Прекъснат полов акт

• 4 946
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
Ако момичето пие противозачатъчни, защо ще свършва вън?

# 31
# 32
Щом има болка, има проблем, да се види на лекар.
И аз имах болки и се оказа, че съм имала проблем, сега съм здрава.
Съжалявам, че късно отидох на лекар.
То е голям кеф, аз мислех, че всички жени страдат по време на акта, но това не е било нормално.

Какъв се оказа проблемът?
Хормонален.

# 33
Болка може да има, ако след като го извади го прискрипе межд таблата на леглото и матрака (или не дай боже да е с пружина). Или щото няма кръв в главата му се завие свят и падне и се хакне в ръба на масата.

# 34
Градските легенди имат изключително дълъг живот.....бе, сексът още ли е на мода?

# 35
Абе вие сериозно ли казвате, че презервативът е единствената възможна и надеждна контрацепция дори и за постоянни двойки и при интензивен сексуален живот? Наистина?
То разбирам, че масово се прави секс веднъж в месеца ( или годината) или малко по често, ама за по 5 минути и тогава е ок, ама често и по много, и да трябва да поръчвам тия гадни гуми с кашони нещо не ми е много ок.
Значи прекъснатия полов акт се практикува доста често като сме си говорили с приятели,  жена ми също с нейни приятелки, и никой не е изревал. Обикновено това се случва след 40 като е жената и цикълът и не е особено редовен,  съответно мъжът кога го извади,  кога не и бебето готово. Няколко такива случаи имам покрай нас, но не и от тези, дето го видим навреме.

# 36
Наистина не знам защо фокусът пада само върху забременяването...
Не е единствената, но е най-надеждната (като изключим непопулярните диафрагма, гъба и т.н.), която не включва хормони. Едно е да си си прецениш цялата житейска ситуация и да си готов на определени рискове, друго е да си на възрастта на авторката.
И е единствената, която предпазва не само от забременяване при тези, които още не са стигнали до "постоянна двойка на над 40". Което е случаят тук.

Иначе познавам хора, които си практикуват не-прекъснат със следене на базална температура. Това за мен е по-логично, но друга тема.

Между хормонален булшит, отдръпване и презервативи ще избера презервативи всеки ден. Отговорност към себе си, партньора и семейството ни. Не се тъпча с боклуци, не развалям ничий кеф, за мен е win-win.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 20:43 от Inferiya

# 37
rf22, този метод е за хора, които не се плашат от бременост. Дано ти и жената ти да сте ог тях. Мъже, които говорят против презервативи за мен са силни комплексари, явно нещо не им става с тях.

# 38
Много семейни двойки не се плашат от бременност. Направили желания брой деца и после, ако стане нещо - аборт.

# 39
Е, не...аборт средство за контрацепция.

# 40
Е, не...аборт средство за контрацепция.
Имаше една девойка на 20тина из темите с 3. Та, да...

# 41
Никой не е казал, че презервативът е единствената възможна контрацепция, ама дали се замислихте че (освен възможността за бременност) презерватива предпазва и от болести предавани по полов път? Сигурно за това препоръчват потребителите в темата да се използват в случая, защото момичето е писало, че това й е първият приятел и при положение, че има някакви оплакваня (дали лъже или не, не се знае), ама сигурно ние не сме наясно, нали правим 1 път в месеца секс.  SmileySmileySmiley

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 16:31 от MissBabyJane

# 42
На мен ми е ясно, че на момичето не й е минало през ума за болести...
А относно бременността, може и да е рядкост по този начин, но не е невъзможно. Разчитам, че хората, които използват този метод са хора, които не планират деца, но биха отгледали детето ако забременеят.
А иначе всички се досещаме, че авторката може да бъде, както на 20, така и на 16. Ако е на 16 и забременее, решението ще го вземат нейните родители...
Иначе ние оттук не можем да диагностицираме приятеля й, но можем да дадем съвети.

# 43
На мен ми е ясно, че на момичето не й е минало през ума за болести...
А относно бременността, може и да е рядкост по този начин, но не е невъзможно. Разчитам, че хората, които използват този метод са хора, които не планират деца, но биха отгледали детето ако забременеят.
А иначе всички се досещаме, че авторката може да бъде, както на 20, така и на 16. Ако е на 16 и забременее, решението ще го вземат нейните родители...
Иначе ние оттук не можем да диагностицираме приятеля й, но можем да дадем съвети.

Моят отговор беше насочен към @rf22. Може би трябваше да го уточня.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 16:31 от MissBabyJane

# 44
  • Пловдив
Абе вие сериозно ли казвате, че презервативът е единствената възможна и надеждна контрацепция дори и за постоянни двойки и при интензивен сексуален живот? Наистина?
То разбирам, че масово се прави секс веднъж в месеца ( или годината) или малко по често, ама за по 5 минути и тогава е ок, ама често и по много, и да трябва да поръчвам тия гадни гуми с кашони нещо не ми е много ок.
Значи прекъснатия полов акт се практикува доста често като сме си говорили с приятели,  жена ми също с нейни приятелки, и никой не е изревал. Обикновено това се случва след 40 като е жената и цикълът и не е особено редовен,  съответно мъжът кога го извади,  кога не и бебето готово. Няколко такива случаи имам покрай нас, но не и от тези, дето го видим навреме.
Е да де, доста от нас се пазят с комбинация от календарен метод и прекъснат полов акт, ама ние сме женени за дългогодишните си партньори. И ако забременеем не е някаква житейска драма, просто ще ни направи живота малко по-сложен за десетина години. Не е като да съществува риска да забременеем от манипулативен кучи син.

Общи условия

Активация на акаунт