Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...49

• 59 699
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Днес, като решавах кръстословица, едно от полетата беше
“Елемент на растителната клетка” и уверено написах “вакуола”.
Просълзих се чак - повече от 30 години чаках да използвам тази информация от училище.
-----------------------------------------------------------
Гинеколог и зъболекар решават да си разменят професиите за един ден.
Влиза зъболекарят при пациентката на гинеколога,
която лежала готова за преглед, навел се и по навик казал:
-Кажете "Ааааа"!
Жената сепната стиска крака и изплашено казва на доктора:
-Малее, докторе, не я учете да говори, че ще разкаже всичко на мъжа ми!
------------------------------------------------------------------
Мъж сваля жена:
- Да поговорим за прекрасното... Имате ли въшки?
- Как си позволявате! Нямам!
- Е, не е ли прекрасно?!!

# 721
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 722
Ако една жена има котка, спокойно може да й предложите брак - вече е свикнала да живее с животно, което само яде и спи.

# 723
  • тук, на мястото си

# 724
  • някъде другаде

# 725

Един свещеник влязъл в кафене. Намерил свободно място до някакъв бизнесмен. От дума на дума, деловият мъж разкрил душата си:
-Отче, знам, че това не е по твоята специалност. Обаче все пак ще потърся съвет от теб. Викат ме за справка в данъчното за едни недекларирани доходи. Аз мисля да оспорвам.
Попът го прекъснал:
-Чадо мое, това наистина не е по моята част. Не разбирам с какво мога да ти помогна?
Бизнесменът:
-Ами, просто искам твоето мнение. Как да се облека? С изискан костюм, за да вдъхна респект или с опърпани дрехи, за да си помислят, че съм зле финансово и да проявят снизхождение?
Свещеникът се почесал под калимявката:
-Ти ми напомняш за едно младо момиче, което ме попита как да се облече за първата брачна нощ - с еротично бельо, за да я помисли мъжа й за разкрепостена или с дълга бархетна нощница, за да я сметне за високо морална. Та, и на теб ще дам същия отговор като на нея!
Бизнесменът повдигнал вежди:
- А именно?
Попът свил рамене:
-Ами, както и да се облечеш, в крайна сметка ще те шиб*т!

# 726
# 727
Днешнaтa медицинa е много нaпреднaлa...зa всяко лекaрство могaт дa ви открият болест...

# 728
  • някъде другаде

# 729
ХИРУРГ - той е като сапьор. Докато сапьорът прави грешка само веднъж в живота си, хирургът прави грешка само веднъж във вашия живот. Дори и да успеете да спасите живота си след грешка на хирург, няма да е същият...

ГИНЕКОЛОГ - най-ощетените лекари, тъй като имат наполовина по-малко пациенти от другите специалисти. Сред гинеколозите няма много мъже, защото в гинекологията всичко е ясно разграничено - или си мъж, или си гинеколог.
Ако разглеждате най-интересните части на жените в продължение на 61 320 часа годишно, сигурно е, че бързо ще изгубите интерес. Точно в този случай не бива хобито да се превръща в професия.

АКУШЕР - най-уважаваният лекар в медицината. Той е този, който осигурява работа на всички останали лекари.

НЕВРОЛОГ - теоретично той може да лекува всичко освен сифилис и счупване, тъй като всички болести произтичат от нерви. На практика обаче е напълно безполезен. Може да ви каже: „Не се нервирайте“, но, точно както и вие, няма представа как да се постигне това.

РЕАНИМАТОЛОГ - най-завистливият лекар. Той просто не може да понесе да отидете в другия, по-хубав свят, докато той е принуден да остане в този тъй несъвършен свят.

АНЕСТЕЗИОЛОГ - много полезен лекар. Той се грижи да не почувствате болка. А ако сбърка, още по-добре - тогава вие повече никога няма да почувствате болка.

УРОЛОГ - лекар с много тесен кръгозор. Той разглежда вашата мъжественост единствено от гледна точка на нейните второстепенни функции.

ТРАВМАТОЛОГ - тези лекари много обичат спорта, практически всички видове спорт, с изключение на шаха.

ФИЗИОТЕРАПЕВТ - по някаква причина е убеден, че като ти пусне малко ток, ще се почувстваш много по-добре. Очевидно тези лекари са обичали да си пъхат пръстите в контактите като деца и сега смятат, че всички останали трябва да преминат през същите мъки, които те някога са изпитвали.

ПАТОЛОГ - единственият лекар, който дори не се преструва, че лекува някого.

Милка Арабаджиева

# 730
Какво казва жената и какво чува мъжът.
Жената казва:
-Къщата е в ужасно състояние, Жоро, трябва да изчистим заедно!
Виж си нещата, всичко е на пода! Да не почнеш да се оплакваш утре, че си останал без дрехи! Трябва да пусна пералнята веднага!

А какво чува мъжът:
Бър бър бър бър Жоро
Бър бър бър бър заедно
Бър бър бър бър на пода
Бър бър бър бър без дрехи
Бър бър бър бър веднага

# 731
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 732
Жената трябва да има толкова дрехи, че да няма място за любовник в гардероба!
Искате ли да се любувате на загадъчната усмивка на Мона Лиза, без да ходите до Париж? Попитайте жена си къде са парите.
-Тате,а как се появяват децата?
-В училище учихте ли за пчеличките и цветенцата?
-Да.
-Е , горе-долу така, ама и трябва голямо кандърдисване...

# 733
- Къде си ходила?
- В Павел баня бях. На лечение малко.
- И как си? Помогна ли ти?
- Абе и баните помогнаха, ама Павел най- много помогна.

# 734

органичен реплент срещу вампири

Общи условия

Активация на акаунт