Повече от ФЕВРУАРСКИТЕ дечица, вече имат братче или сестрица!

• 12 239
  • 300
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
Имам идея 4-те почивни дни около 1 май да отидем някъде на хижа на Витоша(примерно Звездица).
Има ли желаещи да се присъединят към нас?

# 61
  • София
Mnogo hubava ideq,no nie nqma da sme v Sofia

# 62
Здравейте, момичета!!!

Честити рожби на Тони и Мими!!!Да са ви живи и здрави, само радост да ви носят!!!:)Simple SmileSimple Smile

не съм се включвала отдавна, защото правим голям ремонт в Пловдив и все натам тичаме...ама няма как...
Поздрави и целувки на всички от нас!!!
Да прекарате страхотно почивните дни!!!

# 63
благодаря Simple Smile на почивните дни мъжа ми ще работи, та ние ще пичиваме след това когато ще има 2 дни компенсация. така или иначе за нас няма значение кои дни ще сме заедно поне да вземе 200% заплата по празниците  Mr. Green
харесах си холна маса да видим мъжа ми ще одобри ли - тежали 50-100 кила  Shocked

# 64
  • Canada
.... а и аз за най-малката температура си я водя на педиатър да ми е чиста съвестта, че са я прегледали......

И аз така, даже лекарите ми се 4удят защо я водя понякога и ме питат какво то4но ме притеснява, 4е съм отишла Shocked За тях е страшно само когато детето поддържало 3 поредни дена висока Т....
Даже миналата година на  Георгьовден ходихме в спешното на детска болница.Там при приемането на децата ги преглежда един екип лекари, който дава приоритет на влизане за по-важните слу4аи. Та Йони беше с 39.3 и ни дадоха 4-та степен на приоритет т.е. не е много наложително да влезем бързо(степените са 5, 5-та е най-маловажна) и лекарката каза 4е не й е много висока Температурата #Crazy...тогава 4акахме 6 часа за да ни види лекар и да ни каже, 4е е вирус и да давам само Тиленол за сваляне на Т. Аз бях твърде уморена, за да се ядосвам, но свекърва ми беше шокирана от системата Sick
Момичета да се похваля, че и при нас най-после дойде пролетта. В4ера вси4ки се бяха разхвърляли по потници и джапанки, а беше само 18 градуса.
Сигурно и в БГ е хубаво времето и вси4ки сте навън и затова теми4ката е мудна.
Весел уикенд!

# 65
Мами стискайте ми палци да съм бременна  Peace Вчера си направих 2 теста и на двата се показаха по 2 чертички, на лекар още не съм ходила ще поизчакам.

# 66
  • Стара Загора
Мами стискайте ми палци да съм бременна  Peace Вчера си направих 2 теста и на двата се показаха по 2 чертички, на лекар още не съм ходила ще поизчакам.
Praynig Стискаме разбира се!

# 67
  • Canada
Анайс и аз ти стискам палци Peace

Да ви се похваля, в4ера си взехме билети за Ривърденс, ирландските танцьори и в този вторник сме на концерт Wink
Откога ги 4акам да дойдат в Монреал Tired и най-после и при нас, Сега търсим гледа4ка за Йони.....

# 68
Здравейте, мами!

Първо да честитя на Анайс. Няма тест, с положителен резутат, който да е грешен, особено два такива:) Много си бременна , Анайс, честито:) Лека и хубава бреемнност ти пожелавам Hug

Сега събрах смелост да ви кажа.....Дени вече е с очила. Преди 10 - на дни една сутрин просто се събуди и започна да си криви едното оченце. Ходихме на прегледи, оказа се, че има далекогледство 3, 5 диоптера. Сега сме с очила, не знам до кога, надяваме се да го израстне и да отмине от самосебе си, ако не , ще се стигне до операция, но едва ли ще е скоро. Много ми е тежко, една ужасна седмица изкарах в непрекъснат порой от сълзи, но вече съм доста по - добре. Знам, че рано или късно ще намерим решение на проблема и детенцето ще се оправи.

Благодаря за разбирането и хубавите думи на мама Слънчоглед и Клеми   Hug Heart Eyes

# 69
Здравейте и от нас Simple Smile

galia_mi, хубава идея, но за нас неосъществима, за съжаление
Veselka, благодаря, а на вас успешно приключване на ремонта Simple Smile
Yoni bonboni, честно казано и аз съм потресена от системата, ако на мен ми се наложи да чакам 6 часа, със сигурност щесе прибера и ще си дам Панадол на своя глава, пък ако не се смъкне, чак тогава ще му мисля! Приятно гледане на Ривърденс Simple Smile))
Anaise, аз също знам, че положителния тест е със сигурност положителен, а процентът грешка се отнася за отрицателния резултат, така че бих казала ЧЕСТИТО!!!!!
Не съм ви разказвала как научих, че отново съм бременна, понеже бях в Тетевен по това време! Всъщност пътувахме до София за една сватба на много близки наши приятели (булката беше бременна и роди сега на 5 януари момиченце), а и Руми беше шевферка - Аз постоянно мрънках на мъжа ми, че ще съм неразположена и много ме беше яд - естествено, не ми дойде, но и аз нищо не заподозрях, че не съм от най-редовните и винаги съм над 32-36 дни - Интересното беше, че нямах никакво желание да пия алкохол и буквално отказах, слава Богу ----------Та Жоро ме върна в Тетевен два дни след сватбата и всеки ден не пропускаше да ме пита по телефона не ми ли е дошло и да съм си купела тест - Аз тест от Тетевен не бих си купиле, че все ще се намери някой познат, та отказах и му казах той да донесе следващия уикенд - Така и стана, тестът се оказа с една червена и една ужасно бледа чертичка, но все пак чертичка и разбира се поисках и втори тест - той го купи от по-далечна аптека, а и него почти не го познават в Тетевен - та вторият тест пак беше с бледа чертичка, но малко по-наситена от първия - това се случи в началото на август, а аз издържах да се приберем в София, за да ида на лекар и цял месец си ходех бременна и непотвърдена и с постоянни съмнения, но все пак се пазех и въпреки това не излизах от реката на вирчетата - криех от родителите ми, че щях да имам проблеми с плажа - бях решила да крия и чак след морето септември да им кажа, но не издържах, тъй като започнах да се пазя от тежко за всеки случай и от разни други нещица, които нямаше начин майка ми да не забележи, след като бях в нейната къща -------
Пак се разписах надълго и нашироко, да не говорим, че отново мъжът ми ъпргрейдва и преинсталира и пак съм с чисто нова операционна и непозната система  И сега не мога да намеря точката, та ползвам тиренце и други препинателни знаци------ Както и да е, септември два дни преди морето ми потвърдиха бременността и щастлива заминах със семейството си за Поморие, там си се накъпах на воля, отлежах си по плажа и се наснимах, понеже имах извинение, а мъжът ми тичаше след Руми-------
Небесна, искрено се надявам всичко да мине по лекия начин и от сърце ти пожелавам сладката Дени да го израстне и сегашните ти притеснения да останат само лош спомен - Радвам се, че си оптимистично настроена - това е най-важното, а за другото Господ ще се погрижи-

Тези дни наистина времето е прекрасно- Ние сме по парковете по цял ден (за ужас на някои баби каква безотговорна майка съм) - Не смея да се похваля, но Гергана е прекрасно детенце - изобщо не ме изморява, спинка по много, въобще не плаче и ми дава цялото време да се занимавам с ревнивата й кака- е, слава Богу вече поотмина първоначалната ревност и стрес и вече Руми си е както преди, а Гери дано си остане такова котенце и занапред----------
Често се сещам за Мария, чудя се дали е удобно да й звънна, дали ги изписаха вече ?!?!?!??

Време е да приключвам с ферманите, че сънят зове
Ако на някой му де ходи до Коколандия в горния край на Борисова градина, да свирка - там може да ни намери почти всеки ден

Чао и всичко най-хубаво ви пожелавам от сърце, а на Небесна специално бързо оправяне на детенцето!!!

# 70
момичета  дано сте прави все пак ми закъснява съвсем малко  Praynig
небесна не се притеснявай толкова, повечето такива случаи са напълно обратими с времето, най важното е да се постави адекватна диагноза и да се бърза с лечението. сигурна съм че Дени ще се оправи  Hug
Стайл при първата ми бременност ми беше денонощно лошо да не кажа зле, свалих 5-6 кила, ходих в Родопите и Испания, един шофьор ме вози с 180 км/ч, абе кво ли н еми се случи  Grinning

# 71
  • Стара Загора
Anaise, няма две еднакви бременности, така че и без тези симптоми, щом има  EFP
значи сигурно си бременна. Желая ти лека и спокойна бременност.
Небесна стискам палци да се оправите, дано го израсте.

# 72
Честито Анайс!

Небесна, ще се оправи детенцето, важното е наистина да е правилно поставена диагнозата и навреме да започне лечението. Имай вяра и кураж и всичко ще си дойде на мястото  Praynig Praynig Praynig

# 73
  • София
Анайс,стискам палци,кога ще ходишна лекар да потвърди?

# 74
Анайс,стискам палци,кога ще ходишна лекар да потвърди?

ми утре ама незнам дали има смисъл закъснява ми само 5-6 дена ама пък доктора заминавал за 2 месеца после

Общи условия

Активация на акаунт