УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 27

• 19 734
  • 408
  •   2
Отговори
# 390
Благодаря много за отговора.
Със сигурност другото ще е по-тежко,все още нямам потвърдена че бременноста е кухо яйце,просто аз така си мисля по ехографската снимка.Утре ще стане ясно
Здравейте на всички пиша по не хубав повод.Най-вероятно имам бременност кухо яйце.Някой правил ли е медикаментозен аборт в Селена ако може да каже как стоят нещата.
Съжалявам за случилото се! Понеже виждам, че все още никой не е отговорил, ще пиша какво съм чула от приятелка. Надявам се все пак да се включи и някой, който го е минал. Това, което направиха при нея е - изписаха й някакво лекарство, казаха й кога да го изпие и след това да си предвиди да е вкъщи, за да може да лежи. Усеща се, като много болзенен цикъл. След това беше на проследяване дали всичко се е изчистило. Не е била в Селена, но при лекар, който работи там.
При мен след раждането имаше задържана кръв в матката и също ми изписаха лекарство, което се дава за аборт, за да се изчисти. Наистина на моменти е силна болката, но е поносимо. Другото, което Ви се случва, вероятно по-тежко ще понесете от нея.

# 391
Здравейте на всички пиша по не хубав повод.Най-вероятно имам бременност кухо яйце.Някой правил ли е медикаментозен аборт в Селена ако може да каже как стоят нещата.

И аз съм минала през това за съжаление. Първо изчакахме няколко дни организма сам да го изхвърли, но не стана така. След това ми дадоха хапче, но и с него нищо не стана. Накрая ме изчистиха с вакуум, но не съм била в Селена. Аз нямах болка след хапчето, но и нямах никакъв ефект, след него кървенето спря напълно вместо да започне.

# 392
Здравей,
Дали може да ми напишете на лично номера на доктор Чалова, защото вчера писах на един номер, но никой не ми отговори или направо да звънна ?

Здравейте. Почти всеки ден или през ден ми се налага да съм в Селена и по повод по- горните коментари, не съм видяла някой да е напуснал или да има суматоха.
Аз съм пациент на д-р Чалова. Изключителен специалист , който постоянно спасява моя живот и на бебето ми. Оперативен серклаж ми правиха и там беше тя основно и много лекари , като д-р Матев , проф Пехливанов и още доста лекари долу в операционната.
Бях на ЖК при Велкова също всички лекари си работят по кабинетите и в коридорите е спокойно. Персонала е спокоен и усмихнат.
Активно си работят сякаш не е станало нищо. Ако не си прочел нещо няма и да знаеш , че е станало.  Само Ставреви ги няма.
В деня на моя прием в стаята дойде момиче за раждане и нямаше връзка със Ставрев и звънна на Шентова. Разбраха се за секцио на другия ден защото беше спешна. Акушерките я обгрижиха всичко попълниха и рано рано я свалиха за раждане. 
Не съм видяла да липсват лекари или да има напуснали. 
В спешното също ми се наложи да отида след серклажа там пак бяха други лекари от екипа им. Смяната беше спокойна и на разположение. Така , че всичко е по старо му.
Колкото до д-р Чалова. За мен тя е най- добрия специалист.
Със всичко се справя. Аз съм пациент ,, който стандартни терапии, хапчета и т н не ми действат. Имам спастична матка и шийка
Резистентна на лекарства и добавки
Въпреки това тя винаги намира решение изписва назначава нови и нови неща , които ме спасяват и потдържат.
Затова че ако изберете нея няма да сгрешите.
Няколко познати имам над 45 г възраст с инвитро при нея и сега март ще раждат без проблеми и всичко от първия път.
Д-р Чалова е архитект на сложните и невъзможни неща.
Затова на 100% и се доверяваме.
Успех с избора

# 393
Здравейте, знаете ли каква е цената на феталната ехокардиография при д-р Евтимова? Не намирам информация, а не мога да се свържа с болницата. Simple Smile

# 394
Здравейте, знаете ли каква е цената на феталната ехокардиография при д-р Евтимова? Не намирам информация, а не мога да се свържа с болницата. Simple Smile
Ходих юни месец и тогава беше 270лв. Докторката е мила, обяснява, внимателна е. Дъщеря ми беше с ехогенен фокус на лява камера, всичко беше наред. Цялостно внася спокойствие. Успех!

# 395
https://share.google/ExFL48En3ZPN2ldVL
Ако сметките на болницата наистина са запорирани, това не е никак обнадеждаващо..

# 396
Строежът не е блокиран, напротив напредват доста и болницата е почти готова.Даже си личи колко са напреднали.Не знам до кога ще седим в невидение и ще очакваме да научим какво ще се случва.Ако наистина са запорирани сметки…

# 397
Здравейте , искам да попитам как се случва раждането в Селена , доктора, който те следи ли те изражда или който си падне на смяна ?

# 398
Здравейте. Почти всеки ден или през ден ми се налага да съм в Селена и по повод по- горните коментари, не съм видяла някой да е напуснал или да има суматоха.
Аз съм пациент на д-р Чалова. Изключителен специалист , който постоянно спасява моя живот и на бебето ми. Оперативен серклаж ми правиха и там беше тя основно и много лекари , като д-р Матев , проф Пехливанов и още доста лекари долу в операционната.
Бях на ЖК при Велкова също всички лекари си работят по кабинетите и в коридорите е спокойно. Персонала е спокоен и усмихнат.
Активно си работят сякаш не е станало нищо. Ако не си прочел нещо няма и да знаеш , че е станало.  Само Ставреви ги няма.
В деня на моя прием в стаята дойде момиче за раждане и нямаше връзка със Ставрев и звънна на Шентова. Разбраха се за секцио на другия ден защото беше спешна. Акушерките я обгрижиха всичко попълниха и рано рано я свалиха за раждане. 
Не съм видяла да липсват лекари или да има напуснали. 
В спешното също ми се наложи да отида след серклажа там пак бяха други лекари от екипа им. Смяната беше спокойна и на разположение. Така , че всичко е по старо му.
Колкото до д-р Чалова. За мен тя е най- добрия специалист.
Със всичко се справя. Аз съм пациент ,, който стандартни терапии, хапчета и т н не ми действат. Имам спастична матка и шийка
Резистентна на лекарства и добавки
Въпреки това тя винаги намира решение изписва назначава нови и нови неща , които ме спасяват и потдържат.
Затова че ако изберете нея няма да сгрешите.
Няколко познати имам над 45 г възраст с инвитро при нея и сега март ще раждат без проблеми и всичко от първия път.
Д-р Чалова е архитект на сложните и невъзможни неща.
Затова на 100% и се доверяваме.
Успех с избора

Здравейте. Бихте ли споделили каква медикаментозна терапия имахте в болницата след серклажа и какво наложи посещение на спешен кабинет след това? Благодаря!

# 399
Знаете ли около колко часа сутринта е първото планирано за деня секцио?
Викат ме в 6:30, но кога евентуално ще вляза на операция? АГ ми каза, че ще съм първа.

# 400
Мисля, че е в 7:30. Така или иначе имаш почти час контролни изследвания, ехограф, кардиограма и Микробиология преди това. Плюс полежаване да ти изтече една система преди операцията.

# 401
Моето беше първото за деня за моя доктор и  първите снимки на бебето са от 8:20. Мисля, че някъде към 8 ме вкараха в залата.

# 402
Здравейте,
Има ли някоя дама, която скоро е правила инсеминация в Селена? Колко струват четирите процедури + изследвнията, от болницата съдействат ли с документи за Фонда или трябва сам да четеш и да се оправяш? Ние тепърва тръгваме по този път и главата ми е пълна с въпроси, а прегледът ми е чак другата седмица, първа инсе сигурно другия месец.

# 403
Някой скоро раждал може ли да сподели как преминава процедурата със слагане на упойка. Преди 10 дни ми правиха оперативен серклаж, но бях пълна упойка венозна 
Успях да огледам операционата , залата всичко и малко страшно ми се видя. Хем бях смела , но когато влязох и ме чакаха още 9 човека доста се разтреперих и притесних.
Адреналин си е …… всяка стъпка там
Иска ми се някой със секцио да сподели за спиналната упойка или епидурална. Не знам каква слагат точно
Обезболиха ли преди това мястото на убождането ?
Самото убождане усеща ли се или не е нещо фрапиращо ?
Бързо ли ви хвана упойката?
Моят Аг казва че първо пръскат малко лидокаин и после убождането ама все пак да попитам.
Страха от неизвестното е много силен 😏
Благодаря предварително

# 404
Нищо особено не е, адреналинът, че след броени минути ще си целунеш бебчето заличава всичко. Да, пръскат спрей и не боли. Сядаш напречно на операционната маса, пред теб едната акушерка ти държи ръцете и следи главата да ти е наведена, за да е изпънат хубаво гръбнака. Важното е да не мърдаш в този момент, но и те помагат. Всички са много мили и отзивчиви. Моята анестезиоложка беше истински ангел хранител, след като ми постави неусетно почти упойката, през цялото време беше над главата ми , галеше ме, шепнеше ми какво прави лекаря, напомняше ми да дишам и че съвсем скоро ще видя бебчето, просто удивителна жена, цял живот ще съм й благодарна!❤️

Общи условия

Активация на акаунт