Тоалетите на гостите на официални събития

• 3 744
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Случайно влязох в Мохито и отнесох 2 рокли. За мен са подходящи за официално събитие.

# 31
За мен пък сватбата е прекрасен повод да се облечем във весели и разнообразни цветове. А и на фона на всякакви крещящи рокли и костюми булката още повече ще изпъква.
Пък ако някой е тръгнал на сватба да привлича вниманието към себе си - сори, ама едва ли ще стане Joy

# 32
  • София
Общо взето, на сватба не е подходящо да се носи изцяло бяло, черно и червено. Обаче, може да е тоалет, който съчетава тези цветове в принт.
Един съвет от мен - ако купувате нещо предварително, гледайте да е една идея по-широко, че не се знае....

# 33
Рокси, за някое подходящо място за пазаруване на официални тоалети да се сещаш?

# 34
  • София
Ами зависи колко официални. Преди 2 години бутик Black Velvet ми оставиха трайно добро впечатление. Имаше много рокли, ама много...
Напоследък много ми се носи някакъв фамозен корсет с широк панталон.

# 35
# 36
  • Beyond the stars
Е, може и да е удобно да мислим, че щом не знаем за нещо, то то не съществува. За червения цвят винаги има съображение. В българската история и традиции булката е забулвана с червено, червеното е основния цвят в булченската носия. Това просто за обща култура. Всеки ярък цвят на сватба е проява на лош вкус и опит за търсене на вниманието.

В коя част от това обяснение се съдържа частта за "червеното като знак за интимни отношения с младоженеца" ?

# 37

Общи условия

Активация на акаунт