🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 513
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 90
Страхотен трейлър,нямам търпение да започне.

# 91
Много як трейлър, да! Досущ, като трилър.

# 92
Хубав трейлър. Фактът, че предателите се събират в истинска средновековна крепост е голям плюс спрямо всички чужди версии (там ползват декори). И така си изглежда автентично, нямаше нужда да слагат изкуствени паяжини.

Обаче игрите все пак ще са спортно-активни изглежда. Не знам дали е коментирано тук, но една поканена и отказала участие е Миглена Ангелова, разказа го в едно интервю. Причината: не й се тичало на полето през лятото. Ами права е. Чуждите версии ги снимат през по-хладен сезон, там има и хора на по 70+ години и се съобразяват какви задачи да подберат. При нас върти-сучи, все на плажни игри избива.

# 93
  • София
Наистина много як трейлър. Личи си, че са пръснали яко пари. Май от Къртицата насам не е се е задавало толкова скъпо риалити, но само мога да спекулирам... 🙂

Видях, че Мирела плаче в трейлъра, което почти сигурно означава, че ще е праведна. Или плаче за някой убит през нощта или страстите на масата са се разгорещили...

Един съвет към bTV.
След Сървайвър (най-великото шоу) и Островът на 100-те гривни, моля не закопавайте и това!
Какво имам предвид питате може би? Дори и да са лоши рейтингите (в което се съмнявам) не правите драми, а се вземете поука от грешките и догодина правите сезон 2 напук на критики и рейтинги! Просто не ви интересува. Тогава изчиствате грешките, наливате пари за още по-силна реклама и така.
Игри на волята чак със сезон 3 избухнаха. Обаче дадоха шанс на сезон 1, нали? Да, тогава техните рейтинги не бяха като на Сървайвър: Скритият идол или Островът на 100-те гривни, но това е така, защото случиха на каст. Нещо което на вас трудно ви се отдава.

Не трябваше да правите турския Сървайвър, а да дадете шанс на стретегическия Сървайвър от сезон 6. Да се развие. И да го надградите.
Тук преобладаваха позитивните мнения, но вие гледате идиотите във фейсбук. И до какво ви доведе това? До грешка след грешка.
Слушайте какво пишем тук в Бг мама, защото тук нивото е много по-различно (през по-голямата част), а не социалките.
Островът на 100-те гривни не заслужава тази съдба, която го сполетя. Просто трябваше да смените шоурънъра и да вземете играчи, които са готови да играят играта (а не туристи и популисти) и да поправите финалните правила с кутиите. Все неща във вашата градина.

Сега този сезон вече е заснет и до голяма степен монтиран предполагам, въпреки че все още да се работи по него. Ако можете да промените нещо сега е моментът.
Ще е много голяма грешка според мен, да налагате някакви игри, колкото и ефектни и скъпи да са, вместо да излъчвате повече от кръглата маса (най-важната част от шоуто) и разговорите и драмите между участниците преди по време и след нея.
За тежки игри има Игри на волята. Вие никога няма да ги победите по рейтинг с игри, просто защото хората харесват техните игри повече, защото си личи, че са много тежки. А не са смехотворни игри за деца, като в Сървайвър 7 и т.н.
Трябва да ги надцакате със стратегическа игра, със силни личности и характери. Ако го няма това - вината пак ще е във вас, не в публиката!
Дори и да заложите повече на игрите (които реално не са решаващи или важни в играта) според мен рейтингът пак ще е добър, но за да избухнете истински мощно, както цялото bTV се надява, ще трябва да предложите нещо различно от това, което се дава по НОВА.

Толкоз.

# 94
  • София
Значи аз толкова мъже да плачат в риалити досега не бях виждала, колкото в сезон 1 на Предателите UK. Жените много повече държата ниво. Grinning

# 95
Скрит текст:
Наистина много як трейлър. Личи си, че са пръснали яко пари. Май от Къртицата насам не е се е задавало толкова скъпо риалити, но само мога да спекулирам... 🙂

Видях, че Мирела плаче в трейлъра, което почти сигурно означава, че ще е праведна. Или плаче за някой убит през нощта или страстите на масата са се разгорещили...

Един съвет към bTV.
След Сървайвър (най-великото шоу) и Островът на 100-те гривни, моля не закопавайте и това!
Какво имам предвид питате може би? Дори и да са лоши рейтингите (в което се съмнявам) не правите драми, а се вземете поука от грешките и догодина правите сезон 2 напук на критики и рейтинги! Просто не ви интересува. Тогава изчиствате грешките, наливате пари за още по-силна реклама и така.
Игри на волята чак със сезон 3 избухнаха. Обаче дадоха шанс на сезон 1, нали? Да, тогава техните рейтинги не бяха като на Сървайвър: Скритият идол или Островът на 100-те гривни, но това е така, защото случиха на каст. Нещо което на вас трудно ви се отдава.

Не трябваше да правите турския Сървайвър, а да дадете шанс на стретегическия Сървайвър от сезон 6. Да се развие. И да го надградите.
Тук преобладаваха позитивните мнения, но вие гледате идиотите във фейсбук. И до какво ви доведе това? До грешка след грешка.
Слушайте какво пишем тук в Бг мама, защото тук нивото е много по-различно (през по-голямата част), а не социалките.
Островът на 100-те гривни не заслужава тази съдба, която го сполетя. Просто трябваше да смените шоурънъра и да вземете играчи, които са готови да играят играта (а не туристи и популисти) и да поправите финалните правила с кутиите. Все неща във вашата градина.

Сега този сезон вече е заснет и до голяма степен монтиран предполагам, въпреки че все още да се работи по него. Ако можете да промените нещо сега е моментът.
Ще е много голяма грешка според мен, да налагате някакви игри, колкото и ефектни и скъпи да са, вместо да излъчвате повече от кръглата маса (най-важната част от шоуто) и разговорите и драмите между участниците преди по време и след нея.
За тежки игри има Игри на волята. Вие никога няма да ги победите по рейтинг с игри, просто защото хората харесват техните игри повече, защото си личи, че са много тежки. А не са смехотворни игри за деца, като в Сървайвър 7 и т.н.
Трябва да ги надцакате със стратегическа игра, със силни личности и характери. Ако го няма това - вината пак ще е във вас, не в публиката!
Дори и да заложите повече на игрите (които реално не са решаващи или важни в играта) според мен рейтингът пак ще е добър, но за да избухнете истински мощно, както цялото bTV се надява, ще трябва да предложите нещо различно от това, което се дава по НОВА.

Толкоз.
Всичко това е вярно, но най-много ми се иска този или тези, които монтират промотата за следващите епизоди, да не допускат елементарни грешки с изтичане на спойлери!

# 96
Разкошен трейлър! Много се вдъхнових, изглежда мистично и увлекателно. Нямам търпение вече за началото.

Дяволче, ненадминат си в оформлението на теми. Благодаря за всичката събрана информация Purple Heart

# 97
Не знам дали ще стане любимото риалити на българина, но тук и сред феновете на стратегическите риалити-та (ала Сървайвър) съм убеден, че ще стане тотален хит и ще бъдем възхитени от крайния резултат!

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 17:14 от outcast

# 98
Трейлърът наистина изглежда изпипан и на ниво, но ще излъжа, ако не призная, че ме изби на смях, като чух Карамазов да рецитира и да се прави на лош. Извинявам се на феновете му.

# 99
Приключенските реалитита тръгват винаги с един минус за повечето зрители след като се появиха Игри на волята, заради тежестта на игрите, това го знаем. Та според мен тук няма да се получи този ефект, тъй като не е типичното приключенско реалити за оцеляване (или поне не ми се струва логично да се сравнява). Монтажът, ако е добър на целия сезон, ще даде възможност да се правят много едити, а в днешно време най-добрата реклама е едно предаване да се коментира из социалните мрежи. Долу-горе май такъв ефект имаше и в другите държави.

Моята прогноза е, че предаването ще има добър рейтинг, с много голям потенциал да се качва с хода на сезона, именно заради готиния монтаж и атмосфера. Вече колко им струва и колко им е изгодно да го правят не знам, но ме съмнява да е по-скъпо, отколкото Survivor или О100Г. Да не забравяме, че го излъчват 1 път седмично, което достатъчно говори, че има как да си избият парите. Това със Survivor нямаше как да се получи. Единственият им по-сериозен разход според мен са хонорарите, които все пак не знаем колко са големи. Може би е по-скъпо от Игри на волята само. Grinning

Почват силно с известни личности (каквато предполагам им е целта за първи сезон), другата година правят с обикновени хора без хонорари и разходите им се намаляват още повече.

# 100

Един съвет към bTV.

Толкоз.

Няма как да го закопаят. Библията на това предаване е много стриктна. Единственият проблем е ако не изберат правилните хора.

# 101
  • Другата България
Изключително много се радвам, че Миглена Ангелова е отказала участие.
Рядко неприятна личност, взела се толкова сериозно, с безкрайни претенции и неоправдано високо самочувствие.
Относно игрите - няма как да са “плажни“ игри, защото обстановката е друга, паралел между Дунав и Черно море няма никакъв, климатът е различен и т.н. Освен това доколкото коментирахме в предната тема и имаше съфорумка, гледала една от игрите директно /тази в реката/, това са игри, които ги има и ги е имало и в чуждите формати. Интересно как при чуждите “припадаме“ от възторг, но когато ги видим в наш формат се започва с хейта.
Понякога ми е прекалено, лично на мен.
И накрая - формат, който ще се излъчва през септември, от септември, кога да се заснеме?
Може би през декември предходната година, около Коледа? А, тогава пък ще е студено.....

Именно, Библията на формата е доста стриктна, от това, което чета.
Но тези хора не познават Миглена, за нея е трябвало специална игра да измислят, нещо от рода на избор на пореден съпруг може би.....тогава може и да се съгласи да тича през полето.

# 102
Страхотен трейлър, нямам търпение, как ще го караме с 1 епизод на седмица, не знам Simple Smile
Масата доста прилича на тази в Шотландия, където снимат UK и US сезоните.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 19:57 от Одри ♡

# 103
  • Другата България
Не знам дали ще стане любимото риалити на българина, но тук и сред феновете на стратегическите риалити-та (ала Сървайвър) съм убеден, че ще стане тотален хит и ще бъдем възхитени от крайния резултат!
По-различно е от “Сървайвър“.
За мен де, и то при положение, че не съм изгледала нито един сезон на чуждо издание.
Направих го съвсем целенасочено от една страна, а именно защото със “Сървайвър“ бях точно обратното - де що имаше чужд сезон беше изгледан, и после се хванах, че съм доста критична към нашите издания на формата.
Затова сега искам да почна от 0, а и не намерих някъде с превод, с английския не съм много на “ти“, разбирам, ще хвана нишката, но тук си се иска внимание, а аз докато се напрягам да ги разбера и вниманието отиде. Angry
Та, според мен е по-различно от “Сървайвър“, да видим.

# 104
Докато наваксам с темата, и тя отхвръкнала на осма страница. Дяволче, огромен труд и прекрасно оформление, както винаги!

Трейлърът от днес е страхотен, четири пъти го гледах, направо тръпки ме побиха. На атмосфера явно са го докарали, дано и самото предаване е толкова силно, колкото и трейлъра. Много, много се надявам да се придържат стриктно към оригинала и да не побългаряваме формата с любовни линии, "аз съм достоен" и други от сорта, така типични за родния ефир.

Възможността за предварителна коалиция я виждам само, ако са се договорили групичката на финала да делят всичко по равно, без значение кой е предател и кой не. Нещо като пишман договорката на Агонцев от Сървайвър.

За показаното убийство в американската версия:
Скрит текст:
Парвати импровизира блестящо, защото осъзна, че с тази ръждясала тенекийка е sitting duck на следващата кръгла маса, когато всеки вече ще е навързал кой е раздавал питиета в необикновена чаша. Екън Сю беше единствената достатъчно глупава да не се усети и Парвати просто я ликвидира, за да запази доколкото може себе си в играта.

Общи условия

Активация на акаунт