УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 2 691
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Моето планово секцио беше в петък. Изписаха ни във вторник. Но аз и не бързах, ако бях помолила, щяха да ни изпишат в понеделник следобед, но исках максимално да се насладя на грижите на екипа. Ставрев също каза, че държи да си останем до последно въпреки че и аз и бебето бяхме в перфектно състояние. В деня на приема слушах как професор Пехливанов хока младите лекари никакви изписвания по рано, защото има проверки от касата дори следобедите. Но и при такива хубави грижи от целия персонал на болницата и при факта че бебето сутрин и вечер се визитира от педиатър, а майката се проверява 3 пъти на ден от АГ, не знам кой и защо би бързал да си иде. 😅 Както се шегуваше дежурната АГ когато ни пита на 5ти ден сутринта: искате ли да Ви изписваме? И казах "не искаме, но трябва " , предложи "да ви пратим по 1 момиче от детска стая да помага у дома?" 😆
Момичетата в детска стая са супер мили и грижовни, впрочем.🤗
Здравейте,

Някой запознат ли е дали в събота изписват? Предстои ми планирано секцио в сряда и следователно би трябвало в събота да е изписването или се бъркам? ( ако всичко е наред, разбира се)
Благодаря на отзовалите се.

# 31
Благодаря за отговора. Аз също не бих бързала, но имам първокласничка и не ми се иска да пропускам този важен момент за нея 🙂 Иначе, когато родих сегашната ми първокласничка, аз също не бързах да ме изписват, отношението на всички е страхотно и наблюдението на мама и бебе не е за подценяване. 🙂

Моето планово секцио беше в петък. Изписаха ни във вторник. Но аз и не бързах, ако бях помолила, щяха да ни изпишат в понеделник следобед, но исках максимално да се насладя на грижите на екипа. Ставрев също каза, че държи да си останем до последно въпреки че и аз и бебето бяхме в перфектно състояние. В деня на приема слушах как професор Пехливанов хока младите лекари никакви изписвания по рано, защото има проверки от касата дори следобедите. Но и при такива хубави грижи от целия персонал на болницата и при факта че бебето сутрин и вечер се визитира от педиатър, а майката се проверява 3 пъти на ден от АГ, не знам кой и защо би бързал да си иде. 😅 Както се шегуваше дежурната АГ когато ни пита на 5ти ден сутринта: искате ли да Ви изписваме? И казах "не искаме, но трябва " , предложи "да ви пратим по 1 момиче от детска стая да помага у дома?" 😆
Момичетата в детска стая са супер мили и грижовни, впрочем.🤗
Здравейте,

Някой запознат ли е дали в събота изписват? Предстои ми планирано секцио в сряда и следователно би трябвало в събота да е изписването или се бъркам? ( ако всичко е наред, разбира се)
Благодаря на отзовалите се.

# 32
По принцип ако всичко е наред ви предлагат да ви изпишат по-рано. Разбира се само ако се съгласите.

# 33
Здравейте,
дали знаете с кои колеги работи д-р Чалова, когато е в отпуск, а има родилки?

# 34
Здрвейте! Някой скоро да е раждал секцио при Чалова?

# 35
Здравейте, интересувам се дали има тук пациетки на др. Минев които са раждали в Селена,  естествено той е който изражда. Плаща ли се нещо допълнително освен избор на екип?
Също така ме интересува какво е отношението на персонала тъй като др. Минев е работил там но сега си има собствен медицински център.
Бях чула или чела че не е добро отношението към неговите пациентки.

# 36
Здравейте, интересувам се дали има тук пациетки на др. Минев които са раждали в Селена,  естествено той е който изражда. Плаща ли се нещо допълнително освен избор на екип?
Също така ме интересува какво е отношението на персонала тъй като др. Минев е работил там но сега си има собствен медицински център.
Бях чула или чела че не е добро отношението към неговите пациентки.

Аз родих на 28.08 секцио при др Йорданов. Той също работи в МЦ Минев и прави фетални морфологии. Цената на секциото и нормалното раждане е фиксирано и се плаща при изписването на АГ регистратурата - 2650 за секцио и 2400 за нормално раждане плюс 18 лв ковид тест. Ако доктора не ви поиска нещо на ръка не се плаща допълнително. Отношението на персонала е страхотно, според мен за тях няма значение чии пациенти сме, всички си вършат работата много съвестно. Аз лично останах много доволна.

# 37
Когато Минев израждаше в Пълмед преди няколко години искал 200лв на ръка, сега как е не знам, но съм склонна да очаквам, че пак иска, по-скоро колко иска?

# 38
Момичета, има ли разлика в цената за секцио, ако е по медицински причини? Предполагам, че няма, но все пак да попитам. 😊

# 39
Момичета, има ли разлика в цената за секцио, ако е по медицински причини? Предполагам, че няма, но все пак да попитам. 😊

Няма разлика в цената

# 40
Момичета, дали в събота и неделя мога да отида до спешен кабинет само за пускане на тонове?

# 41
  • Пловдив
Би трябвало да няма проблем, той си работи 24/7.
Момичета, дали в събота и неделя мога да отида до спешен кабинет само за пускане на тонове?

# 42
Някой има ли опит с извършване на външно верзио в Селена на седалищно разположено бебче? Ще се радвам да получа малко повече информация как минава процедурата и от кого се извършва.

# 43
Някой има ли опит с извършване на външно верзио в Селена на седалищно разположено бебче? Ще се радвам да получа малко повече информация как минава процедурата и от кого се извършва.
Не съм чувала там да го правят. Следя с интерес.

# 44
И аз не бях чувала, но на последния ми преглед при д-р Ставрев се установи, че бебето е седалищно и той ми спомена за процедурата. Не разпитах за подробности на момента, защото все още има време бебето само да се завърти.

Общи условия

Активация на акаунт