Гаджето ми ме праща на психолог!

• 5 722
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
Ако беше казал, че му изглеждаш депресирана, тревожна, бих се съгласила, че го прави от любов. Но ако наистина си нарцис, не мисля, че щеше да пускаш теми и да се съмняваш по този въпрос. Нарцисите само взимат, не дават, те не се съмняват в себе си и не ходят на психолог. В тик-ток има разни влогъри, които казват "аз съм диагностициран нарцис, ето какво прави нарцисът и как да го разпознаете". Гледала съм коментари на психолози, че звучи много съмнително. Нарцис да ходи да се диагностицира и да се лекува...
Та ми се струва, че нарцисът е той. Поставя под съмнение психическото ти състояние и те записва на психолог без да имаш оплаквания, а после ти се цупи... Много контролиращо и нелюбящо ми идва.

# 76
Кажи му че имаш нужда от самота за да преодолееш болката и така се измъкни и приключи тази връзка.
За да не стане в един момент този да се залепи за теб за да си чеше егото и да си храни обсесиите. Може да се получат и по-кофти ситуации. Отдалечавай се лека-полека. Имаш извинението.

# 77
Вижте колко е изкушаващо да лепиш диагнози, в случая правим това , което и въпросното момче. И той като нас , чел недочел , вижда явно сходни черти с нарцисите у авторката, каквито притежават и съвсем нормални хора и си прави грешните изводи. Според мен , той харесва авторката , но има някои черти в характтера и поведението и , с които явно не може да се справи с обикновен разговор и да помогне, за това счита, че е работа за специалист. (видял е полза от това , когато сам не е успявал да се справи с проблемите си и не са отшумявали сами).  В сучая обаче, ако си загрижен истински и виждаш потенциал във връзката ви , е редно да заплатиш сеанса и вече авторката , да прецени има ли нужда от това, смята ли , че ще и помогне . От там насетне , обаче никой на никого не е длъжен , да му поема леченията (изключвам животоспасяващите) , образованията , ъпгрейдите в живота при условие, че сте в някаква "никаква" връзка, за която не сте сигурни има ли бъдеще .
Както са казали мъдрите хора заедно сме в добро и зло. В добро всеки може да бъде много мил и галантен, да ни четка егото , за мен лично показателно е как сме в зло . Със съвети всеки може да помага, не е нужно да ми е партньора в живота , помагат и непознати потребители по форуми . С действия , помагат хората на които им пука. Момъка в случая е или огромен егоист , че му се свидят 60-70 лв , или не вижда смисъл да инвестира във вашите взаимоотношения .
От друга страна , е наясно, че един сеанс няма да оправи положението,  (ако действително има проблем ) и предвид етапа на връзката ви е логично да не се наема , да инвестира . Аз също не бих .
При всички случаи , ви сигнализира ,че не е ОК с нещо в поведението ви. Когато ви го намеква , чрез сърдене- вие реагирате както сама казвате , бурно и агресивно , когато провежда разговор и предлага решения (помощ отвън), също не реагирате добре

# 78
В интерес на истината смятам и че гаджето ми ми прави малко номерца,предвид следната реплика, изречена от него, той каза,че смята, че аз достатъчно съм играла с него и сега е време и той....Къде на шега, къде на майтап, аз смятам, че има доза откровеност в тези думи. Той е решил , че аз съм много хитра, много умна , нарича ме схемаджийка и така нататек. Не чувства сигурност...

# 79
В интерес на истината смятам и че гаджето ми ми прави малко номерца,предвид следната реплика, изречена от него, той каза,че смята, че аз достатъчно съм играла с него и сега е време и той....Къде на шега, къде на майтап, аз смятам, че има доза откровеност в тези думи. Той е решил , че аз съм много хитра, много умна , нарича ме схемаджийка и така нататек. Не чувства сигурност...
Моето гадже ако ме нарече схемаджийка, или тези мъдри мисли кой с кого играе, ще го пратя да си играе с някой друг.
Защо търпиш такова отношение, миличка? Този човек е точно обратното на зрял.

# 80
  • Пловдив
Изглежда ми, че много етикети му налепихте на момчето, а реално дали е така, тук четем само едната гледна точка. И някои я надъхват едва ли не да го остави, струва ми се, че и самата авторка има нужда да го чуе, за да се убеди в нещо, затова подава въдичката. Не знам, но така го чета между редовете.

# 81
Реално може и да няма такъв човек. Но ако е така, както е описано, тогава той Е такъв, какъвто го изкарваме.

# 82
  • София
Не знам друго, но това е типично нарцистично поведение. Да те нарече "нарцис", "схемаджийка" и ти скачаш да се оправдаваш - значи му влизаш в играта на манипулации.

# 83
Тази връзка няма да я бъде. Кой какви номера е правил или прави е без значение. Гаджето е решил, че ще си отмъщава и връща, ама не разбрах как? Като те обяви за човек със сума ти патологии или...? И защо? Ти също си го обиждала и наричала с разни епитети или просто е комплексар е гадняр?

# 84
Цялата тази какафония идва ли от самия сеанс, или от факта, че плащането остава за ваша сметка? Казвате, че ви е скъпо, а същевременно обмисляте силикон, който също не би бил евтин.

# 85
И като обмисля силикон какво от това?
Ама недоумявам как се държи сметка за парите на напълно непознат.

# 86
Цялата дискусия се върти около това кой трябва да плаща сеансите при психолог, но от това се изпуска същественото. Затова попитах авторката кое всъщност я засегна повече - че той я праща на психолог или че трябва сама да си поема разходите, които й се струват скъпи.

# 87
Цялата дискусия се върти около това кой трябва да плаща сеансите при психолог, но от това се изпуска същественото. Затова попитах авторката кое всъщност я засегна повече - че той я праща на психолог или че трябва сама да си поема разходите, които й се струват скъпи.

Първо ме обиди подхода му , накара ме да смятам, че едва ли не съм откачила и полудяла и имам нужда от професионалист, който да ми излекува диагнозата. От друга страна ,който държи да ходя на психолог нека да ми го плаща,защото аз не държа да ходя на този етап от живота ми. Аз съм наясно, че за да е продуктивна една терапия , то тя трябва да е ежеседмична, а това е немалък разход , около 400 лв на месец. Относно силикона ще си замълча,направете го и Вие.

# 88
koketka31,а вашият подход добър ли е, на всеослушание да го разпространявате в обществото като шизофреник, както и семейството му. Това, че сте се обидила, по никакъв начин не ви прави чест. Не е нужно да се обръщате във форума уж за съвет, като просто можете да се разделите с него. Осем месеца не са осем години. Нито се касае за брак и деца, нито за невъзможност да се справите със ситуацията.

# 89
  • Melmak
За да посещаваш психолог не е нужно да те имат за луд или нестабилен. Няма нищо такова. Да, разход е, но психическото здраве трябва да е приоритет.

Общи условия

Активация на акаунт