🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 76 498
  • 1 113
  •   2
Отговори
# 105
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Колко хора от тук сте гледали международните формати,че се впечатлявате от трейлъра?
Нищо впечатляващо,защото са стандартни кадри,които се показват във всички формати.

# 106
За мен си е впечатляващ, защото българските телевизионери обикновено не се справят с промотата и в случая заслужават похвала. Дано върви само нагоре.

# 107
  • София
Ама да бяхте казали, че райън Лохте участва в първия US сезон:-) а в кой сезон е Парвати?

# 108
Парвати, заедно със Сандра, са във втори.

# 109
Освен това доколкото коментирахме в предната тема и имаше съфорумка, гледала една от игрите директно /тази в реката/, това са игри, които ги има и ги е имало и в чуждите формати. Интересно как при чуждите “припадаме“ от възторг, но когато ги видим в наш формат се започва с хейта.
Понякога ми е прекалено, лично на мен.
И накрая - формат, който ще се излъчва през септември, от септември, кога да се заснеме?
Може би през декември предходната година, около Коледа? А, тогава пък ще е студено.....

Не си права, но е нормално ако не си гледала чуждите сезони. Разбира се, че всичките игри ще са копирани, въпросът е в подбора. Например, имаше гигантска разлика в игрите между втори и трети британски сезон - във втори бяха много спортни, накрая скачаха от морски скали, подводни пещери и т.н. В трети точно обратното - игрите бяха от типа на Страх. На този формат не му отиват твърде много спортни игри, първо защото има всякакви участници (възрастни, дебели, инвалиди), и второ защото можеш да извлечеш повече параноя и сюжети от психологически игри.
За снимките също не си права. Тази есен/зима започват няколко чужди сезона и доколкото знам са снимани през пролетта. Ясно ми е, че нашите са се решили в последния момент, надявам се за догодина да снимат по-рано.

# 110
  • София
Впечатлявайте се, трейлърът не е лош, просто като съм изгледала няколко чужди и не ми направи особено впечатление на мен. Особено след като цял ден четох коментари колко е уникален, явно очаквах нещо друго. Идеята ми не била изобщо да се заяждам, ама не смятам, че е редно и на нас да ни се прави забележка, че не сме се впечатлили. Всеки може да пише, каквото прецени.

# 111
Аз гледам чуждестранни продукции и в частност Предателите и мога да кажа, че съм доста впечатлен от трейлърите (все пак не бързам с очакванията, защото това е само трейлър).

По принцип едно от големите ми притеснения за Предателите в България е точно това - дали ще успеят да пресъздадат успешно атмосферата и качеството на крайния продукт.
А и исторически нашите предавания не се славят чак с такова добро качество на заснемане и пост продукция.

Този трейлър ми дава добри надежди Simple Smile

# 112
Ами нито съм длъжна, нито искам да гледам чужди формати, дали на Предателите или на някое друго реалити.
И честно казано, на мен са ми досадни всички коментари относно чуждите издания, защото нито им е мястото тук, нито познавам участници и т.н.

Да, и на мен ми хареса трейлъра и не давам пет пари как е по чужбините.

# 113
Аз мисля, че е добра идея да не гледате чуждите версии непосредствено преди българския сезон, ако не сте ги гледали преди. Създават се нереалистични очаквания. Няма да има хора като Парвати в нашия сезон, защото Парвати е риалити феномен. Да не говорим, че жена като нея едва ли ще вирее в български формат. То само методът и на комуникация ще й спечели репутация на к**вентия, лесбийка и не знам си какви епитети от средностатистическия зрител. Няма как да се правят паралели между чужди издания и нашите.

Аз съм с умерени очаквания. Няма да изтърпя повече от 3-4 тъпи епизода и не бих си причинила цял сезон в чакане да стане сносно предаване, но и нямам убийствени очаквания. Както горе някой вече е споменал стига да няма протяжни любовни истории, разговори за достойнство и бих допълнила тъпи политически дискусии, тип "вдигне се, народе!!1!!"/"сега ще кажа, че съм против гейовете, че да се харесам на зрителите" (знам, че Владо Николов е почнал да играе по тая линия), то един минимум за добро предаване е покрит. Просто ми се иска наистина да предложат два часа, в които може да се откъснем от всекидневието и да се развие готин сюжет.

# 114
Има голям риск да се залитне към патетичност, аз също се надявам да не ни четат морал от екрана. За съжаление обаче съм направо сигурна, че ще се случи, защото за средния зрител ще е трудно да възприеме предаване, в което е ОК да си лош.

За мен е най-добре "Игра на предатели" да се сравнява с "Игри на волята" и останалите конкурентни предавания в нашия ефир, а не с The Traitors UK, US и т.н. Мащабите и бюджетите са ни в пъти по-малки, а риалити "културата" - стотици пъти по-бедна. Тук тепърва се учим, че стратегия и коалиция не са лоши думи, най-добре да си се разполагаме според чергата.

# 115
Като казвате Парвати - за същата Парвати, която преди (доста) годинки ги надигра в Сървайвър ли става въпрос? Аууу, колко ми беше противна, но не може да се отрече, че ѝ сече пипето. Така ги беше овъртолила, че докато се усетят, вече нямаше кой да я спре. 😁

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 10:08 от Lilly_85

# 116
Същата Парвати, но вече името и на легендарен играч върви пред нея и и затваря доста врати.

И аз съм от тези, които се впечатляват от трейлъра не защото не съм гледала чужд формат, а защото очакванията ми към родните телевизионни предавания по принцип не са големи. Тук, смятам, са се справили и са пресъздали атмосферата на играта. Дано и с цялото предаване е така.

# 117
Има някаква доза здравословно сравняване, да, но тя много бързо се прекрачва, сравняването става досадно и прави темите трудни за четене. Не мога да забраня на потребители да пишат каквото искат, но пък бързо се ориентирам кого да прескачам в темите, дори с риск да пропусна интересен поглед и мнение.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 15:17 от Блу

# 118
Не съм гледала чуждестранните предавания и нямам и намерение да го правя.
Хареса ми трейлъра, но нямам големи очаквания за предаването. Ще го видя и ако ми допадне ще гледам, ако не друго, избор много има.
Сравнения с чуждестранните сезони няма как да не се правят, но е досадно да се обсъждат те тук надълго и широко.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 11:22 от densi

# 119
Здравейте и от мен. Май за първи път пиша в темите за това предаване.

Идвам с едно може би непопулярно мнение, но според мен и Бачорски би бил подходящ за предател. Гледах участието му в Муха в супата и там за една седмица май поне два пъти беше мухата и не го хванаха. Вярно, че хората, които трябваше да го хванат, не бяха с голям капацитет, но все пак си мисля, че би бил подходящ. Просто е един такъв винаги усмихнат и някак не би будил големи подозрения. Joy

Общи условия

Активация на акаунт