Повече от ФЕВРУАРСКИТЕ дечица, вече имат братче или сестрица!

• 12 241
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Доколкото си спомням, поне 20 - на дни след датата на закъснението може да се види. Аз ходих 2 седмици след зачеването случайно, лекарката видя овулиралия яйчник, даже снимка ми даде и ми пожела следващия път да отида с положителен тест, ами обадих й се след 2 седмици, тя не можеше да повярва. Кой може да се похвали със снимка 2 седмици след зачеване, а Laughing

# 76
Привет и от нас Laughing
Благодарим от сърце на всички за милите пожелания Laughing
От няколко дни се каня да пиша и докато прочета какво сте писали и започна и все нещо става...
Небесна, мнг целувки на сладката Дени Hug Желая ви от сърце всичко да мине по възможно най-благоприятния за вас начин Praynig
Честито на Анайс и добре дошла в нашия отбор
Стайл, на Йоана винаги когато й излиза зъбче е със сополи, лиги и понякога кашля, понеже се дави от секрета. 7-10 дни преди да излезе зъбчето ака рядко 2-3 дни и й се подсича дупето. Т никога не е вдигала. И това е всеки път, когато излиза зъбче. Даже сега, когато й излизаше 1-то кучешко зъбче беше нонстоп със сополи 3 седмици. През този период я водих 3 пъти на лекар, но си беше абсолютно здрава. Не смятам, че заради зъбките й се срива имунната система и става по-податлива. Така че според мен всичко е индивидуално.
Ние сме ок. Кака Йоана се държи много добре. Помага на мама. Когато чуе бебето да плаче е първа при него да го люшка и да му пее. Е понякога иска да го нахрани със солета или шок.бонбон, но това е неизбежно Wink. Най- важното е, че изведнъж се почувства голяма-започна да ползва гърне и то от раз. Дори и вечер й е сух памперса и др. нещо е, че започна да се храни самичка. Не смятам, че проявява ревност към Анди /така й вика Йоана/. Само в началото и беше мъчно и плачкаше, когато излизаше без мен на разходка, а аз оставах вкъщи с бебето, но вече свикна. Сега докато се кърмим с Анди Йоана е до мен и четем книжки. Гледам да я ангажирам с доста неща покрай бебето, за да не се чувства изолирана и излишна.

Това е в общи линии от нас.
Целувки на всички

# 77
мами моя преглед се отложи за петък - и тогава ми се струва бая рано но ще ида да проуча ситуацията в болницата че миналия път мизерията беше ненадмината

# 78
  • Canada
....Сега събрах смелост да ви кажа.....Дени вече е с очила. Преди 10 - на дни една сутрин просто се събуди и започна да си криви едното оченце. .....

Небесна от сърце ти пожелавам всичко да се оправи при Дени. И аз знам, 4е в такива случаи проблема се израства. Целувки за Дени!

Къде се изгубихте момичета- по паркове и пързалки  Grinning знам аз....

Концерта на Ривърденс беше невероятен. Декори, постановка, перфектни танцьори, страхотна музика, мога още да нареждам но само ще кажа,4е беше празник за душата. Отдавна  не бяхме излизали без Йоана, какво 4увство само да се разхождаш без да се въртиш в несвяст, за да следиш дребосъка какво прави и накъде е тръгнал да тича  Grinning

Пожелавам ви безгрижна слънчева седмица!       

# 79
Мерси момичетата за хубавите думи. И аз се надявам по - скоро да се оправи проблема ни Praynig

За всички вас Hug Heart Eyes

# 80
Joana ЧЕСТИТО БЕБЧЕ И ОТ МЕН   bouquet ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА СЛУША  Hug А КАКАТА МНОГО ДА ГО ОБИЧА И ДА ПОМАГА   Heart Eyes

Ох аз вече почнах доста да се уморявам и да мързелувам  Embarassed Постоянно ми се спи що така стана изведнъж не знам .. Мале направо не знам как ще се оправям с двете мадами  ooooh! Напоследък ме обземат едни мании и страхове чак не мога да се позная  Crazy
Joana и  Style  как излизате с двете деца на разходка ? На мен това ми е най-чудното , че Далия е голям бяс и само търчи напред  Grinning  Тя уж на ясла ще тръгва от 1 юни ама много ме съмнява да я оставя ...  Ако почне да боледува я спирам моментално. ох отивам да полегна. Лек ден  Hug

# 81
Joana ЧЕСТИТО БЕБЧЕ И ОТ МЕН   bouquet ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА СЛУША  Hug А КАКАТА МНОГО ДА ГО ОБИЧА И ДА ПОМАГА   Heart Eyes

Ох аз вече почнах доста да се уморявам и да мързелувам  Embarassed Постоянно ми се спи що така стана изведнъж не знам .. Мале направо не знам как ще се оправям с двете мадами  ooooh! Напоследък ме обземат едни мании и страхове чак не мога да се позная  Crazy
Joana и  Style  как излизате с двете деца на разходка ? На мен това ми е най-чудното , че Далия е голям бяс и само търчи напред  Grinning  Тя уж на ясла ще тръгва от 1 юни ама много ме съмнява да я оставя ...  Ако почне да боледува я спирам моментално. ох отивам да полегна. Лек ден  Hug

Аз категорично отказах яслата, точно по причини непрестанни болести, от които със сигурност ще намазва и бебето, така че ще си ги гледам и двете докато мога.
За разходките е малък ад в момента - Румена е на моменти - от време на време се държи за количкат, в други случаи бяга напред и тогава се налага да я гоня. По принцип ходя в парка, че там е по-безопасно или на някоя  градинка по-далече от улици, а иначе викам майка ми на помощ - най-лесно е, ако сме и двете. Надявам се Руми да се научи скоро, но не хващам много вяра, че и тя е голям бяс Simple Smile

# 82
Момичета първо на вас ще кажа - днес бях на преглед и видяха точицата, казаха че съм бременна  Grinning Доктора много бързаше щот ще заминава в чужбина но след 2 месеца си идва. Ами това е от мен, дано всичко мине добре  Praynig

# 83
Честито на Anaise   bouquet Лека бременност ти желая  Heart Eyes Аз както исках второ, така и ми мина мерака  Wink

Ние изчезваме за две седмици в Смолян при мама, ще ядем пъстървички и агънца и ще се глезим със СПА процедурки в Девин. Яна там ще изкара лятото, а аз ще мотая напред-назад  Party На всички весели празници   bouquet

# 84
  • Стара Загора
Честито Anaise, вече официално. Лека бременност.  preggo
Ние изчезваме до другата неделя, така че от сега да ви пожелая весело посрещане на празника.   bigdance2
А може и аз да донеса някоя новина.  smile3503

# 85
весели празници на всички, ще чакаме и новини  Grinning

# 86
  • София
Anaise, честито! Лека, безпроблемна и успешна бременност ти желая! Hug

# 87
И от мен честито, вече официално, Анайсе.
Лека и безпроблемна бременност ти желая!   bouquet

# 88
здравейте на всички Laughing много съм пропуснала, но изчетох чинно и прилежно цялата тема Hug
толкова много добри новини  Joy
да растат новите бебета здрави, весели и послушни, за да им е по-лесно на мамите, а каките и батковците да помагат и да не ревнуват много Praynig Laughing
Anaise - честито за добрата новина - лека бременност, пък дано бабите се вразумят и да помагат повече! Laughing
Небесна - всичко ще е наред, ще се оправите сигурна съм, само време трябва Laughing
Днес съм сама - свободен човек Hug мъжът ми и свекърва ми на работа, Дани го дадох на нашите и вместо да чистя и оправям гардероби, чета постинги и пиша дълги фермани  Mr. Green Ама от толкова време не ми се е случвало, да имам малко лично свободно време, че не ми се почва домашната работа Rolling Eyes
Направо не знам от къде да започна - Дани е много добре Laughing ходи си на ясли, говори вече много, макар и не съвсем правилно думичките, но вече е много лесна комуникацията, но и почна яко да командва и да се налага Mr. Green особено като се тръшне, че не иска да се прибира от парка и иска на въртележки, колички и всякакви те удоволствия. Чакам да стане още малко по-топло и ние ще махаме памперса... дано стане за няколко дни като при някои от вас Praynig
На мен ми е ужасно мъчно, че пропускам много от растежа на Дани... този месец имахме много работа - не се оплаквам, напротив това е изключително хубава новина - Идън травел, която на 10 май навършва 1 годинка Wink вече да кажем проходи Laughing Но развиването на бизнеса и упорития труд е малко или много за сметка на личния живот и семейството Cry Е поне времето вече е хубаво, та ако успея да си тръгна навреме, успявам да изкарам поне 1, 2 часа в  южния парк, преди да стане време за къпане и лягане Laughing
ух, 11 и 30 е, колкото и да не ми се иска, трябва да се хващам за домакинството, че ей сега ще се изтърколи денят Tired
хубави топли и семейни почивни дни момичета и  нацелувайте децата Joy

# 89
  • Canada
Честито АнайсеpreggoПожелавам ти лека и безпроблемна бременност и  едно здраво, сладко братче за Ема! stork-boy

.... но и почна яко да командва и да се налага Mr. Green особено като се тръшне, че не иска да се прибира от парка и иска на въртележки, колички и всякакви те удоволствия.....

Йони е същата, като решим да си тръгваме от пързалките се превръща в диво котенце- драска, съска, пищи, рита, щипе, хапе... #Crazy Отстрани прили4аме на жена отвли4аща дете Mr. Green На вси4кото отгоре после ми се сърди ooooh!

Весели празници и от нас!

Последна редакция: нд, 29 апр 2007, 15:07 от Yoni bonboni

Общи условия

Активация на акаунт