🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 49 242
  • 927
  •   45
Отговори
# 660
Аз исках и Тино да е предател. Много ми харесва тембъра на гласа му. Не си спомням в другото предаване как се представи и дали ще успее да се справи с тази роля.
И Диляна искам също да я видя в ролята на предател.
Оля и нея искам да я гледам. Тя едновременно ме привлича и отблъсква 😆. Малко ми се вижда изкуствено пренавита, че да мине в графа интересни.
Жоро от гривните не ми е интересен и да не го вкарат отново няма да ми липсва.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 14:53 от Morkovelka99

# 661
Ще има специално телевизионно студио Маските падат. Деси Стоянова ще се среща с отпадналите участници.

# 662
  • София
Много се смях някои като почнаха да подозират Мирела и това веднага след като свалиха превръзките (преди случката в колата) JoyJoy Тя милата мисля, че нон стоп ще е притеснена, но пък ми се вижда и идеален избор за предател, стига да успее да задържи това поведение на невинно, наивно, мило момиче.
На Мирелка първата й работа беше да си каже в кой сериал е участвала и кой й е гадже...
Не е толкова наивна според мен.

Само не разбрах ако на кръглата маса праведните гласуват за някого и се окаже, че той не е предател, а праведен, какво се случва? Тръгва ли си?

# 663
Току - що обявиха, че ще има коментарно студио с Деси Стоянова - Traitors: Маските падат.

Лично смятам, че това е много добро решение. Първо да има такова коментарно студио и второ точно Деси Стоянова да бъде водещ - страхотен телевизионер и професионалист.

Стараят се във всичко което правят с това предаване и си личи.

Най-вероятно (това са изцяло мои спекулации) това ще го ползват и като подкаст към предаването.

Ето линк: https://www.instagram.com/reel/DOs6eSNkzNo/?igsh=bXhsbWlyeXpkYm5v

# 664
  • София
Само не разбрах ако на кръглата маса праведните гласуват за някого и се окаже, че той не е предател, а праведен, какво се случва? Тръгва ли си?

Да, директно вкъщи. Simple Smile

# 665
Искам по някое време да видя като Предатели Тино, Мая, Даниел и Диляна... или поне един от тях Simple Smile Интересно ми е как биха се справили.

# 666
Много харесвам Десислава Стоянова, така че се радвам, че са успели да я привлекат към предаването. Пък и говори добре за намеренията на БТВ към дългогодишното бъдеще на формата щом инвестират и в допълнително шоу с един от най-харесваните си кадри от последните години.

Аз също харесвам Карамазов, а това значи много, защото той е от генерацията НАТФИЗ актьори, които обсебиха ефира и супер ми опротивяха, но той така и се запази в добра светлина. Не мисля, че е само в моите очи, но и в много други, защото мисля е една от малкото бг известни личности, която се радва на предимно високо мнение за себе си.

# 667
Бтв ли продуцира шоуто - вътрешна продукция?

# 668
Не разбирам прехласването по Тино. Прекрасен тембър, наистина, но вече във второ предаване неистово държи да е добрия, честен, доблестен герой. За мен е похабено място. Предпочитам да бяха избрали някой друг, който ще играе, вместо да гради имидж.

# 669

Да, директно вкъщи. Simple Smile

И освен това, доколкото разбрах от обясненията в темата, никой не разбира какъв всъщност е бил изгоненият - праведен или предател.

# 670
  • София
Това е само накрая. Сега май бяха длъжни да си кажат

# 671
Изгоненият винаги обявява какъв е бил преди да си тръгне (поне в чуждестранните сезони, които аз съм гледала).

Предаването е топ! Много много съм доволна, че БТВ са решили да го включат в програмата си!!

# 672
  • София
Бтв ли продуцира шоуто - вътрешна продукция?

Да.

# 673
Изгоненият на кръгла маса е длъжен да разкрие какъв е, а убитият винаги е праведен.

# 674
И тогава каква е разликата между убит и изгонен? Щом и двамата напускат. Не разбрах тази част.

Общи условия

Активация на акаунт