УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 3 237
  • 62
  •   1
Отговори
# 60

Има си и телевизор и климатик, както и мобилен телефон със запаметени номера на детската стая, акушерките и консултанта по кърмене Simple Smile

# 61
Има ТВ и климатична инсталация. Телефон има само във вип стаите, в нормалните стаи има записани номерата на акушерките, детска стая и консултанта по кърмене.
Аз също се чудех много за самостоятелна стая, понеже се опасявах с кой ли ще се случа в стая и дали ще си паснем. Обаче реших да си спестя едни 1000-1500лв и НЕ съжалявам. Аз също случих на страхотно момиче, с което престоя там ни се превърна буквално в купон и до ден днешен си говорим и се смеем като се сещаме за отделни моменти. Като ни настаняваха в стаята по ТВ вървеше "Приятели" , приятна случайност, която стана и поличба🤗

# 62
Не бях във вип стая и си имахме телефони с копчета. В другите стаи също имаха. Телевизор има, но не сме го пускали и пропуснах. Климатичната система е добра, охлаждаше моментално и е с дистанционно на стената. Има диспенсъри за вода в коридора. Единствено в стаята не работиха всички контакти и беше минус.

Общи условия

Активация на акаунт