Повече от ФЕВРУАРСКИТЕ дечица, вече имат братче или сестрица!

• 12 255
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
Стайл, а удобно ли й е на Гери в него и може ли да я носиш легнала и да я кърмиш в него? Аз нали купих на Андичка кенгуру с легнало положение, но никак не й харесва да лежи в него Rolling Eyes

# 271
  • София
на мен малко неудобно ми се вижда,но в кърмаческия форум много го препоръчват,може би на мъничетата им харесва в него:)

# 272
Определено е много удобно, но в легнало положение на Гери не й харесваше и голям бунт му удари, докато в право, каквото е на снимките, мисля, че много й хареса, успокои се и спа повече от 5 часа, прескочи и ядене и всичко....... Аз не мисля, че ще мога да я кърмя в него, тъй като не ползвам легналата поза, но има снимки на доста майки, които го правят и наистина е дискретно, но при легнало положение крачетата са вътре и не на всяко бебе би му харесало това, може би само на новородените, че още не ритат много.
Тежи по-малко, отколкото на ръце или с кенгуру. Аз поне много съм ползвала кенгуруто и след някой друг час ме заболява гърба, докато снощи със слинга не ме болеше.....Тези дни ще гледам да го ползвам повече, че да понатрупам опит. А количката естествено, че си е за предпочитане, има и къде пазар да сложиш, и резервни дрехи и обувки на послушната си голяма дъщеря Simple Smile, но с ужасните софийски улици и управа, пълна липса на свободни тротоари и платформи на градския транспорт и какво ли още не...., си доста ограничен, така че се принуждаваш да потърсиш алтернатива поне за по-далечните разходки и такситата Simple Smile. Мисля, че има шанс да свикна със слинга, ако пък не свикна, старото кенгуру е насреща Simple Smile

# 273
Със Style сега се разбрахме да се видим на Коколандия днес предиобед. Ако има и други желаещи-заповядайте. Съжалявам за късното включване. Дано успеете да се организирате Grinning

# 274
здравейте мами и от мен.
нас ни приеха май в 2 детски градини от септември, но сега като съм бременна ще откажа и ще се опитам да се уговорим за догодина да ни вземат. много ще ми е тежко, но иначе само болести ще мъкне а и незнам ако се тръшка как ще прибирам като немога да я вдигам. търся си жена да гледа ема и сега ама няма желаещи...тия хора откъде взимат пари неразбрах  newsm78

# 275
здравейте на всички:)))
видяхте ли се днес? времето беше супер:) щях да се включа с удоволствие, ама днес бяхме без Дани, изпратихме го с баба му на Владая и бяхме свободни птички чак до 8 вечерта:))
Направихме една дълга разходка от Стрелбище пеша до семинарията и после пак пеша обратно до южния парк и като се заседяхме там на бири, то станало време да се прибираме:)
   Иначе ми пожелайте успех, от утре сме официално без памперси. То в яслите най-вече ще отнесат голямото напишкване... приготвила съм 3 чифта гащи и панталонки, дано стигнат. Той от много време си ходи на гърне си си казва... дано бързо свикне.
Като чета сега за яслите се замислих, че ние направихме цяла учебна година. Сега на 26.06 ще ни е тържеството по случай края на годината. Да похваля Дани, участва с едно стихче от 4 реда, много се учудих, ама той се справи доста добре, като се има предвид, че от скоро почна да говори по повече Laughing
лека вечер:)))))

# 276
Anaise, аз по същите причини не подадох документи за ясла за Руми и слава Богу, че като гледам третият ми най-малък племенник колко боледува в тази ясла, а е три месеца след Руми и щяха да са заедно.........

beti_bratanova, браво и на вас за памперсите и успех утре Simple Smile

Днес се видяхме с Мария, Йоана, Анди и татко им (малко набързо го решихме, та закъсняхме да ви пишем навреме да се включите) За съжаление беше за кракто, че след вчерашния дъжд на Коколандия беше кално и гъмжащо от комари.
А моето семейство остана и след това, че като поизсъхна надуха батута-джунгла и Руми се престраши да влезне и не можахме да я изкараме чак до късния следобяд. В 16 часа благополучно заспа на рамото на баща си и я сложихме в количката на Гери, където откара до 18 часа, а милото ми бебе все трябва на каката да отстъпва. Добре, че отсреща живее една моя приятелка и ми свали един шал, който превърнах в слинг (забравих моя) и на спокойствие се разходихме и наприказвахме с бебе на гърди и спяща кака в количка.....

А това клипче ми е много мило - от преди няколко дни е и най-после го качих:
http://smilestyle.multiply.com/video/item/5

# 277
А това клипче ми е много мило - от преди няколко дни е и най-после го качих:
http://smilestyle.multiply.com/video/item/5

Style, страхотни са ти дъщеричките, чак се просълзих от умиление! Да са ти живи и здрави, само да те радват и много да се гордееш с тях    bouquet

Ние нещо не успяваме да махнем памперса, като го махна постоянно се напишва в гащите, през 10-15 мин. го мъча да пиша и не иска, щом се обърна и ме издебва и пиша в гащите или се скрива някъде и там пиша. Направо съм се побъркала на тая тема и не знам дали изобщо ще успеем Sad, толкова съм се отчаяла, то все ще стане някакси, но направо #Cussing out А в тая жега как да го оставя миличкото ми детенце с памперс, направо ми е мъчно Sad
Ами оплаках се...

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 09:24 от Гигова

# 278
Стайл, прекрасни момиченца имаш, как само се радват една на друга.......  Hug

Дени от 1/2 час ме кара да й пускам само това клипче:)

# 279
Много са готини двечките на клипчето. И аз като Дени го гледах 3-4 пъти  Laughing.

Гигова не знам дали ще ти помогна, аз като започнах да се уча Марти да пишка първо гледах да й хвана едно пишкане и после я пробвах чак след час. А ако въобще не иска на гърнето по-добре да не се мъчите и двамата. Изчакай го и след месец пробвайте пак.

# 280

Гигова не знам дали ще ти помогна, аз като започнах да се уча Марти да пишка първо гледах да й хвана едно пишкане и после я пробвах чак след час. А ако въобще не иска на гърнето по-добре да не се мъчите и двамата. Изчакай го и след месец пробвайте пак.

Благодаря ти за съвета, ще пробвам    bouquet

# 281
Момичета , хайде на срещичка в сряда в Борисовата градина, на площадката със слона.
От 5 часа нататък, който когато може

# 282
  • София
да допълня за сряда става въпрос.

оо то си пишело:)

Последна редакция: пн, 18 юни 2007, 16:53 от slan4ogled

# 283
Благодаря за отзивите за клипчето...... на мен си е ясно, че си ми е любимо, но то нали знаете приказката за моето (ите) гардже (та)..... Simple Smile))

Аз напълно се отказах да насилвам Руми за памперса, все се надявам, че ще стане ествествено. С повечето неща така стана -  напоследък ни имитира във всичко и е станала доста по-разбрава....дано скоро започне да копира и в тоалетната (вече й купих дъска за тоалетна чиния, в случай, че гърнето не й е по вкуса)

Ние сме на линия за сряда - много се радвам, че ще има среща, става горещо и вероятноста да напуснем София бързо нараства Simple Smile)).
Дай Боже да е хубаво времето, пък ако е прекалоно слънчево, ще трябва да кривнем някъде встрани по пейките на сянка Simple Smile

# 284
Style, клипчето наистина е жестоко Laughing Все едно гледам моите мишлета 1:1.
За срещата-и на мен много ми се идва, но в сряда и четвъртък ни е много натоварена програмата. Все пак, не ни отписвайте-ще гледаме да наминем Wink
За заглавието на новата тема-нека по-поетичните мами се включат. Мен хич ме няма по тази част. Напънах се, ама нищо не ми роди главата Confused

Общи условия

Активация на акаунт