🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 408
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 15
Следих предишната тема, докато се чудя дали ще гледам предаването или не и взе че ми стана интересно. Голяма краста са темите в Бг-мама.  Grinning

Каста ми е голям миш-маш, но аз и не следя особено много предавания и инфлуенсъри и нямам поглед върху голяма част от него. Най-вероятни предатели ми се струват Искра, Мира и Петканов. Като всъщност мисля, че ще е една от двете в началото, а другата ще е резерва, но никой от останалите не ми "проговори" достатъчно. Жорката 100-те лица и Мая ще предизвикат много подозрения и ще ги гледат особено внимателно.

Миро от ОСГ не мисля, че са го поканили. След фиаското с Острова и предвид, че той сподели, че редовно играе "Върколаци", няма никаква логика да го канят и да убият интригата още от първия епизод.

# 16
Благодаря за новата тема, оформена е по конец!

Даяна Йорданова е дева с евентуална рождена дата 3.09 (след кратко разследване във фб профила ѝ). За Искра Онцова не открих информация.

# 17
  • Другата България
Страхотно оформена тема, Дяволо, благодаря за нея!
Продължавам да нямам поглед върху някои от участниците, но благодарение на темата поне първоначално мога да свържа име с лице, след старта на предаването.
Затова и първоначалните ми прогнози ще са много....първоначални. Blush Но току виж се окажат верни.
На първи въпрос ми е трудно да отговоря, факт. Засега само по така обявените имена - средна хубост, но аз не ги познавам, може да ме изненадат някои от тях.
На втори въпрос - твърдо съм “ЗА“ Предателите.
На трети - предпочитам сама да отгатна кои са предателите по време на формата, за мен това е част от тръпката на формата.
На четвърти - твърдо веднъж седмично.
Пети въпрос определено ми е най-труден. Допускам някой от “статистите“, от които никой не очаква да е предател, да е именно такъв. От друга страна пък именно защото ще се предполага, че никой няма да го очаква, той може да е разкрит много рано. Blush Вероятно звуча шизофренично, но в такъв тип предател за мен е Диляна, и определено Тино. Освен това саркастА сподели, че предателите са в различни възрастови групи, така че в най-младата за мен няма по-подходящ от Тино. Затова и съм го чекнала.
После, Силвия Петкова. За нея от самото начало си мислех, че ще е Предател.
Чекнах и Антон Стефанов, без да знам /почти/ нищо за него, съвсем интуитивно.
И Неве. Би била идеален избор.
Шести въпрос - Жорката от О100Г, Неве, Иван Юруков и съдийката, без изобщо да я познавам. Blush

# 18
Оля се вписва добре като предател.

# 19
Diavolo , благодаря за темата, чудесно оформление!

След малко ще попълня анкетата, но с интерес ще наблюдавам Мая и Жорката от О100Г.
Други интересни персонажи са Тино (не ми хареса представянето му в онзи измислен Сървайвър, дано сега покаже добра игра) и Тома (гледах го в мюзикъл айдъл, той е победител във втори сезон. Тогава покрай сагата с Иван Ангелов мисля, че другите участници бяха малко в сянка, но той добре се представи).
Мира, Боби Лазаров, Неве, Диляна ги знам кои са. На Боби Лазаров му подхожда такъв формат.
Един път в седмицата да е формата, за мен е добре.

Да се редактирам след като попълних анкетата.
Искам по време на предаването да отгатна кои са предателите. Като възможен такъв отбелязах Тома.
Стискам палци на Диляна, Жорката от О100Г, Иван Юруков, Неве и Мая.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 11:29 от Fortuna

# 20
  • София
Ще мога ли да си пусна телевизора и от него да не излезе Бачорски?

# 21
  • София
1. Не (дано бъда опроверган)
2. Предателите
3. Да, искам да ги знам още от старта
4. Два пъти (в Къщата на инфлуенсърите от 1 ден правят 3 епизода, само да вметна)
5. Жорката 100-те лица ; Владо Николов (до последно се колебаех дали да не цъкна на Иван Юруков, но ще ми станат двама актьори, мхм) ; Силвия Петкова ; Мира Радева
6. Маркирал съм само двамата адаши - Аквамена и 100-те лица. Ами сори, но аз тях си ги харесвам от ИВ и ОСГ и съм малко или много пристрастен.
Дано в хода на сезона ми се появят нови лични фаворити - това е много по-важното мисля. И ако това се постигне, значи каста е бил добър.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 13:20 от Diavolo

# 22
  • Другата България
И аз си мислех за Мира Радева, но според мен е твърде очеизваден предател.
Освен ако не е “докосната“ с цел именно бързо да бъде разкрита и заменена с друг.

# 23
  • София
Може вместо нея Искра Онцова. Една от двете, горе-долу са ми в един профил.

А защо не избирам Бачорски, който крещи за предател?
Бачора със сигурност е достатъчно ''луд'', за да изиграе всяка роля, той с това проблеми няма, нито му пука за хейта. Само че той лесно се издава, защото и в неговото си шоу за 'Златната ябълка' и в Хелс Кичън съм забелязал, че като се притесни или ядоса (прояви някаква по-силно изразена емоция, а той е силно експресивна натура) и става червен като домат. Много пъти съм го виждал и за това според мен няма да го изберат за предател или той може би ще отклони поканата.

# 24
И бушони са нужни, за да получат верните надежда, че могат да разкрият всички.

За потенциални предатели набелязах Тино, Мира, Юруков и Неве.

# 25
  • София
Diavolo, поклон!
Не съм гледала чуждите продукции и смятам да гледам след като свърши нашата. По тази причина на някои въпроси от анкетата не съм дала отговор. Искам да гледам като пълен лаик, какъвто всъщност съм 😉.
Информирам се от SarcasT-а за правилата, но искам да съм бял лист. Ще сравнявам моите възприятия с вашите коментари 🤗

# 26
# 27
  • European Union
Първоначално си мислех, че предателите ще са един спортист, един актьор и една реалити звезда. Но като познавам българските продуценти, реших, че няма да има спортист, за да си останат чисти и достойни. Сега залагам на двама актьори и един реалити участник.
Малко нетрадиционно ще заложа на Гъмов, Неве и Онцова.

# 28

Сега като я слушам как всичко било само игра, нямало никакви чувства... В чуждите сезони що сълзи изляха, но нашите герои са над тези неща. Rolling Eyes

# 29
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Безразлична съм относно избора на предатели.
Имам някаква идея кои ще са,но и да са избрали други хора,важното е да се справят с ролята.

Ако трябва да "залагам" и съвсем произволно ще кажа:
Бачорски + Онцова(или Радева) + актьор/актриса

Ами,наистина трябва да се гледа като на ЕДНА ИГРА,защото е точно това. Няма място за сърдене и обиди.

Общи условия

Активация на акаунт