Тоалетите на гостите на официални събития

• 3 746
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
От абаут ю, Mascara-уникални рокли.

# 16
Мога да Ви предложа да погледнете български бутици, като освен вече споменатите, според мен вижте в Nelita и Ephos.
По отношение на качеството- принципно съм доволна от българското такова, обаче точно сега имах случка: за официално събитие бях с много ефектна червена рокля от Shein, която всички адски много харесаха и никой не предположи, че е китайска.
На друго подобно събитие бях отново с много ефектна и красива рокля, българска, която обаче имаше недостатък, който установих след като я пробвах (никога не се възползвам от преглед и тест на пратка, когато я взимам от куриер)- тъй като беше от две части, се оказа, че горната част (горена дантела) беше доста по-малка от подплатата, тип сатенен комбинезон. В крайна сметка това не беше видимо за околните и нямаше проблем, но при условие, че даваш близо 300лв. за такова бижу, не мисля, че е ОК да има такива наглед дребни несъответствия. Така че лично за мен цената невинаги е определяща, както и дали е китайско или не. Просто трябва да се гледа внимателно етикет, материя, снимки, ако има такива.....
Желая Ви незабравими моменти на тези хубави събития!

# 17
Вижте Луси. Български са. Аз попринцип много рядко нося рокли, не обичам и избягвам купуването им. Но напоследък си поръчах 2 от там. Много ми харесаха и не устоях.

# 18
Шери Хил. Уникални модели.

# 19
Аз имам много рокли, защото обичам да нося не само по поводи, а и в ежедневието. Почти всички са купувани от български брандове. Аз харесвам продукцията им, а и ми е приятно да подкрепям родни производства. Най- много ми допадат като прецизност на ушиване ( а и защото много точно ми пасват) дрехите на Kensol. Значи имам техни неща, които са ми от мнооого години и не са мръднали. Това лято пак се разписах при тях с рокля и панталон.  Качеството е впечатляващо. Много харесвам дизайните на Ephos - готини, актуални, интересни. Junona също не са ме разочаровали, имам доста  дрехи от тях, включително рокли. Рокли, и ежедневни и за поводи, съм си купувала освен от гореспоменатите брандове също така от Daphne, Стилна жена, Elizabeth, Роси, Sassa Bjorg, Avenew, Dika и Iv boutique.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 09:17 от countessinna

# 20
Скоро бях кръстница с лятна рокля до земята oт BSB,имам и официални от Reserved и Zara.Точно с червена съм била на сватба, не виждам проблем.Освен бяло и екрю, всички останали цветове са си ок за сватба.
От Dizi имам рокля, Orsay.Давам и този сайт:
https://www.wolddress.com/

Иначе
по сайтовете тип Абаут ю, Фешън дейс, Бест сикрет, също се намират
чат-пат приемливи неща.

# 21
Червената рокля е също от нежеланите цветове на сватба поради няколко причини:
Червеното показва много темперамент и също отклонява вниманието от булката.
Носенето на червено на сватба преди е издавало интимни отношения с младоженеца. Все още се счита за цвят, който би трябвало да се избягва.
В някои общества и черното се избягва на сватби.

# 22
Не мисля, че в България има такива съображения с червения цвят, за мен е красив и подходящ за официални събития, а това с младоженца са някакви градски легенди , които се разнасят някъде си, но не и у нас.
В България черният цвят е приет за официален и също се носи без проблем.Все пак коментираме семейния сбирки, не високо протоколни събития.

# 23
От Асос имам добри попадения на рокли за повод.

# 24
  • Beyond the stars
Даже съм била шаферка с червена рокля, по желание на булката.
Плюс още една сватба, където пак булката беше помолила по-близките приятелки за червено и нюанси на червено.
Та не мисля, че у нас има изобщо подобни асоциации с този цвят. Втората версия чувам за пръв път честно казано.

# 25
Аз, ако няма дрескод, който да включва червеното, не бих си позволила да се облека с този цвят, защото е много наситен и отвлича вниманието. Според мен е проява на лош вкус - еднакво с много светлите нюанси, бялото (дори и да е с цветни орнаменти) и други искрящи цветове (естествено, ако не са включени отново в дрескода). Има си събития за всеки цвят.
И тук изобщо няма нищо общо с американските глупости - кой с кого спал.

# 26
Все си мисля, че всички гледат младоженците, не следят кой с какво е облечен, освен явни недоразумения.Красива жена ще отвлича
внимание на всяка цена, а неподходящо облечен човек- още
повече.( визирам не цвят, а вид дреха).
На последната сватба, на която бях, имаше поне една дама в червено, чудесно се вписваше в обстановката.Не ми е отвличала вниманието по никакъв начин.
Всеки наситен цвят привлича
погледа, така че за мен тези твърдения нямат никаква тежест.

# 27
Е, може и да е удобно да мислим, че щом не знаем за нещо, то то не съществува. За червения цвят винаги има съображение. В българската история и традиции булката е забулвана с червено, червеното е основния цвят в булченската носия. Това просто за обща култура. Всеки ярък цвят на сватба е проява на лош вкус и опит за търсене на вниманието.

# 28
Е, на сватби с какво да ходим, 😅.То пък вече голяма драма.Освен да сме всички в нюд, пудра, че
 някой да не му се нарушат чакрите.
Я го давайте по весело, това са празници, все пак.Много се вживявате.

# 29
  • Melmak
На нашата сватба една от най-добрите ми приятелки беше в червена рокля. Не алена, но пак червена. Грам не съм се притеснила, че е спала с мъжа ми или ще ми отнеме вниманието. 😁

Общи условия

Активация на акаунт