🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 1 (23.08 - 23.09) 🎭

• 61 393
  • 1 050
  •   10
Отговори
# 1 035
Какво са тези изкуствоведи, журналисти и нз какво, без елементарна обща култура и липса на логическо мислене?

За обща култура - не е редно, но за логическо мислене у такива професии ... къде го търсиш.

# 1 036
Дали ще се върнат Жоро и Диляна? Или найстина ги отвяха още от първия епизод?

# 1 037
Аз мисля, че поне един ще се върне.

# 1 038
Деси Цонева влезе ли?

# 1 039
Обърка темата май.

# 1 040

Не, мисля, че я видях в промотата на Traitors.

# 1 041
  • Другата България
Деси Стоянова може би?
Повторението на епизод 1 в събота от 21:30, а на епизод 2 в неделя от 22:00 по bTV.

Деси Стоянова: "На 28 септември веднага след „България търси талант“ ще се видим в „Traitors: Маските падат.“

Скрит текст:
Започна се с коментари от типа кой да е водещ, къде да е дестинацията. Може би трябваше да е от някой затвор, а?
Да ви е тъмно, мрачно, а игрите да се провеждат нощно време в някоя гора. Като не ви харесва в този вид предаването, ами гледайте нещо друго.

Иначе относно тримата изгонени, поне двама ще се върнат, така мисля. Blush

# 1 042
Аз също мисля, че ще върнат и тримата участници, иначе няма защо да им правят визитки.

# 1 043
Пак гледах и се сетих нещо. Господарят на имението на закуска ли ще свали портрета на Мира от стената?
Този момент не го видях, та затова питам. 🤔
😴

# 1 044
Не, че искам да ви занимавам с жълтини, но вчера ми се пръкна статия, че Глория и Петканов били заедно, за което по принцип не би ми пукало много, но ако е истина, се моля на всички богове, че се е случило извън рамките на предаването, защото няма да простя на Петканов, ако опорочи още един формат с личните си драми и копнежи. Може би недодялана любовна история, на която не й е мястото в такъв формат е единственото нещо, което би ме накарало да изключа телевизора и да зарежа предаването Grinning
Тази не беше ли омъжена

# 1 045
Аз пък се чудя, и моля това не е спойлер, а мои си размисли- ако се върнат двама, трима или дори само един от тримата на бързо изгонени в началото, това не ги ли превръща автоматично в мишени за останалите? Чудя се, какъв е смисълът от такъв ход като изгонването и после връщане - повече съспенс за публиката, объркване на стратегиите? Малко ми се струва нагласено. Хайде, да идва вторник, че да видим кой ще дойде на закуска Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 046
Потенциално ги прави мишени, но и обратното може да е вярно. Те не знаят какво се е случило вътре, така че всички ще се опитват да ги вербуват, защото ще са по-лесни за манипулиране, отколкото старите кучета. Поне в първите 2-3 дни, което е достатъчно време, за да изградят репутация и да останат.

# 1 047
Поне това предаване можеше без Бачорски.
Писна ми да го гледам навсякъде, особено в главна роля, вижда се на финала, много самонадеян, всичко е видял и правил и знае повече от всички останали!
 Жалко ще бъде за всички персонажи, ако се задържи повече от 1-2 епизода, няма да успеем да видим стратегии от други, защото всичко ще е продиктувано главно от него, като с вота за Мира.
Най-доброто от предаването засега са Карамазов и мястото.
Водещия е страхотен Heart Eyes

# 1 048
Да, тези хора, които се тикат във всяко предаване, не разбраха ли, че на нас зрителите ни втръсна да ги гледаме навсякъде и ни стават дразнещи персони. Бачорски догодина да го очакваме в ИВ, а ако направят Вип Брадър, той ще е първия влязал в къщата със сигурност.

# 1 049
Пак гледах и се сетих нещо. Господарят на имението на закуска ли ще свали портрета на Мира от стената?
Този момент не го видях, та затова питам. 🤔
😴

На изгонените не им свалят портретите, просто ги зачеркват с Х.

Общи условия

Активация на акаунт