2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 596
  • 223
  •   2
Отговори
# 30
  • при моите любими
Питах голямата за профил философия, но не знае дали е имало желаещи. В нейния кръг от познати май няма, така че не мога да кажа нищо по въпроса. Като започнат, ще я помоля да разпита дали се е формирал такъв профил.

# 31
  • София
Г-жа Дамянова беше нисичката, с къса коса? Ако е тя - много жалко наистина - страхотен преподавател.

Да, тя е. Казала е на младежите, че иска да пътува по света Hug

# 32
Питах голямата за профил философия, но не знае дали е имало желаещи. В нейния кръг от познати май няма, така че не мога да кажа нищо по въпроса. Като започнат, ще я помоля да разпита дали се е формирал такъв профил.

Ще съм благодарен за инфото. Реално в 11-ти и 12-ти клас ще учат двата езика, трети и четвърти профил, БЕЛ и математика (ако не са избрани за профили) и физическо, нали?

# 33
  • София
И Гражданско образование.

# 34
Имам имейл, синът ми ще е в 8 Г, други майки съратнички от класа ще има ли? Simple Smile

# 35
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз нямам още мейл Confused

# 36
Аз също имам мейл. Синът ми ще е в 8 А клас с класен ръководител г-жа Нели Хинова - учител по математика. На 11.09 е родителската среща

# 37
Ние сме 8 Е клас. Класен ръководител е г-жа Габриела Илиева, учител по Английски език.

# 38
Аз също нямам и звъннах в канцеларията. Оттам казаха че утре ще довършат пращането и на тези които им се връща мейла ще Ви звънят. Моя сигурно някоя буква са объркали 🙂

# 39
Информацията тече бързо. Дъщеря ми звънна да си проверя мейла. Smile
Поне бях подготвена, та я информирах: "Знам, нямам още мейл.". Smiley

# 40
  • София
Здравейте, проверете и в папка "Спам". Моят имейл беше там.

# 41
Да, имаме мейл, 8а с класен г-жа Нели Хинова - учител по математика

# 42
  • София
Доколкото го хванах миналата година, класните пращат мейлите по ред на номерата. Моят е към края и съответно получих мейл от последните. Няма да останете без мейл, споко. Вълнението го разбирам.

# 43
Имам имейл, синът ми ще е в 8 Г, други майки съратнички от класа ще има ли? Simple Smile

И моят младеж е 8 Г разпределен. Беше ми интересна класната, но няма информация, даже и в страницата на училището.

# 44
  • София
Е, от кого Ви е мейлът?

Общи условия

Активация на акаунт