🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 48 105
  • 900
  •   46
Отговори
# 690
Тъй като няколко човека питаха за линкове за предаването (за извън България) ще се постарая да качвам епизодите на cloud и да пускам линкове. Ако прецени Diavolo може да ги добавя някъде да стоят като архив ако и на други хора им трябват и ги търсят.

Епизод 1

# 691
“Со кротце, со благо и со малко кютек” Не разбирам какво значи това?
Иначе да,това са думи на Неве след нощта на убийството.Тя не е доволна,че двамата мъже не я изслушват,тоест се усети,че мнението й няма да е от голямо значение.

Очаквам днес да махнат Иван Юруков (за мое съжаление). Предпочитам Глория,защото ми е неприятна,но сякаш е по-добър играч за формата. Иван малко ще е тралала,няма толкова да се инвестира в играта.

Кютек е бой. Смисълът на израза е ако нещо не става само с добра дума, малко бой ще помогне.

Дано не си права за Юруков, мога да го гледам и само за фон, ако не му се вживява в играта.Simple Smile А щом няма да се инвестира много в играта, значи не им е заплаха, т.е. няма защо да го гонят, освен ако не искат да се правят на неубедителни и опипващи почвата. Но имат ли излишно време за празен ход?

# 692
Янков с култов коментар под споделената публикация в профила на Жорката в Иг 🤣

Под снимката на Бачорски пък има коментар с 25 лайка:
Защо казвате бе нали и на нас трябва да ни е интересно и да гадаем кой е предател. Вече няма да е интересно така смешници

Нямам думи за нивото.

# 693
Засега всички са ми симпатични, освен Венци Венц и Даяна.
Мая е много по-интересна като праведен, така че се надявам да си остане такава.

# 694
Според мен щеше да е по-интересно, ако и зрителите не знаехме кои са предателите поне няколко епизода! Като цяло от години ми се иска да има нова Къртица, за жалост не се очертава! Grinning
Журналистите Антон и Ева не са ми особено симпатични! Като цяло ми се иска предателите да спечелят! Дано правилно си изиграят картите

# 695
Скрит текст:

Защо казвате бе нали и на нас трябва да ни е интересно и да гадаем кой е предател. Вече няма да е интересно така смешници

Нямам думи за нивото.

Това го очаквах да изскочи като оплакване, из ФБ също има възмутени 😆

# 696
Тъй като няколко човека питаха за линкове за предаването (за извън България) ще се постарая да качвам епизодите на cloud и да пускам линкове. Ако прецени Diavolo може да ги добавя някъде да стоят като архив ако и на други хора им трябват и ги търсят.

Епизод 1
Много, много благодаря 🌺

# 697
  • USA
Toзи коментар сигурно Силвия го е писала,ама инкогнито.
Доколкото я прецених вчера, не знае къде се намира.Съмнявам се,че си е направила труда да прочете за формата,а какво остава да е изгледала някой сезон.

Да играели за отбора,да не вземали щитове,защото не е било отборно и коректно спрямо другите играчи...да бяха вкарали Зоран да й покаже как се играе стратегически. Rolling Eyes

# 698
"Со кротце, со благо" е фраза на Андрей Ляпчев, министър-председател на България от началото на миналия век.
https://utroruse.com/article/726864/
Навремето се учеше в шести клас. Изненадвам, че има хора, които не са я чували.

Честните и достойните бързо са налазили социалните медии на предаването. Очаквано.

# 699
  • София
Дидичка ме е изпреварила (гледах да изчета преди да почне); точно това е и се е превърнала в крилата фраза.
Хайде, хубава вечер на всички ни. Сваляйте качулките, вадете питиетата и мезетата! И внимавайте кой сяда на маската ви. Simple Smile

ПП. Гледам на живо.Няма да ги предам, и рейтинг си трябва.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 19:58 от EmBrother

# 700
  • USA
Мисля,че подчертах думата,която аз лично чувам за първи път - кютек.
За останалата част - да,популярна фраза е.

Аз съм на линия,вие?
Днес нямам ангажименти и мога да гледам в реално време.

# 701
  • España
И аз в реално време като никога ….с джин физ в ръка !😉
“Коментарите-след мача”!
Приятно гледане !

# 702
Днес си върнах да гледам снощния епизод и ми беше интересно,но не познавам формата съответно нямам очаквания и не съм разочарована, както четох в други коментари.  Единственото ми разочарование беше ,че без време изгубихме Жорката от островът на 100те гривни,вярвам че и предаването загуби много.
Настанявам се в темата,извадила съм пуканките и с нетърпение очаквам да започне всеки момент

# 703
  • Другата България
Скрит текст:

Нямам думи за нивото.

Това го очаквах да изскочи като оплакване, из ФБ също има възмутени 😆

Силно се надявам този таргет зрители да отпаднат след снощния епизод.

Никакво време нямах днес да напиша малко по-обстойно впечатленията си от първи епизод, ще кажа само едно - ако това е нивото и в следващите 10 епизода, то едно огромно на екипа, който е направил и участвал в това великолепно за гледане предаване.
Някой питаше - вътрешна продукция на БТВ е, режисьор е Цецо Матев, който беше такъв и на О100Г.

# 704
Записвам се и аз да следя темата Simple Smile))

Карамазов освен личен любимец мой е и перфектен водещ, да Simple Smile)) Следя ги почти от началото на кариерата му и в много интервюта е казвал, че си прави проучване винаги за даден формат предварително. Не участва в "халтури". Зодия Телец отвсякъде;)

Силвия Петкова.... Много инфантилна, пренавита, излишно драматизираща  (и на база лични контакти с нея )

Очаквам много от другия ми любимец Иван Юруков -голямо хамелеон,мега спокоен; дано остане по-дълго , ще има да ги изненадва,хахха.

Бях попадала лятото на интервю с Ама Мария и Глория, бяха представени едва ли не като първи приятелки, пък снощи бая искри прехвърчаха между тях.

Мира Радева ми е "фаворит" да "изплиска легена", тя и в Биг Брадър преди години беше топ (влезе тогава с половинката си семейство)

Бачоркси иначе голямо самообладание показа, това с цвета на лицето не може да се контролира.

Много силен момент беше като обикаляше Карамазов и докосваше представители .

Хареса ми и играта с троянския кон.

Toзи коментар сигурно Силвия го е писала,ама инкогнито.
Доколкото я прецених вчера, не знае къде се намира.Съмнявам се,че си е направила труда да прочете за формата,а какво остава да е изгледала някой сезон.

Да играели за отбора,да не вземали щитове,защото не е било отборно и коректно спрямо другите играчи...да бяха вкарали Зоран да й покаже как се играе стратегически. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт