УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 4 723
  • 92
  •   4
Отговори
# 90
Горещо препоръчвам ето това:
https://visvitalis.bg/product/bella-elastichni-gashti-mamma-2-br
Разтегателно, не спарва, не дразни, не дращи. 2та броя вътре ми стигнаха после минах на нормално памучно каквото носех през бременността.
И категорично НЕ препоръчвам на Canpol и най големите ми бяха тесни и изглежда като найлон на усещане все едно си си сложил от ония шапки които вървят към домашната боя за коса със смотаните ластици. Момичето до мен беше с такива и никак не й бяха удобни даже пита моите от къде са.

Потвърждавам. Аз си взех от тези на canpool размер М и размер Л. Предвид, че като цяло съм слаба и не бях качила много кг и пак не ми станаха дори размер Л!

# 91
Момичета, гледам че обсъждате гащи, аз да попитам за чорапи 😅. Ще раждам декември, а краката ми винаги са лед и треперя от студ в операционна разрешено ли е чорапки по време на секцио? И топла връхна дреха какво си носихте - халат, жилетка?
Също ме интересува как минава деня, след като ти донесат бебето - хранене, повиване, смяна на пелени, къпане?
Питах за чорапи, но се махат. В операционната влизаш с ношница, без бельо и тя се маха в хода на операцията. Като мина секциото, помолих да ми ги обуят и срещнах разбиране, акушерката се посмя с мен, защото август месец аз бях с хавлиени дебели чорапи. Та смятам, че вече съм ги подготвила 😅

# 92
Да, в него се слага превръзка за родилки. Те са огромни и ги дават в изобилие от болницата. Аз си носех, но напразно.
Не се залепят, но някак си си стоят на мястото. Веднага след секцио ти слагат даже без бельо. Но понеже не мърдаш много и тя не мърда а и на тях им е по лесно така да следят лохиите. А и под теб има еднократно чаршафче. После ти правят тоалет и питат носиш ли си еднократно бельо. Слагат ти пак такава превръзка и ти помагат да го облечеш. Много добре придържа превръзката.
Горещо препоръчвам ето това:
https://visvitalis.bg/product/bella-elastichni-gashti-mamma-2-br
Разтегателно, не спарва, не дразни, не дращи. 2та броя вътре ми стигнаха после минах на нормално памучно каквото носех през бременността.
И категорично НЕ препоръчвам на Canpol и най големите ми бяха тесни и изглежда като найлон на усещане все едно си си сложил от ония шапки които вървят към домашната боя за коса със смотаните ластици. Момичето до мен беше с такива и никак не й бяха удобни даже пита моите от къде са.
това е такова бельо на което се слага превръзка нали?

Общи условия

Активация на акаунт