Повече от ФЕВРУАРСКИТЕ дечица, вече имат братче или сестрица!

• 12 247
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Да се разпиша и аз! Laughing
Честито на повторилите майчета!  bouquetДа са ви живи и здрави дъщеричките, Йоана и Стайл!

Анайс, лека бременност!

Ние днес се върнахме от Пловдив.Бяхме 4 дена- таткото на турнир, а ние с младежа- ма'ахме гащи по пловдивските улици  JoyВлади беше много добричък и с малки изключение  Mr. Greenмного ме слушаше  Hug Ама, като цяло сме разочаровани от Пловдив- нямаше никакви атракциони за децата.Накрая Влади искаше да се прибираме и да ходим в Южния парк на батута  CrazyГовори много и правилно- все ме питат дали не е 3 год. поне  Laughing
Идващата седмица ще разгледаме една-две градини в квартала и може да го пробвам младежа, а със сигурност-на есен.
Ами,това е покрай нас- хубави почивни дни на всички!

# 91
  • София
Анайс честито и от мен:)Кога ти е термина?

# 92
мерси момичета, засега ми е по добре отколкото предния път, чак сега като че ли започва да ми става малко лошо. Изчислих си сама термина горе-долу 25 декември.
Ема е подивяла днес за всичко се сърди и тръшка, аз немога да я нося много пък тя иска да ходи насам натам абе  Crazy Чакам петъка мъжа ми ще почива тогава че да ходим с него насам натам и Ема да не се нерви в къщи.

# 93
  • София
Анайс мислила ли си как ще се справяш с разходките и като цяло с грижите по Ема сега като знаеш че си бременна?
Ако не се лъжа някъде беше написала че трудно си забременяла първия път,сега лесно листана
Извинявай че те разпитвам такива лични неща,ако искаш не ми отговаряй или пиши налични,но наистина се интересувам,нали и аз искам да последвам вашия пример...Simple Smile

# 94
хе хе ти пък Simple Smile първия път вследствие на огромен стрес бях получила явно някакъв дисбаланс хормонален и се беше образувало някакво разрастване в лигавицата на матката, което го установиха за 3 години през които аз направо се съсипах защото мислех че е друго. както и да това го оправиха за 5 минути и след 3 месеца от първия път бях бременна, преди това не сме опитвали сериозно защото аз знаех че нещо ми има. Сегаслед секциото нов проблем - като ми идва се влачи по 15 дена и изобщо немислех че скоро ще забременея а то пак стана от първия път. С Ема какво - нося я , вдигам я, излизаме, ако бебето е наред нищо няма да му стане,виж като напредна ще огранича да я вдигам и така. Тя вече повече ходи и измислям как да не я нося но не винаги става. Тук имаше бременни мами дето си вдигаха децата да ги изпишкват и си родиха, няма как просто. Успех ти желая Simple Smile

# 95
  • София
Здравейте!
Anaise, лека и безпроблемна бременност и слушкаща кака!!!
Мамчета, направо Ви се възхищавам на смелостта  Peace честно казно за мен, не си представям да съм бременна и след някой друг месец да имам още едно ревящо бебе. На моменти само с Влади се побърквам, а не ми се мисли да има още едно  Naughty
Да се отчета и аз, че скоро не съм писла, но то няма и какво  Confused
Последните дни в София излизахме на една площадка до блока и там бяхме сутрин и следобед.
Иначе в събота пътувахме към майка ми все още сме там. Мъжа ми си тръгна днес към София, но ние ще поостанем малко, че не си бяхме идвали от Коледа  Cry
Влади стоически издържа 6 часа пътуване с автобус, с една почивка от 15-тина минутки и едно прехвърляне между автобуси. Като дремна само 40-50 минути, аз се надявах да проспи по-голяма част от пътя, но не  Sad
Иначе и ние се опитваме да махаме памперсите и вкъщи сме без, слагаме само нощем и на по-големи разходки, понеже Влади не иска да пиша навън Stop Другия проблем е с голямата работа, която не иска да я прави на гърне а в гащите... ако го усетим и го сложим на гърнето се дърпа, реве и на свършва  нищо  Rolling Eyes
Засега говоренето ни е голям проблем защото хич не иска да говори. Разбира ни, но като иска нещо, кара на жестове, но не иска да каже какво иска  newsm78
Станал е голям инат, ако нещо не стане, така както той иска, започва а се тръшка и да реве. Много добре умее и да се глези и да се гушка и да постига всичко, каквото е намислил  Joy
Ами това е за сега от нас, лек ден и целувки на мъниците   bouquet

# 96
Здравейте,
Ние бяхме почивните дни на Боровец. Детенце много се радваше на високите дървета, събира си шишарки и цветя. Държа се много добре и почти не сме я гонили.
За капак започна да казва изведнъж много повече думички, ние нали сме от неговорещите.

А на мен ми се разминаха плановете за бебе за сега - ще си изследвам хормоните тези дни.

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 11:35 от galia_mi

# 97
Здравейте!
Много се радвам на хубавите новини....
Честито и на Анайс и леко бременеене!

# 98
мерси на мамите на които не съм го казала Simple Smile
galia_mi и аз си изследвах моите хормони че ми се влачи по 15 дена докато един доктор ми вика ами ако ти кажа че нищо ти няма? и спрях да се занмавам с тез чудесии и от първия път стана  Peace

# 99
Аз съм в другата крайност - на мен само ми прокапва за половин ден и ми спира.
Даже си правих тестове да не съм бременна случайно.
Утре ще давам кръв и ще докладвам за резултата.

Последна редакция: чт, 03 май 2007, 10:35 от galia_mi

# 100
Мами, поздравявам вас и семействата ви! Да са живи и здрави дребосъците, и много положителни летни емоции!!!!

Всъщност искам да ви помоля, да дарим спасителен лев чрез СМС на номер 1365 за малкия Светльо, ..той е с тежка форма на левкемия за него няма лято, няма положителни емоции..
Моля ви ..всяко отлагане е фатално. Имаме 2 месеца ...после...

# 101
Пуснах смс, Боже, дано някак се оправи милото детенце Praynig

# 102
и аз пуснах дано се оправи детенцето  Praynig

# 103
небесна казвай като идвате на езерото в мл-2 - тези дни сме си тук и мислим там да се пързаляме, не че и днес не бяхме Simple Smile
да ви кажа нашия квартал става все по приятно място за децата. освен парка до нас и големите залесени площи между блоковете сега оправиха и детската градина срещу блока ни. тя нефункционира като такава а е на социалните, но дадоха едното и крило на фондация на родители които имат деца с увреждания и хората бая се постараха, изчистиха я и боядисаха, засадиха цветя абе много добре стана. даже разбрах че бойко борисов щял да я открива на 14.05. та ни поканиха и нас - нали се мотаме там денем, пък и аз споделих че съм завършила и педагогика на слепите деца. та вече всичко около нас е оправено и се надявам искренно някой да не се изсере скоро с някоя разкопка или поредния пазар или блок  #2gunfire

# 104
Момичета, аз да ви кажа, че утре ще се мотаем в Борисовата градина, най-вероятно след 17 часа с още една форумска мама.Дали ще се срещнем с някоя от вас там...?

Анайс,ние често ходим в Младост 2, именно там на новите пързалки, както им казваме, но защо не сме се засичали...?

Общи условия

Активация на акаунт