и хубави тостове и яйца Бенедикт. Малко по-скъпо може да дойде за ежедневно хапване, но е алтернатива.
Иначе наблизо има и хубава готвена храна, но едва ли децата ще ядат готвено на училище.

# 166
Да, вчера се оказа работещ профила в Школо (тъй като в предишното училище използваха друга платформа аз заради това бях писла тук в началото на седмицата Simple Smile.
Може ли малко повече информация за готвената храна и изобщо заведенията с горе-долу добро съотношение качество/цена? ( през google maps виждам Мементо, Хъни, Мекица и Кафе 2, Snobar, Healthy Treats by Tanya, Регал, Новата Изгубена София, Фантаcтико Ф18, Minimart ...; той и сам ще си намери неговите места през седмиците и месеците, но все пак да му предложа евентуални вече пробвани и добри варианти Simple Smile ). Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 08:44 от Veni_G

# 167
  • София
Snobar, Регал, Новата Изгубена София са ресторанти със сервиране и не са подходящи.

# 168
Живеем в района и много добро впечатление ми направиха в Данте- пицария магазин на Нишава срещу Фантастико. Но по скоро за обяд, пекат пиците за 10 минути, сякаш има и сандвичи. Е не за всеки ден обяд-но ако някой е много прегладнял...

# 169

Може ли малко повече информация за готвената храна и изобщо заведенията с горе-долу добро съотношение качество/цена? ( през google maps виждам Мементо, Хъни, Мекица и Кафе 2, Snobar, Healthy Treats by Tanya, Регал, Новата Изгубена София, Фантаcтико Ф18, Minimart ...; той и сам ще си намери неговите места през седмиците и месеците, но все пак да му предложа евентуални вече пробвани и добри варианти Simple Smile ). Благодаря предварително Simple Smile
Срещу “Хъни” има място за готвена храна за вкъщи “Кулинарен свят”, а срещу “Мекица и…” има Фасторант, откъдето също може да се взима готвена храна.

# 170
До преди година работех в района и взимахме често храна от едно много малко местенце "Кътчето",  което се намира срещу НЗОК. Имат качествена готвена храна, защото готвят за Коноцентър Бояна, леко е нетрадиционна. Минусът е, че бързо свършва, така че е подходящо само за тези 1ва смяна. Взимаме си и от Марая. Традиционни готвени неща. За цените не мога да кажа нищо , защото може да са се променили цените откакто съм ходила последно, но бяха съвсем приемливи.
Ето локация на Марая:

# 171
Живеем в района и много добро впечатление ми направиха в Данте- пицария магазин на Нишава срещу Фантастико. Но по скоро за обяд, пекат пиците за 10 минути, сякаш има и сандвичи. Е не за всеки ден обяд-но ако някой е много прегладнял...

Далеч е новата пицария, по-добре пицитехна пазара (Тути и Виа), хубави са.

# 172
  • София
Всъщност в Снобар има обедно меню и слагат в кутия за вкъщи за 1-2 минути, така че не е неподходящо. Поръчвала съм така за дъщеря ми.

# 173
Здравейте,
Какви здравно-профилактични карти искат тази година - картон или електронни?

# 174
Здравейте,
Какви здравно-профилактични карти искат тази година - картон или електронни?
Електронни, но който има вече издаден на хартия, може и такъв.

# 175
Електронни, но който има вече издаден на хартия, може и такъв.
Много благодаря! Simple Smile

# 176
  • София
Моля, ако някой има този учебник /част първа/ и има желание да ми го продаде, да ми пише:

Скрит текст:

# 177
даже ако се отзоват повече хора, ще се възползваме доста родители от деветокласниците. Оказва се, че вече е излязъл от печат и не се намира никъде, а ни го изискват.

# 178
# 179
  • София
Няма го. Поръчахме го няколко човека от там и на всичките ни се обадиха, че го нямат и отменят поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт