2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 5

• 14 585
  • 223
  •   2
Отговори
# 60
Здравегте, на второ класиране записахме синът ни в клас с Руски език - така че се присъединявам към темата с осмокласник ( 8 Ж ), с класен ръководител госпожа Славка Тодорова, учител по Български език и литература. Ще помоля и аз за отзиви за дамата (въпреки че и през годините ще си изграждаме взаимно мнение Simple Smile ).

# 61
Аз също имам мейл. Синът ми ще е в 8 Б клас, класен ръководител е г-жа Евелина Анастасова
И моичките ще са в 8 Б клас Simple Smile

# 62
Момиче, 8А клас, г-жа Хинова е класна. Може ли отзиви за дамата

# 63
  • София
Прекрасен учител и колега.

# 64
  • където и да е,само да не съм сама
Записвам се с момче във "В" кл. с класен госпожата по музика.
Бях останала с впечатлението, че са класни на 8кл. само учители по АЕ, но явно съм се заблудила.

# 65
И на мен ми звъннаха днес от училището, бяха объркали имейла ми. Дъщеря ми е в 8В клас.
И аз се изненадах, че класната е по музика.

# 66
Лилова я е назначила във 2ро, тя нали е голям експерт. Сега вече е шефка на РУО.

Преподавала е и в 1СУ. Като чета горните коментари, оставам с впечатлението, че в тези училища преподават само некадърници. Simple Smile

# 67
Здравейте,
Имам въпрос към майки на по-големи ученици. Има ли някакво изискване за облекло надолу- дънки, анцунг, цвят и съответно върху тениските от униформата, за да знам към какво да се насочим като покупки? Благодаря

# 68
# 69
Здравейте,
Имам въпрос към майки на по-големи ученици. Има ли някакво изискване за облекло надолу- дънки, анцунг, цвят и съответно върху тениските от униформата, за да знам към какво да се насочим като покупки? Благодаря
Здравейте! Надолу могат да бъдат с каквото решат, но не трябва да е много късо или скъсано/ примерно скъсани дънки/. През зимата, могат разбира се да носят отгоре дреха върху тениската.

# 70
Очаквано 9ти клас започват втора смяна.

# 71
С дете в 8 Е клас. Класен ръководител е г-жа Габриела Илиева, учител по английски език. Дали някой може да даде кратък отзив?

# 72
Здравейте!
Много внимателно следях кои ще бъдат класните ръководители на осми клас и тъй като Христо Данев не е сред тях, случайно да знаете дали остава класен на 9д или ще бъде само преподавател, а 9д ще има нов класен ръководител?
То, след две седмици ще стане ясно, ама пусто нетърпение...

# 73
Вече разбрахме имената на част от учителите в нашия 9ти клас.
Малко сме разочаровани, че любимата ни Филимонова по английски няма да ни преподава вече. На нейно място идва Десислава Тодорова. Ако има родители в групата, които могат да изразят впечатления,  ще съм благодарна!
Когато прочетох и резюмето на учителката по химия видях, че преподава химия на английски език, което ме води на мисълта, че това ще е един от предметите,  който ще учат на английски.

# 74
Миналата година, деветокласниците май учиха всички предмети на английски без математика и БЕЛ.

Общи условия

Активация на акаунт