УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 18 592
  • 392
  •   1
Отговори
# 240
Икономическа полиция днес е извела собственика Йорданов и управителката Тошева от болницата. За жалост, кризата се задълбочава.

# 241
Не просто извела за разпит, а в последствие и арестувала. Същевременно Ставрев се изказва изключително ласкаво и с добри думи за болницата като такава, което допълнително му прави чест с оглед на ситуацията. И дава надежда, че ще се завърне..

# 242
Как да почакат раждащи жени? Да стискат краката ли? Много неприятна ситуация. Плащаш за д-р Ставрев, но те оперира Шентова. Веднъж беше дежурна и се наложи да ходя до спешното и не останах очарована…
Стискам палци на хората, които са ин витро, да не им повлияе негативно ситуацията.

Следях се при д-р Ставрев, никога те съм се засичала с д-р Шентова. На 10.12 ми изтекоха водите. Отидох веднага в болницата, няма да навлизам в подробности. Д-р Ставрев дойде - каза, че влиза в спешно секцио и се връща след 15 мин (аз бях в началото на самите напъни), но явно схванах цаката им и нещата се ускориха светкавично. Дойде д-р Шентова и изроди нашето Коледно чудо. Притесних се, че него го няма, а е някой непознат. Момичета - тя е страхотна - изключително доволна съм. Не се притеснявайте, ако тя го замества. Операцията при Д-р Ставрев се  е усложнила и затова се е забавил, а пък аз съм била бърза. Разбира се, веднага след това се върна и беше до мен. Разказвам го, за да вдъхна доверие, че д-р Шентова е страхотна и трябва да сте спокойни.

# 243
Подкрепям! Аз също бях скептична за Шентова, но тя е минала една от най-добрите школи - вече почти 5 години редом до Ставрев, плюс това е човечна и мила. А и комуникират постоянно, ако е нещо важно, което не й е по компетенциите, със сигурност ще го съгласува с него 🙏❤️

# 244
И на мен ми се е случвало доктор Шентова да ме преглежда, когато доктор Ставрев е отсъствал и е доста мила и спокойна точно като него.Въпрос на време е доктора да се завърне все пак до като тече разследването се е оттеглил.Действително той има много пациенти и много хора разчитаме на него няма как просто ей така да ни остави.Може би в новата болница

# 245
И на мен ми се е случвало доктор Шентова да ме преглежда, когато доктор Ставрев е отсъствал и е доста мила и спокойна точно като него.Въпрос на време е доктора да се завърне все пак до като тече разследването се е оттеглил.Действително той има много пациенти и много хора разчитаме на него няма как просто ей така да ни остави.Може би в новата болница
Д-р Ставрев нова болница ли ще прави?

# 246
Да,аз също както написах,харесвам д-р Шентова.И мен ме е преглеждала,но за трансфер не съм сигурна.Все пак съм избрала д-р Ставрев за мой лекар.Някак опита ми се струва много важен.

# 247
Напълно съм съгласна, Маймунчи.И за мен опита е много важен.Доктор Шентова става за прегледи и за проследяване, но за процедури не съм на ясно как е.И да между другото четох, че се строи ново крило на болницата има проект на фирмата изпълнител(по информация в интернет), а и реално тя вече е издигната и почти готова, но след всичко случващо се предстои да разберем.

# 248
Да,новата база е почти готова.При тези обстоятелства обаче…За мен вариантите са два:Ставреви да откупят всичко и болницата да стане тяхна-така д-р Даниел Ставрев ще се върне на работа или Ако остане този собственик,според мен той няма да се върне в Селена.И при втория вариант не знам какво ще правим ние,които сме в инвитро процедури.

# 249
Купува, ако се продава.
Аз продължавам да се питам, кой е зад този режисьор?

# 250
И на мен беше много странно като видях, че Ставрев старши е само управител, а собственик някаква си Филмс 😅 понеже от край време се знаеше, че той е от създателите и собствениците. Но поне така си обясних перфектните клипове по социалните им мрежи и снимачния екип, който обикаляше болницата 😅🤌

# 251
Аз съм на 99% сигурна,че точно доктор Ангел Ставрев го е домъкнал този “филмар”.И сега той се обръща срещу него.Това е странното за мен.

# 252
Има нещо гнило, но предстои да разберем.И аз се чудя какво следва от тук нататък и ние трябва да започваме скоро и не спирам да го мисля.Те първа да сменяме клиника град и т.н. Не ми се иска …А и сме доволни от Ставрев 😞

# 253
Аз съм на 99% сигурна,че точно доктор Ангел Ставрев го е домъкнал този “филмар”.И сега той се обръща срещу него.Това е странното за мен.
То даже в една статия си пишеше, че Ставрев казва за въпросния филмар, че са приятели и до колкото разбрах участва като съдружник и в други фирми на режисьора.
То реално, ако получавам качествена услуга не ме бърка кой е собственик на болницата.

# 254
Филмара е откраднал парите от Ангел Ставрев сумата е над 3 милиона лева.

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Prokuraturata-v-Plovdiv- … ca-Selena-2826144

Общи условия

Активация на акаунт