🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 408
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Сега прочетох първа страница. Кръглата маса и гоненето на Верен от Предателите в различни дни ли се случва?

# 31
Благодаря за темата. Концепцията на предаването ми харесва и чакам с нетърпение - дано е успешно и ми задържи интереса.

Гласувах, че съм доволна от избора на участници, стискам палци на предателите и предпочитам да НЕ знам кои са предателите - поне не от самото начало, а някъде на средата да кажат. Епизоди два пъти седмично би било най-добре.

Не мога да предположа кои са предателите, нито пък стискам палци за конкретен участник. Може би евентуално за Аквамена, но ще преценя след като започне предаването.

# 32
Сега прочетох първа страница. Кръглата маса и гоненето на Верен от Предателите в различни дни ли се случва?

В един ден. Първо е кръглата маса, след това по-късно вечерта се събират предателите за убийството.

Закуска, игра, обсъждане, кръгла маса, убийство. В общи линии това е цикълът.

# 33
Ами,наистина трябва да се гледа като на ЕДНА ИГРА,защото е точно това. Няма място за сърдене и обиди.

Така говорят, защото не им пука особено за наградния фонд, както обясних в поста си от първата страница. Просто поредният добре заплатен ангажимент за родните ВИП-ове... Да питат чуждите участници дали им е било всичко като "настолна игра".

# 34
Разбира се, че им пука за наградния фонд - поне на повечето. Не са чак толкова известни, че да откажат голяма сума за две седмици работа. Съмнява ме хонорарите им да са огромни, при положение, че са толкова много и това е сравнително “бърз” ангажимент (на фона на други риалитита).

Лесно е да кажеш “Това е просто игра” след като снимките са свършили и емоциите са отминали.

# 35
  • Другата България
Все още не е ясен размера на сумата, за да говорим за “голяма сума“.
И според мен им е повече заради имиджа, отколкото заради парите.
И това хората да говорят за тях.
Лоша реклама няма.

# 36
Дори да е само за имиджа, пак ще се целят с всички сили към победа. Единственият шанс да те запомнят, е или да спечелиш, или да си супер скандален и да надробиш 100 простотии… Другите потъват в забрава много бързо. Така че със сигурност ще има разсърдени и “предадени”.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 19:38 от Lilly_85

# 37
  • Разпиляна във въображението
Ако получават хонорар за участие, то може би намалява донякъде хъса за победа.

# 38
Съмнява ме да предлагат много добри хонорари - 25 човека са… Те за Ергенът 5 не искали да дават повече от 30,000 лв за хонорар, а това е най-хитовото им предаване и ергенът е само един, максимум двама… Да не говорим, че се снима доста по-дълго.

Вип Брадър едно време раздаваше огромни хонорари, но там продуцентите са различни, а и тогава това беше единственото хитово риалити и рейтингът беше гарантиран.

Само спекулирам, разбира се. 😁 Просто си мисля, че високите хонорари ще обезмислят предаването, защото голяма част от участниците няма да имат мотивация и ще го обърнат на курорт.

# 39
Би било доста яко да се организира нещо такова. След като изгледах клипа си поръчах играта, надявам се скоро да имам възможност да я разцъкам, да събера малко практически опит, че ако се пусна с вас професионалистите ще ме изядете Grinning Да тренираме за трейтърс като пуснат кастинг другата година.
Взел си страхотно решение, моята е изтъркана от игра и мога да кажа, че ми е по-любима дори от Мафия.
По принцип от 4-10 човека е една игра, има я онлайн, та ако се съберем с аудио/видео конферентен разговор - става брутално.

Иначе благодаря за темата - очаквам да избухва и да има много интересни мнения и анализи.

Относно наградния фонд - със сигурност хонорарите не са ниски, макар че не е 24/7 ангажимента. Ако участниците не бяха популярни сигурно щеше да е по-различно и да спестят, защото съм сигурен, че има доста хора, за които реномето, победата и "известността" са не малка награда.
Аз лично бих се пробвал дори само за тръпката

# 40
  • España
Дяволче , благодаря за огромния труд и уютната тема - брилянтна работа , както винаги!
По анкетата :
1. Трудно ми е да отговоря ( не познавам всички участници , а и това е игра с непредсказуеми реакции ….май най-добрата тактика е да нямаш предварителна такава , а да си умен и гъвкав и да се нагаждаш в процеса на развитие.).
2.Стискам палци на Предателите разбира се , на тях се крепи интригата , обаче има и немалко случаи на Праведни , които доста ловко лавират .
3. Да , категорично искам да знам кои са Предателите още от началото . Това е все пак едно тв-шоу , една разказана приказка на зрителите . А и ми е интересен анализът и пътят за разкриване много повече , отколкото и аз да “мъдрувам” кой кой е !
4. Доволна съм на веднъж , макар и два пъти в седмицата нямаше да е зле .
5. Без всякакви претенции , предварително за Предатели  залагам на : Силвия ( тя е умна , пък и актриса) ; Боби Лазаров ( не за друго , ами
Скрит текст:
просто на интрото , когато вървят по моста тримата предатели , този по средата е с доста обемна фигура и стъпва тежко
) ; Тома ( колебаех се между него и Юруков) и после мисля , че тримата Предатели ще вербуват още един и това ще е Гъмов ( точно защото е “комик” , предполагам ще бъде доста социален , любимец на останалите и за това )
6. Стискам палци на : Мира (  някак ми напомня на Чаро ( победителката от втория сезон на испанския формат , хем са със сходни професии и възраст; хем горе долу с еднакви социални умения) ; Жорката от О100Г ( не му симпатизирах в неговия формат , обаче към края даже ми стана приятен ….пък и колко кокоса броихме покрай него в темата ….мемета; крилати фрази….) ; Тино ( още в първия ми пост в темата изразих пожелателно предположение за неговото участие и…..бааам след няколко дена го видях в списъка на участниците
Скрит текст:
трябваше да пусна тото май тогава 😉
и Юруков .
Скрит текст:
Между другото , след испанския ; реших да хвърля едно око и на френския формат и съм във възторг ! Мноого добре им се получава на франсетата вече 4 сезона , догодина ще има и пети . Шоуто се оказва доста гледано във Франция и доста коментирано ! Формулата е : само известни канят ; покрай основната идея има и “пикантерии” типично по френски , обаче пък има големи обръщалки и стратегически сблъсъци . Ще си изтегля да изгледам целия трети сезон от 2024-та , защото направо е разбил рейтинга  + жесток каст , има даже и една/ин драг-куин  . И за десерт ще си оставя формата на UK ( кой сезон ще ми препоръчате ?

# 41
Воден пъпеш, втори сезон на UK е бижу. Класирам ги в ред втори, първи, трети.

# 42
В редит също преопоръчват френските, каня се да ги гледам. Нова Зенландия 1 гледах само епизод 1 дотук и съм очарована.
UK 2 много добри играчи, но финалът ... бляк.

# 43
  • España
Diavolo, знам , че като любител на футбола ще го оцениш : Победител в последния сезон на Traitors  France e Адил Рами 😉.
Скрит текст:
. При това , така ги овъртоли другите , че накрая стана едноличен победител като Предател ! 
Скрит текст:
Той щом Памела Андерсън преди години беше омагьосал , после се оказа че и изневерявал , ….Явно е добър манипулатор….   
Сега гледам избрани моменти от сезона .

# 44
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бихте ли ми дали линк за френските сезони?
Французите винаги са били добри на реалити формати и ще ми бъде интересно да гледам и Предатели.

Намерих ги. Започвам сезон 4 тази вечер.
ЕТО ЛИНК на всички "Предатели" по света.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 02:02 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт